Partyflock
 
­
afbeelding Ricardo Moreno maakt track met jeugdheld Vince
Ricardo Moreno heeft een samenwerking te pakken met zijn jeugdheld DJ Vince. De twee kennen elkaar al sinds de jaren '90 en in de loop der tijd onstond een goede vriendschap. Nadat bleek dat de mannen dezelfde muzikale raakvlakken hadden besloten ze samen de studio in te duiken, met 'Clap Your Hands' als gevolg. Ricardo Moreno is met verrassende collabs en variërende stijlen bezig om een eigen discografie op te bouwen die precies bij hem past en waar hij happy van wordt. Vince heeft al sinds de jaren '90 succes als DJ en scoorde met The Darkraver de hit 'Thunderground'.
flyer Lowlands
Lowlands Free:united
vrijdag 21 augustus 2020
Lowlanders! Dachten jullie nou echt dat we LL20 zomaar voorbij laten gaan? No way! Op 21 + 22 + 23 augustus 2020 ontketenen we de potentieel allergrootste Lowlands ooit: Lowlands free:united.
Lowlands Paradise is namelijk meer dan een festivalterrein; Free State of LLow is een state of mind. En daarom trekken we dit jaar de wijde wereld in. Wat heet: we nemen heel Nederland over, want ruimte is in deze coronatijden immers een bikkelharde eis voor evenementen die niet in een vliegtuig passen.
flyer Lowlands
De organisatie van Lowlands komt op 22 en 23 met een digitale versie van het festival. Dat heeft directeur Eric van Eerdenburg bekendgemaakt. Later deze week worden meer details bekendgemaakt over de invulling van het programma.
afbeelding Festival WiSH Outdoor Nederland bundelt krachten met evenementenorganisaties Event Warehouse en One of the Guys
De evenementenbranche heeft het dit jaar bijzonder zwaar door het coronavirus. Maar deze periode biedt ook ruimte voor nieuwe ideeën. Dat er juist in moeilijke tijden mooie initiatieven ontstaan, blijkt wel uit het goede nieuws dat Bromios Event Crafters -de organisator van festival WiSH Outdoor Nederland- zijn krachten gaat bundelen met de evenementenorganisaties Event Warehouse (bekend van onder meer Paaspop en van WE ARE ELECTRIC) en One of the Guys (bekend van o.a. Paperclip). De drie bedrijven gaan hun kennis en ervaring in de toekomst aanwenden voor de organisatie van WiSH Outdoor Nederland; één van de mooiste en succesvolste festivals van Nederland.
afbeelding Lost Frequencies dendert door met nieuwe EP Cup of Beats
Lost Frequencies heeft de afgelopen tijd allesbehalve stil gezeten. De superster-dj uit België gaf op uitnodiging van zijn koning een spectaculaire show weg op het dak van het koninklijk paleis in Brussel, gooide hoge ogen met remixes voor Ellie Goulding, Major Lazer en Martin Solveig, en lanceert vandaag zijn gloednieuwe EP: 'Cup Of Beats'.
afbeelding Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine en Yade Lauren slaan handen ineen op 'Mij Niet Eens Gezien'
Tien jaar na het overlijden van Antonie Kamerling komt DJ/productie trio Kris Kross Amsterdam met een prachtige ode aan de nog altijd geliefde Nederlandse acteur/zanger. Hiervoor werkten zij samen met Lil Kleine en zangeres Yade Lauren om op stijlvolle wijze Kamerling's hit 'Toen Ik Je Zag' van nieuw elan te voorzien. Het resultaat, 'Mij Niet Eens Gezien', tilt de song naar een nieuw tijdperk waarin opnieuw wordt opgeroepen om liefde te laten spreken. Aanstaande maandag verschijnt de videoclip, waarin Kamerling's zoon Merlijn en actrice Abbey Hoes een mooie rol spelen.
afbeelding W&W maken muzikaal uitstapje met nieuwe single Comin to Getcha
De karakteristieke sound van W&W is al jarenlang een fundament binnen de dancemuziek, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is om af en toe een andere weg in te slaan. En dat is precies wat het Nederlandse duo heeft gedaan met hun nieuwe single, 'Coming To Getcha'.
afbeelding Nicky Romero lanceert zijn grootste liveshow ooit
Nicky Romero lanceert vandaag 'Another World'; de grootste virtuele liveshow die Romero tot nu toe gemaakt heeft en welke volledig is opgenomen met behulp van de allernieuwste technologie. Fans die Romero deze zomer eigenlijk op de mainstage van oa. Tomorrowland hadden zien staan, kunnen nu online genieten van hun favoriete artiest. De baas van Protocol Recordings neemt met 'Another World' de kijkers mee in een virtuele wereld vol nieuwe muziek - waaronder de collab met Armin van Buuren - I Kneed You To Know.
afbeelding Katy Perry toegevoegd aan de line-up van Tomorrowland Around the World, the digital festival
De wereldberoemde popster Katy Perry zal een spectaculaire show geven tijdens Tomorrowland Around the World, the digital festival. Als een van de best verkopende artiesten aller tijden zal Katy de People of Tomorrow over de hele wereld verbazen met een oogverblindend visueel spektakel vol special effects. Perry zal een adembenemende show geven met haar grootste hits die hebben bijgedragen aan het vormen van de popmuziek van de 21ste eeuw, daarnaast laat Katy gloednieuwe muziek horen van haar vijfde album "Smile" dat op 14 augustus uitkomt.
afbeelding Armin van Buuren en Nicky Romero lanceren virtuele back-to-back-set ter ere van debuutsamenwerking
Hoe promoot je een nieuwe club- of festivalplaat de wereld in als er amper evenementen worden gehouden? Die vraag houdt talloze artiesten momenteel uit hun slaap, maar Armin van Buuren en Nicky Romero hebben hun eigen antwoord op die vraag al gevonden.
flyer The Dinnershow
Op vrijdag 31 juli is Ronnie Flex de muzikale gastheer van een avondvullend programma in De Maassilo in Rotterdam, gepresenteerd in samenwerking met E&A Events. Tussen 20.00 en 01.00 uur verzorgt hij diverse optredens voor de gasten, die bovendien kunnen genieten van een viergangendiner, inclusief een fles champagne, geserveerd door Famous Flavours.
flyer Larger Than Live
Tijdens de bijzondere concertreeks Larger Than Live, georganiseerd door MOJO en Vodafone, zal de bekende Haagse zanger en rapper Frenna fans trakteren op veel nieuwe muziek.
afbeelding Dit zijn de finalisten van The Sound of Tomorrow
#TheSoundOfTomorrow – Fedde Le Grand, Pepsi MAX, onderdeel van PepsiCo en Tomorrowland zijn weer een stap dichter bij het uitroepen van de winnaar van 'The Sound of Tomorrow' van dit jaar. Aanstormend DJ talent kreeg drie weken de tijd om een set samen te stellen die het Tomorrowland-podium waardig is. Uit de duizenden aanmeldingen die volgden, selecteerde de jury vier gelukkige dj's die doorgaan naar de finale.
flyer The Dinnershow
Xander de Buisonjé is 19 juli jarig en gaat, in samenwerking met E&A Events, zijn verjaardag uitgebreid vieren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli in NOVA Amsterdam en zaterdag 18 en zondag 19 juli in Maassilo Rotterdam, is Xander gastheer van een avondvullende dinnershow, onder de noemer Xander's birthday weekend.
afbeelding Publiek welkom bij concertreeks larger than live in Ziggo Dome
MOJO en Vodafone hebben afgelopen week Larger Than Live aangekondigd: een virtuele concertzaal waarin bezoekers interactief contact met de optredende artiest hebben. Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan, kunnen fans deze concerten óók fysiek bezoeken. Per show* zijn 2400 zitplaatsen beschikbaar waarbij anderhalve meter afstand tot andere bezoekers kan worden gehouden.