Partyflock
 
­ Nederland

L'Expérience Très Chique

gepubliceerd door , op
L' Expérience très chique
20 februari 2011
FeestL' Expérience très chique · The new level in house & techhouse music for 25+
Datumzaterdag 23 april 2011
OpstapplaatsNDSM-pier 1, Amsterdam
WinactieL' Expérience très chique actiegesloten
LocatieOcean Diva Site
Nog geen maand geleden waren de verwachtingen redelijk hoog gespannen. De inzet was hoog, enorm hoog. PT Events nam een risico om met het excellent ogende Très Chique de house scene te betreden. In de wetenschap dat de house scene reeds goed bezet is nam PT Events risico met haar concept en ging all-in! Dat het resultaat de inzet uiteindelijk maximaal beloonde had ook de organisatie niet verwacht. Waarschijnlijk heeft de motivatie, een kwalitatief housefeest voor een vijfentwintig plus doelgroep, tot het gewenste resultaat geleidt! De creativiteit en inspiratie rondom Très Chique werd door artiesten en bezoekers ruimschoots beloond! Sinds februari staat PT Events nu ook op de housekaart! Voor diegene die het feest op 5 februari gemist hebben ligt de herkansing al weer op de deurmat. PT Events presenteert vol trots het tweede hoofdstuk:



De lijnen zijn uitgezet, de trend is gezet, l'Expérience Tres Chique! Inmiddels een bevestiging van datgene wat de naam je doet verwachten! ,,We denken de lovende woorden meer dan waargemaakt te hebben en dus is het noodzakelijk niet langer te wachten met ons vervolg. De waanzinnig goede sfeer van de eerste editie valt natuurlijk niet te kopiëren. Hoeft ook niet, de kracht zit hem in het verrassingseffect. Die gaat het hem wederom doen', aldus Patrick Pijnenburg van PT Events. ,,Er zijn natuurlijk veel liefhebbers die de kat uit de boom hebben gekeken.' Speciaal voor hen, maar natuurlijk ook voor de gasten die er 5 februari wel bij waren, tovert PT wederom een magistrale editie uit de hoge hoed. Met een line-up, die net als de vorige veel verwachtingen overtreft. Een uitgebalanceerde samenkomst van trouwe dienaars en 'upcoming faces'. Een line-up die je meeneemt naar het hoogste level in house en techhouse!

Une Excellence d'Artiste
Om het tweede hoofdstuk exceptioneel te beginnen heeft PT Events haar oog laten vallen op een artiest van het eerste uur. Een 'carrier' van de 'early sounds'! Een grootmeester in bijna alles wat hij heeft afgeleverd, maar vooral een muziekliefhebber 'pur sang'. De veelzijdigheid van het concept moet zich tentoon gaan stellen middels de boeking van Lucien Foort! Hij staat in de Oceandiva absoluut op zijn plek en zal het publiek zonder moeite met zich mee krijgen. Ook zal ROOG weer achter de decks verschijnen. Hij genoot zichtbaar tijdens het spektakel van de eerste editie! Het kostte PT dan ook weinig moeite een nieuwe overeenkomst te sluiten met hèt gezicht van de Nederlands housescene! ROOG wordt in zijn excellentie bijgestaan door niemand minder dan (Loveland)Marnix. Het betekent de tweede overeenkomst in de line-up vergeleken met die van de eerste editie en inderdaad..ook Marnix kwam graag nog eens langs bij Très Chique! De Brothers in the Booth is een naam die in zeer korte tijd wel erg veel populariteit gewonnen heeft. De aanvragen stromen steeds frequenter binnen en ook op Très Chique staan de twee broers als vierde indrukwekkende naam op het prachtige affiche. Dankzij een goed gewaardeerde afsluitingsset op de eerste editie veroveren ook de Undercover Dj's hun rentree op het meest chique bal van PT Events.
Een ander opvallend verschijnsel aan boord van de Oceandiva was de tweelingzuster van de varende diva. Choral brak de harten van de aanwezigen met een IJzersterk debuut voor PT Events. De beeldschone Choral legde met een spatzuiver stemgeluid een behoorlijke stempel op de eerste editie van Tres Chique. PT Events is dan ook zeer vereerd Choral weer op het affiche voor de komende editie terug te zien.

Boarding Oceandiva
Natuurlijk is de Oceandiva de enige locatie waar het succes van de eerste editie herhaald mag worden. De officiële opstap is echter wel gewijzigd in verband met een overvolle PTA. Speciaal voor deze gelegenheid legt de Oceandiva aan op de NDSM-Werf alwaar parkeerplaatsen gratis en in ruime hoeveelheid aanwezig zijn.

Tickets
Tickets op de website van PT kosten voor (gratis)members slechts € 28,75. Nieuw in de voorverkoop is Timoco en Reeds bekend was de presale van Seetickets.nl. Op de twee laatstgenoemde sites betaal je € 32,50. Wellicht overbodig, maar toch een notitiepuntje waard..Aan de deur zijn tickets altijd duurder!

2 opmerkingen

mysterieuze trailer, vet hoor!
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Vind hem wel dik!

Line-up ziet er weer top uit in ieder geval...