Partyflock
 

The story continues · Grotesque weer terug in Club Panama Amsterdam

gepubliceerd door , op
Grotesque
6 februari 2014
Na enige tijd weggeweest te zijn in Factory 010 was het afgelopen weekend weer een zeer prettig weerzien in Rotterdam! Een ouderwets intieme en vooral zeer gezellige editie van Grotesque. Het jaar staat weer volgeboekt met diverse, grote evenementen, maar ook blijft Grotesque zich richten op de intieme en minstens zo sfeervolle clubnachten. Zaterdag 5 april keert Grotesque weer terug naar een andere oude bekende, Club Panama in Amsterdam!



In 2010 organiseerde PT Events voor het laatst een weergaloze editie in de prestigieuze Amsterdamse hotspot. Hoog tijd om de twee zalen van de club weer eens flink op zijn kop te gaan zetten! De line-up zal er wederom niet om liegen en alle Grotesque fans worden weer op hun wenken bediend. De grote zaal vooral in het teken staan van grote trance acts en in de studio zal opgebouwd worden van House tot Trance. Een prima combinatie dat altijd in het visionaire plan van PT Events terug blijft komen. 'Uiteindelijk zijn het de gasten die een topavond willen beleven en de wensen van ons Grotesque publiek zijn altijd divers geweest. Daar blijven we graag op inspelen' aldus Patrick van Grotesque.



Het Ensemble Grotesque:
Theater: Richard Durand - RAM - Menno de Jong - Talla 2XLC - Driftmoon
Studio: Adam Seller - Jay Junior - Cor Forman - Frank Roger

Tickets
Tickets voor deze editie bedragen € 29,50. Natuurlijk geeft PT Events snelle beslissers een korting. De vroege vogels betalen slechts € 25,- Wees er dan wel echt snel bij, want deze actie loopt tot en met donderdag 20 februari 20.00uur. Tickets koop je online bij koop tickets.nl

Parkeren
Beveiligd parkeren doe je onder het Mövenpick Hotel op een paar minuten loopafstand van club Panama. Iets verder lopen niet erg? Parkeer dan gratis op het Java-eiland.

Future Sound of Egypt vs Subculture Weekender by Grotesque
Grotesque maakte onlangs bekend dat het de eer heeft om dit spectaculaire samenspel tussen twee grootmachten in de Trance scene te organiseren. Natuurlijk zal er een magische b2b tussen John O'Callaghan en Aly & Fila plaatsvinden, maar de enorme variatie aan artiesten uit eigen stal zal ook wel vele liefhebbers aanspreken. Het spektakel vindt plaats op twee locaties. Zaterdagavond de Kick-Off in de Amsterdamse WesterUnie en zondag verhuist het hele circus naar Beachclub Fuel aan het strand van Bloemendaal. Dag- of weekendtickets koop je hier!



Grotesque Indoor Festival 2014 - Het lustrum
Dat Grotesque zichzelf wereldwijd goed op de kaart heeft gezet is mede dankzij twee voortreffelijke edities van het eigen Indoor Festival. Dit jaar viert Grotesque tijdens het GIF2014 haar eerste lustrum. Een absolute mijlpaal in het succesverhaal van Grotesque en dat belooft dus een show te worden waar je absoluut bij moet zijn. Zaterdag 8 november 2014! Zet deze datum alvast maar met een dikke rode marker in je agenda, want dat is de dag waarop het Grotesque Indoor Festival 2014 weer losgaat in de Rotterdamse Maassilo!



Speciale ticketacties? Die zijn er natuurlijk ook dit jaar weer. Twee zelfs! Wil jij voor slechts twee tientjes naar deze jubileumeditie van Grotesque? Het kan! Dit enorme voordeel haal je uit de speciale 24-uursactie. Deze start op woensdag 19 februari 20.00 uur en loopt tot donderdagavond 20.00 uur. Na 20.00 uur betaal je twee weken lang € 25,- Wees dus alert en pak je voordeel!

1 opmerking

Grotesque zijn meestal heerlijke feestjes.......als je van Trance houd tenminste !!!