Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info Summerlake Outdoor

gepubliceerd door , op
Nog een paar dagen en het is zover! JE gaat een onvergetelijke zesde editie van het Summerlake Outdoor Festival tegemoet! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Samen dansen, drinken, lachen en genieten van de laatste zonnestralen van de zomer op het best bewaarde geheim van de nederlandse festival kalender!

Summerlake Outdoor is onderverdeeld in drie area's met ieder z'n eigen sound. Hierbij de volledige timetable voor een waanzinnige afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen 2012!



Tickets
Zijn tot zaterdag 15 september tot 10.00 u online verkrijgbaar voor € 29,50 via www.summerlake.nl. Via de Facebook pagina van Summerlake betaal je slechts €25,00.

Let op! Er zijn op internet mensen die hun kaartje te koop aanbieden. Houdt er rekening mee dat wanneer dit 'guesttickets' zijn deze persoonlijk uitgegeven zijn en ongeldig gemaakt worden als deze te koop worden aangeboden! Koop alleen een kaartje van iemand als er een aankoopbewijs bij zit.

Het blijft droog!
Op dit moment zijn de voorspelling ideaal voor het festival! Rustig nazomers weer waarbij het droog blijft. Hoe dan ook ... niets weerhoudt je er van he-le-maal los te gaan zaterdag 15 september! Want de Nederlandse festivalganger bereid zich gewoon goed voor! Dus je zonnebrand meenemen. Houd wel rekening met afkoelende temperaturen in de avonduurtjes en leg iets warms in je locker.

Lockerbox
Lockerbox is aanwezig met voldoende kluisjes om spullen in te bewaren. Het is mogelijk om hier tussentijds spullen uit te halen of bij te leggen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Daarnaast stelt de organisatie bij ieder verhuurd kluisje een goodiebag met leuke gadgets ter beschikking.

Kortingsvoucher voor Summerlake Outdoor 2013
Voor iedereen die dit jaar naar Summerlake komt ligt een kortingsvoucher klaar. Daarmee koop je direct na het festival voor slechts € 15,00 je 'Loyal Fan ticket' voor 21 september 2013. De kortingsvoucher krijg je automatisch bij de muntverkoop of vraag er naar achter de barren als je een drankje gaat halen. De voucher is geldig tot 23 september 2012 23:00u!

Pinnen
Er is op het terrein een speciale internetverbinding aangelegd zodat je munten en sigaretten met pin kunt betalen. Zorg ook voor voldoende cash geld mocht de techniek het af laten weten!

Locatie
Het festivalterrein is gelegen aan de Waardsebaan in Woerden. Heb je routenavigatie voer dan Parklaan in! Neem afslag Woerden (A12) en volg de borden Centrum. Na tankstation BP ga je bij de 1e stoplichten linksaf de Wulverhorstbaan op. Neem de 2e afslag op de rotonde en sla vervolgens bij de eerstvolgende stoplichten linksaf de Waardsebaan op richting de Parklaan. Volg na ongeveer 600 meter de aanwijzingen van de stewards op.

Parkeren
Vlakbij het festivalterrein kun je parkeren in de daarvoor aangewezen gebieden. Zorg er voor dat je per auto € 10,00 klaar hebt liggen, zodat je niet lang hoeft te wachten bij de stewards in de gele hesjes! Parkeren in de wijk is mogelijk maar alleen op de daarvoor bestemde plekken. Gratis parkeren kan ook! Bij het Stationsplein (zuidzijde). Vanaf daar ben je in ca. 5 minuten met de pendelbus op het festivalterrein.

Openbaar vervoer
Het Summerlake Outdoor Festival is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Woerden heeft directe aansluitingen met bus en trein naar alle grote steden. Kijk op www.9292ov.nl voor de actuele tijden.

Vanaf 12.00u tot 17.00u rijden vanaf station Woerden (zuidzijde) pendelbussen richting het festivalterrein. Met deze pendelbus ben je in ca. 5 minuten op het festivalterrein. Bespaar tijd en betaal gepast! Een retourticket koop je voor slechts € 3,00 in de bus. Vanaf 20.00u tot 23.45u rijden de bussen vanaf het festivalterrein terug naar station Woerden.

Legitimatie
Vanaf 18 jaar en ouder mag je naar binnen. Als er om je legitimatie wordt gevraagd en je kunt die niet laten zien, dan moet je helaas een jaartje overslaan.

EHBO
Op het festivalterrein is een EHBO post aanwezig. Voel je je niet lekker tijdens het dansen? Loop gerust naar een beveiliger toe, deze zal je de weg wijzen naar de EHBO.

Camera
Hoe meer foto's hoe beter. Geen probleem dus om je (digitale) camera mee te nemen. Deel ze via de Facebook pagina van Summerlake Outdoor en je maakt ook nog eens kans op gratis toegang voor de 2013 editie! Professionele apparatuur voor foto's en video's is niet toegestaan.

9 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
De afsluiter van het jaar

:)
 
Uitspraak van NRG VIBE op dinsdag 11 september 2012 om 15:08:
echt zin in


Hier nog 1 .. wordt een mooie afsluiting van weer een knal seizoen.
Ben er klaar mee ! uuuhhh, VOOR ! natuurlijk ! :bounce: :hyper: (y)
Citeer: Professionele apparatuur voor foto's en video's is niet toegestaan

Ikke neem dat lekker wel mee :lol: Tot zaterdag....kep er zin in :yes:
Gaat weer een mooi feessie worden zoals afgelopen jaren...!!
Ready for Party...!!!!
ik heb 2 kaartjes! PB (normale prijs)
Zijn er ook nog kaarten aan de "deur" te krijgen....???
200 kaarten vanaf 12.00 uur worden deze verkocht