Partyflock
 

PT Events presents a new event with style and quality, “GrotesQue”

anoniem gepubliceerd op
PT Events presents a new event with style and quality,  “GrotesQue”
7 augustus 2009
FeestGrotesQue · Lets meet at a higher level
Datumvrijdag 2 oktober 2009
LocatieFactory 010
In een vlakke en economisch moeilijke periode als deze ontstaan vaak initiatieven van uitzonderlijke kwaliteit. Herontwikkeling en drang naar vooruitgang brengt de juiste elementen naar een hoger niveau. Dit is immers dé manier om te onderscheiden van de massa en te voldoen aan de altijd groeiende eisen van de consument.

Op het moment dat men in clubland aardig verzadigd lijkt te raken, doet PT Events een uitstekende stap vooruit om datgene te creëren waarmee hij inspeelt op deze behoefte, het ultieme uitgaansgevoel. Bijzondere mensen, kwalitatieve artiesten èn unieke locaties moeten dit gevoel gaan ondersteunen. Na een reeks succesvolle “Art Dance Events” in Players Zoetermeer, het spectaculaire benefiet “Divini’s Dance Against Cancer” in Panama Amsterdam en het wereldse eindfeest van Bas & Ram word het nu tijd voor een eigentijds thema. “GrotesQue” a new name in style & quality. Een event dat op alle vlakken streeft naar perfectie, een event waar iedereen zich als echte gast zal voelen, een event waarvan je zegt “Ja, dat was iets bijzonders”

PT Events, een nog jonge en bloeiende, maar zeker niet onervaren organisatie met frisse ideeën en uitgangspunten, streeft altijd naar unieke locaties. Locaties die in de trance scene niet of nauwelijks bekend zijn. Ook met het nieuwe “GrotesQue” weet PT Events het voor elkaar te krijgen een unieke beleving neer te zetten. In Factory 010, de hoogstgelegen partylocatie van Nederland op de 10e verdieping van de Maassilo, met een indrukwekkend uitzicht over de havens en skyline van Rotterdam! In deze super industriële, maar zeer chique locatie is de subtitel “let’s meet at a higher level” letterlijk al bereikt.

Om het op voorhand bepaalde verwachtingspatroon te realiseren richt “GrotesQue” zich op een modale doelgroep van 30+ waarbij een goede balans in vrouwelijke en mannelijke bezoekers een belangrijk aspect zal zijn voor het concept. Een ongedwongen sfeer met respect voor elkaar èn voor jezelf. Het event bevat geen erotische aspecten. “Er zijn al voldoende concepten waarin deze naar voren komen. Een intieme sfeer krijgt een hele andere betekenis wanneer dit niet gelijk aan erotiek gekoppeld wordt. Bepaalde zaken moet je aan de verbeelding overlaten. Ik kies voor stijl, beleving en kwaliteit op een ander niveau”, aldus Patrick van PT.

Wanneer een organisatie zich met zoveel overtuiging richt op kwaliteit, mag men er vanzelfsprekend van uitgaan dat ook de artiesten van het beste kaliber zijn om dit event muzikaal te begeleiden. Door op 2 oktober, wereldwijd gerenommeerd dj/producer Sean Tyas (#54) vast te leggen laat PT Events gelijk zien waar het voor staat. Het succes van het dynamische duo Artento Divini & Jochen Miller is bijna niet weg te denken uit de concepten van PT Events en ook de eerste editie van “GrotesQue” zal dit duo het publiek weer optimaal gaan vermaken met hun actieve en energieke stijl. Ook de herboren RAM, die nu als solo artiest hard aan de weg aan het timmeren is, zal deze avond zijn ervaring omzetten in een meesterlijke set. Dit, tezamen met het aanstormend talent Adam Seller, maakt de line up compleet. Vocalen van Mc Me’s vormen het “Ensemble GrotesQue”

GrotesQue, let’s meet at a Higher Level.

8 opmerkingen

Aanwezig :yes: beetje jammer dat maar tot 5 uur is maar dat mag de pret niet drukken:D

And dress in White (H)!
Orgineel een hoofdletter Q
 
Zeker weten dat dit een TOP feest gaat worden in een schitterende locatie :yes:

Wat vet zeg!!! hier gaan we zeker bij zijn :cheer:
 
Gaat echt een topper worden dit feest. En geloof me, na dit feest telt de Maassilo nog maar 9 verdiepingen......... :p
 
Geweldige feesten van PT!