Partyflock
 
­
afbeelding Nicky Romero brengt Redefine EP uit
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwste EP 'Redefine' uit. De EP geldt als afsluiting van Nicky's omvangrijke Redefine wereldtournee, een gloednieuwe merchandise-lijn en bijbehorende driedelige documentairereeks die zijn persoonlijke ontwikkeling mooi illustreert.
afbeelding Lil Kleine toont zich kwetsbaar en reflecteert op zichzelf op emotioneel levenslied 'Jongen Van De Straat'
Vandaag verschijnt 'Jongen Van de Straat', de nieuwe single van Lil Kleine. Dit nieuwe wapenfeit klinkt totaal anders dan we van Jorik Scholten gewend zijn. Vergezeld door een warm bed aan pianoklanken toont de jonge sterartiest zich zeldzaam, kwetsbaar en zelfreflecterend op een eigentijds gezongen levenslied, waarin de geest van de mede-Amsterdamse legende André Hazes doorklinkt.
afbeelding Audio Obscura presenteert "sunset" livestream-sessies om geld op te halen voor World Health Organization
Terwijl iedereen thuis blijft omwille van de gezondheid van de mensheid, besluit Audio Obscura zich in te zetten om geld op te halen voor de wereldgezondheidsorganisatie WHO en hun partners. Ze werken samen met de A'DAM Toren, die ervoor zorgt dat de prachtige The Loft het toneel kan zijn voor de speciale livestream-sessies genaamd "Audio Obscura Sunset - Charity". Door dit te doen geven ze ook iets terug aan de bezoekers die over de hele wereld geconfronteerd worden met geannuleerde shows. Het beste van dit alles: terwijl ze genieten van de adembenemende livestream, kunnen kijkers daadwerkelijk bijdragen aan de respons op de pandemie die wordt veroorzaakt door COVID-19.
afbeelding Sam Feldt deelt Heartfeldt vibes in tijd van eenheid
Vanwege de uitbraak van het coronavirus heb ik getwijfeld aan de geplande lancering van mijn eigen label Heartfeldt Records.­ Deze bizarre tijd dwingt iedereen tot introspectie.­ Na lang nadenken heb ik besloten de launch door te zetten – in de hoop dat het positiviteit en inspiratie geeft in deze spannende tijd.­
afbeelding Outsiders brengt voor de derde keer muzikale werelden samen met remix 'Zo Mooi' van Nienke Plas
Vandaag brengt Outsiders zijn remix uit van de populaire track 'Zo Mooi' van Nienke Plas. Het nummer is de derde remix die Outsiders speciaal voor het enorm populaire event X-Qlusive heeft gemaakt. Eerder gaf de DJ een uitverkochte Ziggo Dome al kippenvel met de remix van de #1 song 'Reünie' van Snelle, om vervolgens zijn achterban te verrassen met de remix van Django Wagner's beroemde meezinger 'Kali'.
flyer Atmoz Classics
Atmoz Classics
zondag 12 april 2020
Na een fenomenale uitverkochte mega-editie keert Atmoz terug naar Muziekgieterij op Paaszondag 12 april! Tijdens deze editie vegen we het stof van de oude vinylplaten en zetten we de klassieke draaitafels in de booth. Onze DJ's draaien alle vergeten en verborgen Atmoz-classics! Na 5 uitverkochte edities verwachten we ook deze editie uit te verkopen dus ben er snel bij.
afbeelding Lucas & Steve en W&W droppen vandaag allereerste samenwerking
Twee grote dj-duo's uit Nederland hebben de handen ineengeslagen. Lucas & Steve en W&W releasen vandaag de track 'Do It For You'. Deze plaat is precies van wat we van dit dreamteam kunnen verwachten. Een heerlijke festival klapper, waarin een mix van de verschillende stijlen van de duo's in terug te horen is.
flyer Oude liefde roest niet
Oude liefde Roest niet
zaterdag 17 april 2021
Zaterdag 18 april is het tijd voor de 2e editie van het allervetste early harddance festival van het zuiden! Heb jij samen met jouw vrienden van toen deze aftrap gemist.­
flyer Heartbeats
De recent vernieuwde event-locatie in Lokeren, Radar, heeft donderdagochtend beslist om alle geplande events tot eind maart onmiddellijk te annuleren.­
flyer Urban Music Legends Festival
Op Koningsdag is er voor de echte Urbanliefhebbers hèt beste muziekfestival: FunX Presents Urban Music Legends Festival (UMLF).­ Dit festival en de afterparty zullen plaatsvinden in het Rhone Park van 12:00 uur tot 01:00 uur.­
flyer Voltage Festival
Na de absolute recordeditie in 2019, maakt VOLTAGE zich klaar om in het nieuwe decennium zwaarder dan ooit te knallen. De verlaten elektriciteitscentrale, Transfo in Zwevegem, verwelkomt op zaterdag 8 en zondag 9 augustus een mix van de beste en hipste techno artiesten uit binnen- en buitenland. De aankondiging van de volledige affiche zal menig techno-hart een slag sneller doen slaan. Met niemand minder dan o.a. Len Faki, Karenn, 999999999, British Murder Boys, SPFDJ en Anetha op de rol, wordt het tweede weekend van augustus eentje om naar uit te kijken!
afbeelding Jebroer en Sjaak gaan af als een Machinegeweer
Jebroer en Sjaak brengen vandaag hun knallende track 'Machinegeweer' uit. Deze high-energy single gaat over hoe je na een weekend lang feesten met spijt zegt dat je het nooit meer gaat doen, maar dit het volgende weekend alweer bent vergeten. Kortom: afgaan als een machinegeweer! De hilarische bijpassende videoclip sluit volledig aan bij deze gedachte.
flyer 909 Festival
909 Festival heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt voor haar editie in 2020. Voor de 10e keer op rij reist de Amsterdamse organisatie af naar het prachtig groene Amsterdamse Bos. Het festival is een hommage aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
afbeelding Nicky Romero over impact coronavirus: "Zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt!"
Steeds meer festivals en events worden afgelast vanwege de snelle verspreiding van het coronavirus. Nicky Romero, die de ene na de andere annulering van belangrijke optredens binnenkrijgt, vertelde vanmiddag op SLAM! dat het een spannende tijd is voor de entertainmentwereld: "Zoiets als dit heb ik echt nog nooit meegemaakt! Er zijn al heel veel shows gecanceld en daarmee zijn er heel veel gedupeerden. Niet alleen de dj's, ook de organisatoren, de fans, de hotellerie en laten we de mensen die ziek zijn niet vergeten."
afbeelding Voortbestaan Eindhovens festivalbedrijf aan een zijden draadje.
Het Eindhovense festivalbedrijf Global Event Group van oprichter Niels van Vijfeijken uit Beek en Donk staat op het randje van de afgrond. Dochterbedrijf Wish Events International is dinsdag failliet verklaard. Hetzelfde lot dreigt voor podiumbouwer Stagekings, ook onderdeel van het bedrijf.