Partyflock
 
afbeelding Een korte woordenwisseling met Sander van Doorn
Afgelopen weekend draaide hij op het 20 jarig jubileum van Spinnin' Records.­
Volgend jaar 20 januari draait hij op Airwalk in Venlo.­
Wij spraken hem kort voor zijn set afgelopen weekend!
afbeelding Fedde Le Grand opent VodafoneZiggo op een spectaculaire manier
Op 21 november 2018 werd de opening van het nieuwe hoofdkantoor van VodafoneZiggo groots gevierd. Het Stadionsplein naast Utrecht Centraal werd getrakteerd op een spectaculaire lichtshow met een optreden van niemand minder dan Fedde Le Grand. Na de show spraken wij met hem.
afbeelding Markus Schulz zijn zevende album "We Are The Light"
Op 21 oktober lanceerde Markus Schulz zijn zevende album "We Are The Light" Wij spraken met hem tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE)
afbeelding Afrojack Presents Global Remix Battle 1
Op 24 september werd bekendgemaakt dat Afrojack nieuw talent een podium wil geven via de Global Remix Battle. Een wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde, nog onontdekte producers. We interviewden Afrojack (Nick van de Wall) over de nieuwe strijd.
afbeelding A State of Trance - Verleden, heden en de toekomst
Met 30.000 bezoekers is A State of Trance één van de grootste Trance events ter wereld. De serie shows ter ere van Armin's radioshow beleeft ieder jaar zijn hoogtepunt in Utrecht waarbij er groots wordt uitgepakt. Opvallende namen naast de gastheer zelf zijn 3 heren die in 2017 een grote invloed op de show en Trance scene hebben gehad.
afbeelding MD&A: Kickin' it Live
MD&A: Kickin' it Live
maandag 12 februari 2018
Zeg 'Braindead' tegen een ouwe gabber en hij weet meteen waar je het over hebt: niet zijn IQ, maar die gouden hakkûh-hit van MD&A uit 1997. Sinds Alex de Ras de naam nieuw leven in heeft geblazen kennen jonge hardcoreliefhebbers hem echter ook – en wel als die gozer met het lef om 100% live een set vol classics neer te zetten. Hij knipt alle bekende kicks en geluiden uit de nummers van toen, zet ze in zijn sampler en drumt ze op het podium met zijn vingers weer in elkaar.
afbeelding Catching up with Melih Kor
Catching up with Melih Kor
donderdag 10 augustus 2017
Electronic Family heeft de stoute schoenen aangetrokken en een DJ contest georganiseerd voor de editie van dit jaar. Eerste prijs? De mainstage openen op zaterdag. Geen gezeur om "likes" of zo veel mogelijk vrienden uitnodigingen. Gewoon je mix insturen, show je skills en de beste wint. In dit geval: Melih Köroglu uit Neurenberg, Duitsland. DJ naam: Melih Kor. Misschien gaat er een belletje rinkelen, in April draaide hij ook op de FSOE clubnight in Panama, Amsterdam of je hebt een van zijn platen al eens gehoord. Tijd om een praatje te maken met deze talentvolle Duitser!
afbeelding Cosmic Gate: Our new album 'Materia' combines our best work
'Materia's maiden chapter presents a mouthwatering co-production array.­ Comprised of nine recordings, it abounds with tracks in partnership with Cosmic cohorts both established and new! Currently on tour in the US, Partyflock tracked Nic &­ Bossi down, dropped them a line and got the lowdown on the new album…
afbeelding Luna: 'Na twintig jaar leef ik nog steeds mijn droom'
Luna draait al een absolute eeuwigheid mee. Met meer dan duizend geregistreerde optredens op Partyflock is hij inmiddels een echte vaste waarde in de hardstyle-scene. Liefhebbers roemen hem vooral om zijn techniek en platenkeuze. Op 18 februari is er een avond die in het teken staat van hem en wij mochten na een door regen, sneeuw en gladheid geteisterde ochtendspits wat vragen stellen aan deze 'ouwe rot'.
afbeelding Ferry Corsten: 'de oude sound terugbrengen met de techniek van vandaag'
Op zaterdag 21 januari vierde Ferry Corsten de 500ste uitzending van zijn radioshow Corsten's Countdown met een speciale acht uur live uitgezonden marathon vanuit Club Annabel in Rotterdam. We spraken Ferry tijdens de avond kort over deze mijlpaal.
afbeelding Catching up with Mark Sherry
Catching up with Mark Sherry
woensdag 6 juli 2016
Hij is labelbaas van Outburst, dat vijftig releases in twee jaar kende, daarnaast ook een nieuwe zijtak: Techburst en vele optredens over de gehele wereld... Mark Sherry is een bezige bij. Wij kregen de kans even kort met hem te spreken terwijl hij op een volgende vlucht zit te wachten. Lees over zijn labels, de artiesten en natuurlijk ook over het onlangs uitgebrachte 'Prism Vol.1'.
afbeelding N-Vitral: krachtig, hard en extreem vernietigend
In 2010 interviewden we N-Vitral toen hij net zijn eerste album 'I Audioassault U' uitbracht. Vandaag komt zijn tweede album uit en het leek ons een prima moment om even bij te praten met Stefan.
afbeelding Markus Schulz watched the world and releases new artist album
Vandaag verschijnt het nieuwe, zesde, artiestenalbum van Markus Schulz: 'Watch the World'. Partyflock kreeg de kans wat vragen te stellen over de totstandkoming ervan. Waar maakte hij de tracks, wat was zijn inspiratie en waarom is het album veelal gericht op vocale tracks?
afbeelding The Resurrection Of Ronald van Gelderen
Ronald van Gelderen…wie kent hem niet? Even serieus, dit is de man achter 'Dirty Rocker', 'Semper Fi' en produceerde 'Suburban Train' samen met Tiësto. Hij is terug met een nieuwe mixcompilatie genaamd 'The Sound Of Trance' en een hele hoop nieuwe producties. Volgend jaar is hij live te bewonderen op Trance Nation in de Heineken Music Hal. Reden genoeg om hem het 'vuur aan de schenen te leggen.' Zo gezegd, zo gedaan.
afbeelding Da Mouth of Madness: Old Dog, New Trixx
The hardcore scene today is what it has become thanks to so many amazing people, one of those people is Sietse van Daalen. Da Mouth of Madness, as we've come to know him, decided that it was time to take on a new and exhilarating challenge - to make the ultimate album, with the help of his beloved colleagues from all sides of Hardcore. We've sat him down, to talk about this brand new project and his successful career as an MC.
afbeelding Catching up with Markus Schulz
Catching up with Markus Schulz
maandag 2 november 2015
Afgelopen weekend kwam Markus Schulz in het nieuws doordat hij per direct vuurwerk tijdens clubshows verbood. Maar daarnaast was hij in oktober sowieso al veelbesproken, want hij heeft namelijk de nieuwste Trance Nation gemixed. Wij mochten hem een aantal vragen stellen!