Partyflock
 

PT Events

PT Events
16 juni 2020
organisator
SiteSite /www.pt-events.nl/
E-mailinfo@pt-events.nl
AdresWaalwijk
Nederland Nederland
KvK18073274
Oprichting2007
Linksfacebookpagexyoutube
Concept
Medewerkers

Informatie

PT Events is a Dutch dance event organization, responsible for the following Dutch concepts:

Grotesque - Très Chique - Beat Fabrique - Metropolitan

Grotesque

PT's flagship Grotesque is set up for a modal age group (21-45) and have become really successful with their accurate formula. Important ingredients are their excellent choice for prominent party venues and their critical eye for every single detail which create the complete party experience. PT always want to create the ultimate, 'A till Z' experience and for the past years they've succeeded in that vision. Nowadays clubbers from all over the world join their events and the number of foreigners who're booking complete party trips(flight-hotel-ticket) to The Netherlands is still growing.

Grotesque always deliver the world most prominent artists. Dj's with an unique sound and an excellent feel of entertainment. Grotesque offers them massive stages and an incredibly enthusiastic crowd!

Grotesque Radio

Nieuws

Grotesque In Concert
26 januari 2024
Vrijdag 3 mei mag met super dikke marker in jouw feestagenda geblokt worden. Op die avond zien we namelijk de rentree van Grotesque in Concert! De grote zaal van de Rotterdamse Maassilo zal het ultieme decor worden van een spectaculaire audiovisuele showcase. Wie er deze avond op het grote podium zal staan houdt de organisatie door strikte afspraken nog geheim,
Zaterdag 13 januari staat het Grotesque Indoor Festival gepland en door de verschuiving van de datum zijn er een aantal wijzigingen in de line-up waar te nemen. Je leest in dit bericht welke dat zijn. Het festival, dat traditiegetrouw in Rotterdam plaats vindt zal deze editie weer eens in de Now&Wow georganiseerd worden. Op de tiende verdieping van de Maassilo, de plek waar Grotesque in 2009 haar oorsprong vond inde Factory010.
PT Events is enthousiast en blij, nog voor de megadrukke zomer losbarst, een eerste officiële aankondiging te kunnen doen. De datum, zaterdag 2 december, staat vast al in je agenda, dus mocht je nog geen ticket hebben dan is dit het moment! Momenteel gaan namelijk de laatste early bird tickets (50) in de verkoop. Daarbij presenteert de organisatie nu ook de eerste namen van de line-up! Maar check eerst nog even de aftermovie van de laatste editie afgelopen december, mocht je deze nog niet gezien hebben.
Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?
Het leukste indoor festival van Nederland keert terug op het oude nest. Daar waar het in 2009 begon voor Grotesque, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo. Op zaterdag 2 december, deze keer dus in het eerste weekend van december.
De voorbereidingen zijn in de afrondende fase. Een half jaar lang hebben we weer alles op alles gezet om de Maassilo om te kunnen toveren tot een volwaardig feestpaleis. En we hebben er weer ongelooflijk veel zin in.
Nog maar 16 dagen te gaan en dan barst het feest weer los in de Rotterdamse Maassilo. 3 sfeervol aangeklede area's met een superfijne mix van headliners en outsiders die je wel eens enorm zouden kunnen verrassen. Zaterdag 10 december staat sneller voor de deur dan je denkt en dus zijn wij benieuwd of jij jouw typische jaren 80 outfit al gescoord hebt.
Het Grotesque Indoor Festival strijkt in december neer in de Rotterdamse Maashaven voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's' in de aankondiging heeft het team weer een zeer vermakelijk thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren! 2
Door het grote succes van de gezellige bustrips met Artento Divini naar Dülmen en Parijs zijn we op het idee gekomen om ook voor de exclusieve Grotesque show in Keulen een VIP-Bustrip te organiseren.. Op zaterdag 29 oktober host Grotesque in een exclusieve club voor maximaal 300 bezoekers aan de voet van de Dom in Keulen.. In samenwerking met de Duitse organisatie RiSE presenteren wij de hoofdact, Richard Durand, ondersteund door onze Grotesque Music helden Artento Divini en Misja Helsloot.. RiSE residents TEKNO en D72 maken de line up compleet en samen zorgen zij voor een muzikale ervaring die je niet wil missen in deze bijzondere, exclusieve underground clublocatie..
De Rotterdamse Maassilo ziet in december het Grotesque Indoor Festival terugkeren voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's in de aankondiging heeft het team weer een aansprekend thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren! 2
Jaaa! Het gaat gewoon gebeuren! Zaterdag 9 april aanstaande, eindelijk! We hebben er zo lang naar uit gekeken en misschien zelfs wel getwijfeld of er ooit betere tijden zouden komen. Maar nu, ja nu hebben we echt groen licht en dat betekent dat we met zijn allen eindelijk weer samen gaan komen voor dat wat alweer de 10e editie van het Grotesque Indoor Festival genoemd mag worden.
Het voelt inmiddels als een eeuw geleden dat we met elkaar in de Maassilo stonden te dansen tijdens de Flower Power editie van GIF 2019. Maar wat een mooie, kleurrijke editie was dit. Met een vooruitziende blik hadden we al besloten om in 2020 een dag editie te gaan doen. Maar ja, 2020 is niet geworden wat we er allemaal van hadden gehoopt. Nu afgelopen week bekend is geworden dat we tot 75% vulling kunnen in de Maassilo, geeft dit ons hèt vertrouwen om er 200% voor te gaan om met het 'Wild Wild West' thema weer een editie neer te zetten die jullie lang bij zal blijven.
Alweer meer dan een maand geleden vond in de Maassilo het Grotesque Indoor Festival plaats. Wederom een waanzinnig festijn waarin de organisatie heeft laten zien waarom het al jaren de prestigieuze titel 'beste indoor festival' draagt. Lang tijd om na te genieten is er echter niet, want het vizier staat alweer gericht op de editie van 2020. Op zaterdag 12 december daalt het circus van Grotesque weer neer in Rotterdam. Het thema van 2020; Wild Wild West! Zet 'm in je agenda.
Kings of Clubbing
4 december 2019
Met nog iets meer dan een week te gaan zijn in Rotterdam de voorbereidingen voor Kings of Clubbing in volle gang. Tijdens het Grotesque Indoor festival host de organisatie weer een überdikke clubstage. Afgelopen editie bleek de zwoele club area namelijk een gigantisch succes. De geprogrammeerde acts zijn ook nu weer superlekker. Met optredens van onder andere Housequake (Roog & Erick E), Jean en Rene Amesz kunnen alle remmen weer los!
Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten!
Met een palet aan 21e-eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Met een palet aan 21e -eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Het warme weer mag voorlopig dan wel voorbij zijn, er is geen reden tot klagen. Over een paar dagen staat Grotesque invites DJ Jean's Madhouse garant voor een fantastische bevrijdingsnacht in Central Studios Utrecht ! Vier samen met je vrienden dit memorabele moment, 2 zalen, house & trance. De ultieme vrijheid is de vrijheid van keuze!
Zaterdag 8 december is Grotesque weer terug in Rotterdam voor een nieuwe editie van het populaire Indoor Festival! Onlangs werden de jaarlijkse festival charts weer bekend gemaakt en voor derde maal op rij bleek Grotesque het populairste 'indoor' festijn. Dat dit geen gebakken lucht is mag duidelijk zijn.
Het festivalseizoen is inmiddels zo goed als voorbij, de zomer maakt ruimte voor de herfst, maar bij PT Events zijn ze al een tijdje druk met het Grotesque Indoor Festival 2018, dat op 8 december in de Rotterdamse Maassilo plaatsvindt. Inmiddels is ook de 3e fase van de tickets bijna uitverkocht. 1
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
9 December zal bij veel liefhebbers al enige tijd in de agenda staan. Het is de zaterdag van Grotesque. Het unieke Indoor Festival haalt dit jaar het beruchte Mardi Gras uit New Orleans. Met dit geweldige thema zal het contrast van de normaal grijsgrauwe Maassilo ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. Het goede nieuws. Ga er maar lekker in mee, want kleur maakt vrolijk en sobere kleuren passen niet bij editie #300!
Het is weer voorbij, die mooie zomer! Die zomer die begon zo wat in. wie het weet mag het zeggen. Voor het laatst gezien in 1995.en nooit meer wat van gehoord! Vroeger vielen in de zomermaanden de mussen nog wel eens dood van het dak, anno 2017 hebben we überhaupt niet eens mussen meer in Nederland. Na weer een spectaculair festival seizoen, waarin de super hippe mode van 2017 geen kans kreeg het daglicht te aanschouwen omdat wederom de poncho's en regenlaarzen het festivalterrein domineerden, adviseren wij van Grotesque een ieder: Tijd om naar binnen te gaan!
Op zaterdag 30 september keert Grotesque terug op het oude nest in Rotterdam. Hiermee voldoet PT Events aan het verzoek van velen, om weer eens een feestje in de aloude, intieme Factory010 te organiseren. Een speciale Back2Back editie is het resultaat en de tickets gaan vanaf woensdag in de verkoop!
Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven. 1
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal! Op zaterdag 22 juli, is de vraag welk drankje je moet kiezen het enige waar je over na hoeft te denken. Al het andere doen wij. Zon, zee en een dikke line-up staan oor je klaar. Haal die flip-flops uit de kast en begin maar vast met zonnedansjes, want Trance Beats staat klaar om de zomer knallend af te trappen! 1
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Je hoeft niet midden in de nacht je bed uit voor de ochtendvlucht, want om Ibiza te ervaren stap je op 2 juli gewoon, heel relaxed, in de auto naar Bloemendaal.
Dat Grotesque maatschappelijk betrokken is, was al bekend. De organisatie gaat nu zelfs een stapje verder met een Grotesque statement naar President Donald Trump. 11
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
To say that Sied van Riel is excited would be an understatement. After months of preparation for the perfect birthday & Rielism 4 release party, it's less than a week to go until his big Rielism Night at Panama, Amsterdam. 1
Vrijdag 12 mei, Club Panama Amsterdam kan de taart maar beter in bestelling hebben staan, want op 12 mei heeft DJ, producer en label eigenaar Sied van Riel alle reden voor een feestje.
Voor alle Nederlandse muziekliefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez' Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Het is niemand onopgemerkt gebleven. Het trance genre trekt weer aan en om die reden lijken ook de trance feesten als paddenstoelen uit de grond te schieten.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Grotesque en haar events mogen dan steeds groter groeien, de aandacht voor haar individuele bezoeker blijft. Niet alleen zorgt dit familiegevoel voor een goede sfeer op de dansvloer, maar ook voor een 'Grotesque Family'. Een kleine groep die samen een groot verschil kan maken voor anderen – mensen die het hard nodig hebben. 1
Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op zaterdag 10 december keert Rotterdamse house legende Luciën Foort huiswaarts, met zijn eigen Lucien Foort & Friends Night in de Maassilo. Na succesvolle edities in Dordrecht, Den Haag, Scheveningen, Haarlem en Tilburg, landt de altijd groovende DJ zijn underground club concept met liefde in het industriële pand aan de Maashaven. En hij komt niet alleen de boel op stelten zetten.
Op zaterdag 10 december wacht de bezoekers van Grotesque Indoor Festival niet alleen een spectaculaire indoor festival ervaring, met 3 verschillende area's, headliners & aanstormend talent in een breed scala aan stijlen én een uitgebreid aanbod aan entertainment, maar ook de viering van RAM's 250ste radioshow én de lancering van twee nieuwe Grotesque sublabels: Reworked & Fusion. Na de succesvolle viering van de 200ste show vorig jaar, die volledig uitverkocht was, keert ook in 2016 de hoge kwaliteit live feed en audio streaming terug.
Op veler verzoek keert op zaterdag 10 december het paradepaardje van PT Events terug naar de geliefde Maassilo in Rotterdam: Grotesque Indoor Festival #250! Na een uitverkochte 2015 editie in Utrecht, maakt Grotesque zich op om 2016 in stijl af te sluiten in 010 - en het echte festivalgevoel mee naar binnen te nemen. Met maar liefst 3 area's, een nieuw geluidssysteem, een diverse line-up die de meest toegewijde trance, techno en house fans zal behagen én een groot aanbod aan verrassend entertainment, nodigt Grotesque Indoor Festival #250 iedereen uit om keihard te komen genieten.
Zaterdag 30 juli staat de nieuwe editie van TranceBeatsch in Beachclub Fuel gepland. Een intiemer feestje uit de stal van PT Events met een aantrekkelijke, internationale line-up! De vorige editie in Bloemendaal was weer erg gezellig en met mooi weer is het natuurlijk altijd goed vertoeven aan het strand. De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn positief; 21graden, weercijfer 7 en droog dus: wie doet je wat! 2
Beachclub Fuel weet wel raad met de goede Trance feestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigd. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.
Beachclub Fuel weet wel raad met de goede trance-feestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigt. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.
Nog een paar weken en dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van het Grotesque Indoor Festival. Zaterdag 16 april nadert en dus maken veel trouwe aanhangers zich al weer gereed voor een magisch avondje in de Central Studios Utrecht. De voorjaarseditie trekt ook dit jaar weer veel publiek, want inmiddels is 70% van de beschikbare tickets bij een enthousiaste eigenaar op de deurmat bezorgd. Buiten de persoonlijke attentiewaarde zorgen de hardtickets ook voor een snellere doorloop bij binnenkomst. 4
Op vrijdagavond 15 april zal de tweede editie van Psychique plaats vinden. Het psytrance concept uit de stal van Grotesque heeft tijdens de eerste editie een sfeervolle indruk achter gelaten. Ondanks het niet superdruk was waren de aanwezige bezoekers wel heel enthousiast en dankbaar dat het concept is neergezet.. Voor de tweede editie proberen ze beter in te spelen op de wensen van de liefhebbers van goa en psytrance. Ze gaan zorgen voor een psychedelic decor wat beter aansluit bij de muziek. Ook deze editie zal wederom in de Central Studios Utrecht plaats gaat vinden. 1
PT Events maakte het ultieme wederom waar. Zaterdag 16 april 2016 was er weer één voor in de boeken. In de Utrechtse Central Studios hing weer een fantastische sfeer. Het GIF2016 trok met haar 'Spring Edition' ruim 2000 uitzinnige bezoekers die tot in de late uurtjes de waanzinnige party experience voorgeschoteld kregen... 4
Zaterdag 16 april presenteert PT Events de voorjaarseditie van het Grotesque Indoor Festival 2016! Deze vindt wederom plaats binnen de muren van de Central Studios. De locatie in Utrecht is tijdens de volledig uitverkochte wintereditie over het algemeen uitstekend bevallen! Grotesque was weer een supervette beleving, dankzij de spectaculaire licht en geluidshow, de waanzinnig goede performances en natuurlijk het altijd enthousiaste publiek! Alles tezamen maakte Grotesque weer Grotesque!
Vrijdag 11 december komt Grotesque met een waanzinnig nieuw concept! In de Central Studios zal de eerste editie van Psychique worden georganiseerd. Met in de hoofdrollen slechts drie, maar wel megavette acts! Er is expliciet gekozen voor langere sets om de uitgebalanceerde kwaliteit van psytrance optimaal tot zijn recht te laten komen. De acts die op 11 december voor je geprogrammeerd staan zijn Zen Mechanics, Coming Soon en LiFTSHiFT.
Op zaterdag 12 december organiseert PT Events de winter editie van het Grotesque Indoor Festival in de Central Studios in Utrecht. Met het spektakel wat je van Grotesque gewend bent en een superieure line-up belooft het ook in Utrecht een grandioze editie te worden. Het festival heeft middels twee unieke 24uurs acties het grootste deel van de tickets verkocht en zal met nog drie maanden te gaan op zeker uitverkocht zijn! 2
In het huidige tijdperk zoekt men graag een feestje voor de gezelligheid, om het lichaam van mentale stress te ontladen en weer met een 'fris' gevoel de week in te gaan. Met veel liefde voor jullie allemaal zet PT Events zich al jaren in om goede evenementen te organiseren! Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Het leven gaat door en we consumeren tot we er bij neer vallen. Het leven is zo mooi. Toen het team hoorde dat goede vriendin Sascha Steketee ongeneeslijk ziek is, besloot het team mee te werken aan een benefiet evenement. 1
Na de spectaculair verlopen 24uurs actie kreeg de organisatie tal van e-mails binnen waarin letterlijk gesmeekt werd om een tweede kans. Vele liefhebbers, zoals jij misschien ook wel, hadden om wat voor reden ook geen mogelijkheid om in die 24 uur een ticket aan te schaffen. Of je was net te laat. PT Events zou Grotesque onwaardig zijn als ze ondanks de reeds verkochte 1000 super early bird tickets niet een loyaal gebaar naar de fans zouden maken. De organisatie wil natuurlijk dat iedereen gebruik kan maken van de speciale acties. Daar zijn ze immers voor. Verrast door de enorme verkoop en na enig intern beraad biedt PT Events alle fans die de actie gemist hebben nog eenmaal de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief aan tickets te komen.
Het lag in de lijn der verwachting. Na een spectaculaire dag editie in het prille voorjaar van 2015 komt Grotesque nu met de aankondiging van een winter editie. Zaterdag 12 december mag met grote letters in de agenda's worden gemarkeerd. Deze editie gaat weer de nacht in en zal plaats vinden in de Utrechtse Central Studios. 1
Zondag 24 mei, eerste Pinksterdag, kunnen alle trance liefhebbers weer bijeenkomen in Beachclub Fuel! Onder de naam TranceBeatsch wordt een wel heel verleidelijk feestje neergezet door het team van Grotesque. De naam zegt het eigenlijk al; trance op het strand. Uplifting trance wel te verstaan. Geen toeters, geen bellen, gewoon goede muziek! Vijf trance dj's in een super relaxte locatie met een uitzinnig publiek en een heerlijk Pinksterzonnetje. De rest mogen jullie invullen! 1
Zaterdag 21 maart imponeert PT Events door haar eigen Grotesque Indoor Festival overdag te organiseren. De zogenaamde 'Spring Edition' vindt dit jaar wederom plaats in de evenementlocatie Maassilo, maar de tijd van aanvang is uniek te noemen. Vanaf drie uur 's middags zullen een paar duizend fans het Rotterdamse havengebied bezoeken voor het altijd spectaculaire Indoor Festival. 7
PT Events gaat in 2015 weer vol nieuwe inspiratie verder met de organisatie van haar Grotesque evenementen. Sterker nog het nieuwe jaar brengt gelijk wat unieks. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van een veel mooier evenement. Het Grotesque Indoor Daytime Festival 2015. Het unieke van deze 'Spring Edition' is al verspreid over diverse sociale media en de reacties op het 'daytime' concept zijn super enthousiast! 3
Na een zeer geslaagde jubileum editie van het Indoor Festival 2014 komt Grotesque in het komende voorjaar met een unieke variant in de Rotterdamse Maassilo. Zaterdag 21 maart presenteert PT Events het evenement namelijk overdag! De organisatie geeft aan dat een vernieuwd geluidssysteem in de Maassilo en vooral de programmering overdag de meest spectaculaire mededelingen zijn wat betreft de 'Spring Edition' in 2015. Alle andere ingrediënten die je van het Indoor Festival kent blijven ongewijzigd. 1
Grotesque start label
14 november 2014
Grotesque, dat bekend staat om zijn club nights en de festivals waarop ze area's hosten, heeft zijn horizon verbreed met een eigen label. Onder de naam Grotesque heeft de organisatie een nieuw platform gecreëerd in de trance-scene waarop zowel jonge talenten, als gevestigde namen trancemuziek van goede kwaliteit kunnen uitbrengen. 3
Zaterdag 20 december komt Grotesque keihard terug met misschien wel het meest succesvolle feest van vorig jaar; Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de grote meneer op het supervette podium in de Central Studios. Dit jaar is de eer aan niemand minder dan RAM. De enige echte Grotesque resident die op dit moment absoluut 'On Fire' is! 2
PT Events is er in geslaagd om voor Soulsation de Amerikaanse topact Robin S te strikken. De wereldwijd beroemde soulzangeres Robin Stone scoorde in de jaren negentig knetterharde hits met 'Show Me Love' en 'Luv 4 Luv'. Met het aantrekken van deze absolute wereldster introduceert PT Events met bravoure haar nieuwste concept 'Soulsation'! Een bijzonder veelzijdig avondje uit, waar Soul en House elkaar omarmen. Zaterdagavond 4 oktober, Club Panama Amsterdam. Zorg dat je hier bij bent! 5
Zaterdag 8 november organiseert PT Events haar derde Grotesque Indoor Festival in alweer het vijfde levensjaar van het populaire clubconcept. Ook dit jaar presenteert de organisatie zich weer op zijn best in de Rotterdamse Maashaven, waar de robuuste fabriekshallen van de Maassilo het decor zullen zijn van een magisch Winter Wonderland! Met topentertainment in de breedste zin van het woord pakt de organisatie dit jaar extra uit om het eerste lustrum op onvergetelijke wijze te vieren! 2
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA. 4
Zaterdag 20 september sluit het Summerlake Outdoor Festival een (hopelijk) lange hete zomer af met een heerlijke line-up van binnen- en buitenlandse artiesten. Dit jaar zijn er vier area's waarbij alle populaire muziekstijlen aan bod komen. 2
PT Events heeft weer een enorme verrassing voor je in petto. Het weekend van 7 & 8 juni staat Grotesque achter de organisatie van dat wat je oprecht een magisch dubbelspel zou mogen noemen. Future Sound of Egypt vs Subculture - The Amsterdam Weekender! Een weekend lang genieten van superdikke trance met alle favoriete artiesten uit de stallen van FSOE, Subculture en Grotesque! 1
Zaterdag 5 april daalt PT Events neer in Amsterdam om in club Panama het allure van een avondje Grotesque te bewijzen. De magie van deze club is bij menigeen bekend. Combineer dit met de altijd sfeervolle clubavonden van Grotesque en je hebt een gouden combinatie. 3
Na enige tijd weggeweest te zijn in Factory 010 was het afgelopen weekend weer een zeer prettig weerzien in Rotterdam! Een ouderwets intieme en vooral zeer gezellige editie van Grotesque. Het jaar staat weer volgeboekt met diverse, grote evenementen, maar ook blijft Grotesque zich richten op de intieme en minstens zo sfeervolle clubnachten. Zaterdag 5 april keert Grotesque weer terug naar een andere oude bekende, Club Panama in Amsterdam! 1
Na een aantal supervette evenementen in diverse steden keert Grotesque zaterdag 1 februari terug op de plek waar het in 2009 begon, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo, beter bekend als Factory 010. Heb jij zin in een intieme editie van de nummer één clubnacht Grotesque?
Ook in 2014 is PT Events weer bereid een flink aantal super vette evenementen voor je te organiseren. Zaterdag 1 februari staat de succesformule na lange tijd weer in Factory 010 gepland. De ideale locatie om samen met het Engelse 'The Gallery' een sfeervol en intieme clubnacht te organiseren. 1
Kerst alweer helemaal vol gepland? Dat komt dan helemaal goed, want het kers(t)verse concept Grotesque in Concert vindt al plaats op zaterdag 21 december. PT Events geeft je twee heel goede redenen om naar de Central Studios in Utrecht te komen. 1) Ze hebben Markus Schulz! 2) Grotesque is sowieso al een reden om met je beste vrienden te gaan stappen! - 8
Iedereen was het er over eens. Het Grotesque Indoor Festival 2013 was weer een beleving van jewelste! Veel tijd om na te genieten is er niet, want het vervolg op het Grotesque Indoor Festival 2013 laat niet lang op zich wachten. Zaterdag 21 december presenteert PT Events met gepaste trots: Grotesque in concert with: Markus Schulz! 19
Na drie jaar lang gedreven te hebben gezaaid oogstte PT Events zeer succesvol tijdens het derde jubileum van Grotesque. Het vierde jaar is inmiddels ook weer voorbij gevlogen met uitverkochte clubnacht edities en volle stages op Electronic Family, Ultrasonic-, Summerlake- en Nature One Festival. 2013 is nu al een succesvol Grotesque-jaar en dat, terwijl het leukste nog gaat komen... 6
Met de vierde jubileumeditie van Grotesque voor de boeg begint het hart van tranceminnend Nederland sneller te kloppen. De karakteristieke Rotterdamse Maassilo is op zaterdag 19 oktober weer het decor van het Grotesque Indoor Festival. 1
Dank aan alle bezoekers van Ultrasonic Festival die zaterdag 27 juli compleet uit hun dak gingen en daarmee deze tweede editie tot een knallend succes hebben gemaakt! Maarsseveense Plassen was het ultieme decor waar het maximaal los ging op de zomerse beats, gebracht door meer dan vijftig artiesten. Ook de zon deed goed haar best en bezorgde iedereen een lekkere festivalvibe. 3
Ultrasonic Festival maakt zich op voor zijn tweede editie op de Maarsseveense Plassen in Utrecht. Zaterdag 27 juli kun je vanaf 12.00 tot 23.00 uur helemaal losgaan. Of je nu van techno, house, hardstyle, trance of eclectic houdt. Deze stijlen zijn, verdeeld over vijf podia, allemaal vertegenwoordigd. 2
Met gepaste trots meldt de organisatie dat niemand minder dan Sandro Silva op de valreep is toegevoegd aan de line-up van Ultrasonic Festival 2013! Vanwege zijn drukke draaischema in binnen- en buitenland was het lang onzeker of hij kon komen draaien. Hij zal de line-up van de Crazy Sexy Cool-stage komen versterken.
Nu de zon eindelijk begint te ontwaken uit haar winterslaap, is het aftellen voor Ultrasonic Festival écht begonnen. Op zaterdag 27 juli komen techno, trance, house, eclectic en hardstyle samen op het prachtige strand van de Maarsseveense Plassen. Hosts van de areas zijn de organisaties achter de populaire concepten Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en In Search of Sunrise. Elf uur lang: non stop feest! 7
Zaterdag 19 oktober mag met rode stift in de agenda worden genoteerd. Na het sensationele succes van vorig jaar komt PT Events dit jaar keihard terug met de tweede editie van het Grotesque Indoor Festival en wederom is de Rotterdamse Maassilo beschikbaar voor op zijn minst een evenaring van het spektakel in 2012. 6
Het voorjaar is begonnen, de zomer komt eraan en dus begint het bij iedereen te kriebelen. Dat komt goed uit, want op zondag 12 mei maakt Grotesque in Beachclub Fuel haar debuut op het strand van Bloemendaal. PT Events verheugt zich enorm op de chille ambiance van een heerlijke zondagmiddag aan het strand met zoals altijd de unieke sfeer die de mensen meenemen naar Grotesque. 4
Het duurt nog even, maar de tweede editie van Ultrasonic Festival op zaterdag 27 juli is in aantocht. De organisaties achter de succesvolle concepten Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en In Search of Sunrise hebben de doelstelling om met deze tweede editie de eerste editie te overtreffen. Gezien de onderstaande line-up gaat dit zeker lukken. 8
De organisaties achter de succesvolle concepten Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en In Search of Sunrise hosten elk een stage om je vingers bij af te likken. Ultrasonic Festival laat je een zomerdag lang compleet uit je plaat gaan. Check hier de eerste namen, trommel je vrienden op en zorg dat je er 27 juli bij bent. 5
PT Events blijft groeien met Grotesque. Waar afgelopen jaar het eigen Indoor Festival een schot in de roos bleek en de laatste editie in de WesterUnie volledig uitverkocht, komt de organisatie op zondag 12 mei 2013 met een strandeditie van Grotesque in Beachclub Fuel. Gecombineerd met de vertegenwoordiging op de beste festivals breidt de organisatie haar agenda voor deze zomer dus opnieuw uit. 3
Het is bijna zaterdag 16 februari.. PT Events legt de laatste hand aan de voorbereidingen van Grotesque invites HeavensGate en kijkt met veel plezier uit naar een bijna uitverkochte editie. Nog maar een paar dagen en dan gaat dit spektakel plaatsvinden in de robuuste Amsterdamse WesterUnie, verdeeld over twee area's. 4
Na de meer dan geslaagde eerste editie vorig jaar kijkt iedereen natuurlijk uit naar het vervolg van Ultrasonic Festival op de Maarsseveense Plassen. Op zaterdag 27 juli bundelen FCA-Music, Dance 2 Eden, TheRealWorldEvent, PT-Events en Jammin Agency weer hun krachten om een gigantisch dik festival neer te zetten op één van de mooiste locaties in de regio. 3
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement. 6
Na een meer dan geslaagde eerste editie, maken we ons alweer op voor de volgende editie van Ultrasonic Festival op de Maarsseveense Plassen. Noteer de datum alvast in je agenda: zaterdag 27 juli 2013. 2
Zaterdag 10 november barst in de drie zalen van de Rotterdamse Maassilo het feest los. PT Events is er klaar voor! In deze laatste nieuwsbrief de laatste info en meeste recente ontwikkelingen. 10
Na deze zomer twee uiterst succesvolle area's te hebben gehost op Ultrasonic- en een uitverkochte Summerlake Festival, is PT Events druk bezig met de voorbereidingen van het spectaculaire Grotesque Indoor Festival 2012. Op zaterdag 10 november gaat het gebeuren. Grotesque haalt met haar driejarig jubileum het festivalgevoel naar de Rotterdamse Maassilo. 20
Nog een paar dagen en het is zover! JE gaat een onvergetelijke zesde editie van het Summerlake Outdoor Festival tegemoet! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Samen dansen, drinken, lachen en genieten van de laatste zonnestralen van de zomer op het best bewaarde geheim van de nederlandse festival kalender! 9
Op 28 juli kwamen alle ingrediënten voor een geslaagde editie van Ultrasonic Festival samen: Lekker weer, heerlijke muziek en vooral: jullie De organisatie wil langs deze weg dan ook alle bezoekers bedanken voor hun positieve bijdrage aan deze fantastische dag. Ultrasonic ligt al weer even achter ons, maar deze aftermovie hadden jullie nog tegoed... 10
Met nog twee weken te gaan kijk je uit naar zaterdag 15 september: de zesde editie van Summerlake Outdoor! Nog één keer samen dansen, drinken, lachen en genieten van de laatste zonnestralen van de zomer op het best bewaarde geheim van de Nederlandse festival kalender! 8
Na het zeer geslaagde debuut van vorig jaar - de Grotesque tent stond de hele dag bomvol enthousiast danspubliek - is de organisatie er alles aan gelegen ook dit jaar te zorgen voor een spectaculaire afsluiting van het festivalseizoen. Aan de line-up ligt het niet! 5
Op zaterdag 10 november presenteert PT Events in Rotterdam het fabuleuze Grotesque Indoor Festival 2012! Dit waanzinnige spektakel vindt plaats in de illustere Maassilo, een absolute droomlocatie waarmee PT Events aangeeft alle grenzen te gaan overschrijden. 19
Op 28 juli, over ruim een week, maakt Ultrasonic Festival zijn debuut op de Maarsseveense Plassen in Utrecht. Om alvast helemaal in de stemming te komen en je dagindeling te maken vind je hieronder de timetable. Daarnaast lees je in deze nieuwsbrief hoe je kans maakt op een super de luxe VIP arrangement! 16
Over een kleine drie weken barst de Maarsseveense Plassen helemaal uit zijn voegen met Ultrasonic Festival. Verdeeld over vijf stages zullen er meer dan 50 artiesten optreden waar je helemaal op los kan gaan, waaronder Sidney Samson, Quintino, Zany, Psyko Punkz, Secret Cinema, Bart Skils, Marcel Woods en Sean Tyas... 9
Het festivalseizoen is inmiddels weer begonnen en na een prachtig indoorseizoen heeft ook PT Events wel weer zin in de buitenfeestjes. Net als vorig jaar zal ook dit jaar Grotesque eigen area's hosten een aantal leuke Nederlandse festivals. 12
Het best bewaarde geheim op de Nederlandse festivalkalender én een spetterende, zonovergoten en sfeervolle afsluiting van het festivalseizoen. Met een breed aanbod aan muziekstijlen, verspreid over diverse area's, ben je op zaterdag 15 september van 12:00 tot 23:00 nog één keer een dag lang in hogere dance-sferen. 4
Het zal niemand zijn ontgaan! Zaterdag 19 mei vindt in Central Studios de kick-off van de In Search Of Sunrise 10 'Australia' wereldtour plaats. 7
Met namen als, Sidney Samson, Secret Cinema, Marcel Woods, Quintino, Zany, Shermanology, Michel de Hey, The Partysquad en Psyko Punkz is het bijna logisch dat de eerste 1000 early bird tickets voor Ultrasonic Festival er allemaal doorheen zijn gevlogen. 2
Ultrasonic Festival, het nieuwe knallende dance festival op de Maarsseveense Plassen, maakt haar line-up bekend! House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets is te gek en alles komt voorbij! 11
Nadat alle tranceliefhebbers volledig aan hun trekken zijn gekomen tijdens ASOT550 is het in april weer tijd voor één van de kleinschaligere, maar minstens zo lekkere trancefeestjes in Culemborg. 21 April staat Metropolitan in de Crystal Venue op de agenda en dat is toch wel weer een knalfeest om naar uit te kijken! 4
House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets mag ontbreken op zaterdag 28 juli 2012. Dan barst op de Maarsseveense Plassen de eerste editie van Ultrasonic Festival los. De grootste dj's uit de scene vertegenwoordigen de stroming waar ze voor staan. 15
Op zaterdag 19 mei staat de In Search of Sunrise editie van Grotesque op het programma! Dit voorjaar lanceert Richard Durand namelijk het tiende deel van deze wereldwijd succesvolle compilatiereeks en de kick-off van de wereldtour vindt traditiegetrouw in Nederland plaats. Dit spectaculaire evenement wordt door PT Events georganiseerd in de Central Studios Utrecht. 9
Terwijl het wisselvallige, Nederlandse klimaat ons nu toch nog een redelijke winter lijkt te brengen, hebben ze bij PT Events en Black Hole Recordings de zomer al in het vizier. Veroorzaakt door de zomerkriebels die de lancering van het wereldwijd populaire In Search of Sunrise album met zich mee brengt. 7
In de reeks Metropolitan party's is PT Events aangekomen bij het derde deel.
Op 21 januari is het zover! Dan staat de Grotesque Newyear Special weer garant voor jouw ultieme avond uit. Het succes van Grotesque wordt wederom bevestigd, de kaartverkoop gaat erg goed, de PT tickets zijn bijna uitverkocht en Grotesque lijkt voor de 3e editie op rij al haar kaarten te gaan verkopen. 7
Na twee uitverkochte edities van Grotesque presenteert PT Events op zaterdag 21 januari het spectaculaire vervolg, de Newyear Special! Deze editie staat traditiegetrouw weer garant voor dè ultieme avond uit! De meest sfeervolle manier om met je vrienden het feestelijke nieuwe jaar in te luiden. 9
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor Beat Fabrique, het nieuwe concept in de Factory 010, met heel veel vertrouwen heeft de organisatie een sterke productie ingezet om op die manier goed voor de dag te kunnen komen met het nieuwe concept. Ondanks alle promotie en effort die de organisatie in Beat Fabrique heeft gestopt moeten ze erkennen dat de voorverkoop tot op dit moment erg tegenvalt. 7
Op zaterdag 10 december, waarvan we slechts anderhalve week verwijderd zijn, gaat PT Events los met het nieuwste concept Beat Fabrique in de Rotterdamse Factory 010! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een compleet-uit-je-dak-avond. Voor het eerst tovert PT een concept uit de hoge hoed waar liefhebbers van zowel trance als de hardere stijlen in Electronic Dance Music volledig op hun wenken bediend worden. In twee übervette zalen met acts van Proteus, Scot Project, Fausto, RAM, Signum en vele andere toppers zal het fundament van de oude fabriek aan de Maashaven weer eens goed getest worden! 4
Metropolitan
15 november 2011
De tijd vliegt voorbij en soms kan dat ook zijn voordelen hebben. Zaterdag 19 november is het namelijk al zover. PT Events verwelkomt The Future Sound of Egypt op Metropolitan! 5
Het werd in de wandelgangen van de Nederlandse dance scene al voorzichtig gefluisterd. De kans dat de tweede editie van Metropolitan volledig in het teken van The Future Sound of Egypt zou komen te staan zou aanwezig zijn. Direct kwamen er reacties uit meerdere Europese landen. Of de geruchten gegrond waren. PT Events, organisator van Metropolitan kon destijds nog niets bevestigen, maar inmiddels is het nieuws door heel Europa verspreid. The Future Sound of Egypt komt op zaterdag 19 november 2011 van 22u tot 6u naar Metropolitan in de Crystal Venue! 7
Beat Fabrique
24 oktober 2011
Zaterdag 10 december presenteert PT Events haar nieuwste concept Beat Fabrique in de Rotterdamse Factory 010. Met het uitspelen van deze nieuwe troef richt PT zich op de hardere stijlen in dance music. Op zaterdag 10 december gaat het dan eindelijk gebeuren. Waar PT Events met harddance de grote zaal voor haar rekening neemt gaat ook de tweede zaal van de Factory 010 gebruikt worden. 11
Het werd in de wandelgangen van de Nederlandse dance scene al voorzichtig gefluisterd. De kans dat de tweede editie van Metropolitan volledig in het teken van The Future Sound of Egypt zou komen te staan zou aanwezig zijn. 6
PT Events is er klaar voor. Met ontzettend veel zin kijkt de organisatie uit naar het tweejarig bestaan van het paradepaardje Grotesque. Deze week zal Factory 010 weer geprepareerd worden zodat de avond van zaterdag 15 oktober weer een onvergetelijke wordt. 4
De Grotesque Stage op het Summerlake Outdoor Festival en natuurlijk de uitverkochte In Search of Sunrise editie op de Ocean Diva van 14 mei dit jaar, zorgen voor een enorme vraag naar tickets voor het tweejarig jubileum dat op 15 oktober in Factory 010 gehouden zal worden. Meer dan 50% is inmiddels verkocht. 4
Met nog maar een dag te gaan komt het buitenlandse avontuur van Grotesque snel dichterbij. De visums voor een te gek weekend over de grens zijn geregeld en de douane is op de hoogte. In een lange Karavaan zullen de Nederlandse tranceliefhebbers richting Uelsen rijden waar in Megadisco Zak het grootste avontuur voor Grotesque zal plaats vinden. De XL editie zal de Duitse fans uit nog steeds één van de grootste muziekgenres ongetwijfeld in vervoering brengen, daar de Nederlanders momenteel nog geen genoeg kunnen krijgen van de feestjes van PT Events. 3
Na twee jaar zeer actief te zijn geweest aan het Nederlandse front is PT's oogappeltje Grotesque uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse uitgaansscene. De formule heeft zijn werk gedaan en de vaste bezoekers hebben Grotesque naar vele hoogtepunten zien stijgen. Aangezien de Nederlandse markt altijd goed in de gaten gehouden wordt is het niet gek dat de Duitse Megadisco Zak op zaterdag 24 september de eerste internationale Grotesque XL in de agenda heeft staan. 13
Metropolitan
17 mei 2011
Zaterdag 4 juni presenteert PT Events in samenwerking met Crystal Venue (Culemborg) een splinternieuw concept. In een dampende clubnacht, waar toegankelijkheid het sleutelwoord is en de waanzinnige line-up elektronische dansliefhebbers ongetwijfeld in vervoering zal brengen. 8
Grotesque
12 mei 2011
Hoewel het pas mei is heb je zeer waarschijnlijk al van de heerlijk zomerse temperaturen kunnen genieten. Het Ibiza/strand gevoel komt bij iedereen naar boven en de zonsopkomst maakt in ieder menselijk lichaam flink wat Endorfine aan. Nu het kwik weer een paar graadjes is gezakt en Grotesque's albumlancering van In Search of Sunrise 9 nog slechts een paar dagen van iedereen verwijderd is komt PT Events met de laatste informatie over HET feest van 2011! 8
De PT-member tickets voor de officiële ISOS9 kick-off party zijn hard gegaan. PT Events meldt dat er inmiddels nog maar zo'n vijftig tickets op de website van PT verkrijgbaar zijn. Daarna wordt het restant door Timoco en See tickets verkocht. Zaterdag 14 mei is de dag waarop Richard Durand het muzikale startsein zal geven voor zijn nieuwe In Search of Sunrise wereldtour. 5
Afgelopen februari stal PT Events toch wel een beetje de show met haar nieuwste concept l'Expérience très Chique. Er werd lang naar uitgekeken, want eindelijk was daar een exclusief 25+ feest in de toch al redelijk complete house partitie van de Nederlandse uitgaansindustrie. Wanneer na afloop de mond tot mond reclame op het net de rest doet, mag je als organisator niet klagen. Het is de heren van PT weer gelukt een superieur concept te realiseren. 3
Grotesque
31 maart 2011
Afgelopen zaterdag is PT Events vervroegd gestart met de voorverkoop voor de Grotesque editie 'In Search of Sunrise 9' Na het enorme succes van vorig jaar, toen Richard Durand de Oceandiva en haar gasten met zijn drie uur durende set rechtstreeks naar de hemel leidde, was de keuze voor Black Hole Recordings en PT gauw gemaakt, de samenwerking krijgt een ver volg. 13
Nog geen maand geleden waren de verwachtingen redelijk hoog gespannen. De inzet was hoog, enorm hoog. PT Events nam een risico om met het excellent ogende Très Chique de house scene te betreden. In de wetenschap dat de house scene reeds goed bezet is nam PT Events risico met haar concept en ging all-in 2
Très Chique
27 januari 2011
De voorbereiding heeft een lange weg begaan en met een klein weekje is het dan zover. Zaterdag 5 februari gooit de kapitein van de Oceandiva de trossen los voor een enerverende belevenis! De aankondiging van Très Chique, het nieuwste houseconcept van PT Events, is in de Nederlandse housescene zeer goed ontvangen. Een evenement, waarvan het affiche evenals de trailer al voor zich spreken. Een beleving, chique, doch ongedwongen. Specifiek gericht op de 25 plussers! 'A new level in house & techhouse!' 4
Très Chique
10 januari 2011
De ultieme stapavond beleef je tegenwoordig niet zoveel meer. Sterker nog, ze zijn meer dan schaars! Het geheim van een topavond is iets waar veel organisaties al lang op zoek naar zijn. Het meest voorkomende probleem is dat de formule die tot succes leidt bepaald wordt door diverse factoren. Factoren die een organisatie niet altijd zelf in de hand heeft. Een goede line-up kan iedereen tegenwoordig wel samenstellen. 5
Wanneer je de eerste vuurpijlen 's avonds in de lucht uit elkaar ziet spatten. De lucht van olie-bollen je al lichtelijk begint te irriteren en menigeen al bezig is goede voornemens te verzinnen weet je dat het einde van het jaar in zicht komt. 8
Stichting Vuurwerk heeft in een onderzoek naar veilig en goed vuurwerk een opvallende uitkomst in de pers laten verschijnen. In een landelijk onderzoek bleek dat het beste vuurwerk verzameld zat in het zogeheten pakket: Grotesque New Year Special. Woordvoerder R. Acket maakte maandag jongstleden in de Telegraaf bekend dat het pakket van leverancier PT Events om diverse redenen tot beste koop werd geprezen. Het totaalplaatje dat pakket Grotesque biedt troeft de concurrentie vooral af op veelzijdigheid aan spektakel. 24
PT Events zet zaterdag 1 januari weer hoog in! Hoewel Nederland een aantal leuke nieuwjaarsfeestjes heeft is het voor GrotesQue nooit té hoog gegrepen om zich te gaan mengen in het aanbod. Op de tiende verdieping van de Maassilo bevindt zich wellicht de meest indrukwekkende club van Nederland om het nieuwe jaar in te gaan. Dat is niet Uit de Hoogte, maar zo is men in ieder geval op de hoogte! 3
GrotesQue
18 november 2010
Nog even wachten en dan gooit de kapitein van één van Nederlands mooiste partyboten de trossen weer los. Zaterdagavond 20 november zal de Oceandiva decor staan voor het tweede hoofdstuk van PT Events 'Midnight Cruise'. Een absolute ‘must go' voor alle fans van Grotesque, maar natuurlijk ook voor de bezoekers die na alle positieve verhalen over dit feest wel eens willen meemaken waar Grotesque voor staat. 10
PT Events staat voor een bijzondere uitdaging. Het enerverende concept, genaamd Grotesque beleefde zaterdag 2 oktober opnieuw een hoogtepunt tijdens de viering van het eenjarig bestaan. Het tweede jaar wordt ingeluid met misschien wel de moeilijkste opdracht die je kan verzinnen voor een organisatie. Zaterdag 20 november komt Grotesque terug met de tweede editie van haar high quality midnight cruise. 23
Zaterdag 2 oktober nadert en dan staat de Rotterdamse superclub Factory 010 toneel voor de Jubileum editie van Grotesque. Alles wijst erop dat dit evenement torenhoog favoriet is in de agenda's van uitgaand Nederland. De kaartverkoop voor 2 oktober gaat hard en dus stevent PT af op wederom een hele drukke editie. 5
GrotesQue
7 september 2010
Zaterdag 2 oktober presenteert PT Events haar zevende GrotesQue. Met recht een jubileumeditie, aangezien op 2 oktober 2009 de eerste gelanceerd werd. Bij een jubileum hoort natuurlijk een feest dat alle verwachtingen kan overtreffen. PT kennende en zo ook de indrukwekkende line-up, zal dit evenement in de Rotterdamse Factory 010 weer volledig aansluiten op de wensen van al haar bezoekers. 17
Het eerste weekend van oktober wordt met de jubileum party van GrotesQue al direct één van de highlights van het nieuwe seizoen. Exact een jaar nadat PT Events de dance scene bestormde met GrotesQue staat het eenjarig bestaan op de agenda. De afgelopen zes edities in ogenschouw nemend behoeft het paradepaardje van PT vrijwel geen uitleg meer. Met die toevoeging dat het jubileum natuurlijk op grootse wijze gevierd gaat worden. Maak je klaar voor de overtreffende trap van ‘feest' en beleef PT's high quality standard, wanneer de Factory 010 op zaterdag 2 oktober volledig uit zijn voegen zal barsten. 7
Nog een klein weekje en dan draaien de liften naar de tiende verdieping van de Maassilo weer overuren. Zaterdagavond 10 juli is Factory 010 in de Rotterdamse Maashaven weer volledig in handen van PT Events. Met alweer de zesde editie prolongeert GrotesQue haar statements Style & Quality. Een prachtig affiche met headliners Dash Berlin en Alex M.O.R.P.H.! 13
Zaterdag 10 juli nadert het wk voetbal haar ontknoping. Aangezien iedereen weet dat Nederland de finale haalt en iedereen zondag 11 juli dus lekker voor de tv hangt. Een ideale mogelijkheid om op zaterdag alvast de voorbeschouwing mee te beleven in Factory 010. Bondscoach Patrick Pijnenburg heeft voor zaterdag 10 juli flink doorgeselecteerd. 2
Zaterdag 10 juli nadert het wk voetbal haar ontknoping. Aangezien iedereen weet dat Nederland de finale haalt en iedereen zondag 11 juli dus lekker voor de tv hangt. Een ideale mogelijkheid om op zaterdag alvast de voorbeschouwing mee te beleven in Factory 010. Bondscoach Patrick Pijnenburg heeft voor zaterdag 10 juli flink doorgeselecteerd. In een even bizar als opmerkelijke samenstelling toont de oefenmeester aan zelfs hulp van ons buurland niet uit te sluiten wanneer hij maximaal resultaat wil behalen op alweer de zesde editie van GrotesQue. 12
Grotesque
27 mei 2010
Afgelopen zaterdag lanceerde Richard Durand tijdens GrotesQue's ‘High Quality Midnight Cruise' in Amsterdam het achtste vervolgdeel van ‘In Search of Sunrise'. De nieuwe frontman van deze compilatiereeks heeft in een liefst drie uur durende set alle aanwezigen kunnen overtuigen van zijn passie en kunnen. 8
Aanstaande zaterdag zal de officiële kick-off van de meesterlijke In Search of Sunrise tour plaatsvinden. Gecombineerd met de huisstijl van GrotesQue staat ‘danceminded' Nederland weer een lumineus spektakel te wachten. Het zal in deze scene bijna niemand zijn ontgaan, Richard Durand heeft het stokje van grootmeester Tiësto overgenomen en staat voor de taak het prestigieuze concept een volwaardig vervolg te geven. Eén ding staat vast: de combinatie tussen een zeer gedreven Richard Durand en de immer professionele organisatie in handen van PT Events levert een prachtig affiche op. 13
GrotesQue
14 april 2010
Dat de ‘high quality midnight cruise' nog een verrassing in petto zou hebben was al ruimschoots aangekondigd. Dat het nieuws een dergelijke waarde zou omvatten had men zelfs tot diep in de trancecommunity niet verwacht. Het is misschien wel het best bewaarde geheim van de afgelopen maanden, maar nu het nieuws dan eindelijk de pers bereiken mag, kan PT Events het concept uit de camouflerende verpakking scheuren en in originele staat bij het publiek aanbieden. Zaterdag 15 mei lanceert PT Events in samenwerking met Black Hole Recordings de officiële kickoff van het achtste deel van de immens populaire ‘In Search of Sunrise' serie. 26
Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden wanneer je terugkijkt naar de vierde editie van GrotesQue afgelopen zaterdag. Hoewel de subtitel ‘Experience The Higher Level’ een aardig vooruitzicht beloofde was het resultaat misschien nog wel mooier. Wat een geweldig feest weer.. 7
Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft na haar gesprekken met PT Events weinig tijd nodig gehad om een koninklijk kabinet samen te stellen. Na het hopeloos falen van Balkenende 4 presenteert de koningin op zaterdag 20 maart GrotesQue 4. Volledig vertrouwen in economisch herstel en de beoogde progressie binnen de kwaliteitsnormen van uitgaand Nederland gaven uiteindelijk de doorslag”, aldus Beatrix in haar reactie op het door haar gevormde kabinet. 6
The world is watching
2 februari 2010
GrotesQue will be back at the highest level. Na een waanzinnige editie in de Amsterdamse Panama is GrotesQue op 20 maart weer terug in de Maashaven van Rotterdam. Het vizier op oneindig, maar beide benen nog steevast op de grond. Zo zal PT Events de 4e editie van GrotesQue op de tiende verdieping van de Maassilo wederom naar een knallend hoogtepunt willen brengen. Na twee overweldigende vrijdag edities in de Factory010, heeft PT deze keer beslag gelegd op de zaterdag. 5
GrotesQue
21 januari 2010
Nog een paar dagen en dan staat Club Panama in Amsterdam centraal voor de New Years Special van GrotesQue. Dat PT Events volgens velen één van Nederlands meest opvallende organisaties is mag leuk gevonden worden, het schroeft het verwachtingspatroon echter behoorlijk op. 4
Zaterdag 23 januari vindt in Amsterdam alweer de derde editie van GrotesQue plaats. Het belooft een prachtig weerzien te worden, aangezien het visitekaartje van PT inmiddels ruimschoots is afgegeven. De prestaties van deze organisatie vallen op in partyland. PT heeft het heft in handen. 19
Noord-Zuid lijn zet Amsterdamse dance scene op z’n kop ! Hoe zo Noord-Zuid lijn?!? De beste manier om mensen tussen Noord en Zuid Nederland bij elkaar te krijgen is allang gevonden. PT Events vond de sleutel tot deze verbindingsbrug en lanceerde het idee in oktober 2009. 5
GrotesQue
25 november 2009
De meeste mensen die enigszins op de hoogte zijn van wat zich allemaal afspeelt in het Nederlandse club leven hebben inmiddels moeten horen van het nieuwe paradepaardje van PT Events. Met het stijlvolle concept GrotesQue heeft PT snel naam weten te maken binnen de trance community en word er na de eerste editie door vele over gesproken. De sleutel tot dit succes ligt vooral bij de persoonlijke aanpak van de organisatie, het streven naar perfectie en onderscheid op alle vlakken. Op die manier wil PT in spelen op de steeds groter groeiende wensen van partyminded Nederland. 13
Voor diegene die nog twijfelde over het nieuwe en prestigieuze concept van PT Events, alle twijfels kunnen overboord: GrotesQue is een bijzondere aanwinst gebleken voor de Nederlandse clubscene. De remmen zijn los en critici zullen echt hun best moeten doen om het concept op misleiding te betrappen.. De tweede editie van GrotesQue gaat nog een stapje verder. Een stapje verder in het laten zien waar GrotesQue voor staat. Stijl en kwaliteit is wat PT pretendeerde en dat is ook precies waar het concept zich op weet te onderscheiden. Een klassepubliek, superieure artiesten, unieke locaties en een ongekende relaxte sfeer. 21
GrotesQue
1 oktober 2009
Nog 2 dagen en dan is het zover.. De kick off van het veelbelovende nieuwe concept ‘GrotesQue’ zal aankomende vrijdag de gasten van ‘Factory 010’ voorzien van een spectaculaire avond, een avond welke anders zal zijn dan men gewend is. Met de bijzondere sfeer die PT Events op z’n events weet neer te zetten, de unieke locatie op 40m hoogte, de indrukwekkende lichtshows en niet te vergeten, een spetterende line up gaat ‘GrotesQue’ de avond naar een ongekend niveau brengen.. 5
Op vrijdag 2 oktober vind in het Rotterdamse ‘Factory 010’ de eerste editie van ‘GrotesQue’ plaats, het beoogde paradepaardje van PT Events. Deze relatief nieuwe club bevind zich op de 10e verdieping van de Maassilo en bereikt daarmee de status; hoogstgelegen club locatie van Nederland. Mede door deze unieke locatie loopt de kaartverkoop harder dan verwacht en is er besloten om extra tijd in te lassen en daarmee ook een extra artiest. PT Events laat hiermee zien echt iets bijzonders te willen neerzetten voor de bezoekers van ‘GrotesQue’.. 10
In een vlakke en economisch moeilijke periode als deze ontstaan vaak initiatieven van uitzonderlijke kwaliteit. Herontwikkeling en drang naar vooruitgang brengt de juiste elementen naar een hoger niveau. Dit is immers dé manier om te onderscheiden van de massa en te voldoen aan de altijd groeiende eisen van de consument. 8
Utrecht mag zich sinds kort de Trance stad van Nederland noemen. Sinds jaar en dag is de Domstad voor tranceliefhebbers absoluut ‘the place to be!’ Jaarlijks bezoeken zo’n honderdduizend trance liefhebbers de stad, omdat er simpelweg de meeste en beste feesten op het gebied van deze immer populaire dansstroming georganiseerd worden. 31
In samenwerking met PT Events is in de Central Studios een laatste performance check uitgevoerd. Met een gigantische lasershow is ook de laatste testcase uit een serie van vijf dik geslaagd. Er kan nu met alle zekerheid gezegd worden dat de Central Studios klaar is voor het einde, oftwel Ready for The End! Het afscheidsfeest van Bas & Ram, die na veertien jaar hun carrière solo gaan vervolgen. 19
Het legendarische underground trance duo Bas & Ram gaan na 14 fantastische jaren uit elkaar. Voor eens en altijd. Bas & Ram zullen na 27 juni 2009 nooit meer samen in dj-booth te bewonderen zijn! Het nieuws kwam voor velen als een grote, nare verrassing maar de drive om er na 14 jaar een punt achter te zetten heeft voor veel respect gezorgd in de clubscene. Bas & Ram vervolgen hun carrière vanaf deze zomer solo. Dit gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij dus de heren komen met een magistraal afscheidsfeest op zaterdag 27 juni. 29
Art Dance Event
19 maart 2009
Mantelpakjes mogen worden ingeruild voor een comfortabele jeans en in plaats van high heels worden er enthousiast sneakers uit de kast gehaald. Geen stropdas, niet driedelig in pak gehesen maar informele kleding om je eigen karakter extra te onderstrepen. Na een lange werkweek is de komst van Casual Friday voor velen meer dan welkom. Niet alleen wordt deze gewoonte toegepast op de werkvloer, ook Art Dance Event laat de Casual Friday meer dan genoeg redenen bevatten om het weekend luchtig, speels en vooral onbezorgd van start te laten gaan! 8
In een keiharde strijd tegen kanker zetten fondsen zoals het KWF en KiKa zich dagelijks in om genezing en zorg te bewerkstelligen. Financiële en zorggerichte steun is nog steeds hard nodig en zo gaat het gevecht tegen kanker onvermoeibaar verder. PT Events en Stichting Dividance dragen hier samen met jou dan ook graag een steentje aan bij. 7
Art Dance Event
3 februari 2009
A positive mind is a winner for life. Multigekleurd, omdat grijs ook maar grauw is. Felle regenboogtinten, omdat de stemming allesbehalve flets is. Elk karakter kent zijn kleur en elke tint vertaalt een eigen persoonlijkheid. Dus kies voor krachtig rood, levenlustig geel of positief oranje. En wees gehuld in vruchtbaar groen, hoopvol blauw of geheimzinnig paars: kies jouw kleur, toon karakter, wees daarin jezelf en voeg je bij het speelse samenzijn van een gloednieuwe editie van Art Dance Event! 9
Kracht, levenslust en optimisme. Drie kernwaarden die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. In een keiharde strijd tegen kanker zetten fondsen zoals het KWF en KiKa zich dagelijks in om genezing en zorg te bewerkstelligen. Deze vreselijke ziekte is allang geen ‘ver van het bed show’ meer en in Nederland vormt het zelfs de tweede doodsoorzaak! Financiële en zorggerichte steun is nog steeds hard nodig en zo gaat het gevecht tegen kanker onvermoeibaar verder. PT Events en Stichting Dividance dragen hier samen met jou dan ook graag een steentje aan bij! 6