Partyflock
 
­
afbeelding Timbaland, David Guetta en Martin Garrix in gesprek op ADE Online
Het Amsterdam Dance Event en Beatclub onthullen een speciale sessie van "The Evolution of Our Sounds", dat zal plaatsvinden als het slotevenement van ADE Pro. Het evenement wordt op vrijdag 23 Oktober om 21.00 uur uitgezonden via het ADE Online-platform, en is gratis en voor iedereen toegankelijk. Deze exclusieve blik in het artistieke en creatieve leven van artiesten die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de wereldwijde muziekscene, vindt plaats met niemand minder dan de legendarische producer Timbaland, DJ en productiegigant David Guetta, en de toonaangevende Nederlandse DJ en producer Martin Garrix. Het gesprek wordt gemodereerd door BBC Radio1 DJ Danny Howard.
afbeelding Amsterdam dance Event 2020 x NDSM music digital dance parties
NDSM Music zendt met Amsterdam Dance Event 2020 haar programma live uit op stream. In 5 dagen meer dan 50 uur aan topartiesten, labels en de nieuwste talenten in house- en technomuziek. Vanwege de nieuwe maatregelen worden er COVID-19 proof digital dance parties georganiseerd om vanuit de huiskamer middels videoconferenties wereldwijd samen te dansen.
flyer Don't Let Daddy Know
Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe editie van Don't Let Daddy Know in de Ziggo Dome in Amsterdam, gepresenteerd door E&A Events. De mannen zijn de eerste namen op het affiche van alweer de achtste editie in de vaste thuisbasis.
afbeelding Dutch Dance Podcast vanaf zondag 18 oktober bij JUKE
In de week van ADE (Amsterdam Dance Event) brengt JUKE een ode aan 30 jaar dance met de Dutch Dance Podcast, een podcastserie met meeslepende avonturen over de weg naar het wereldwijde succes van Nederlandse dance iconen mét alle daarbij komende ups en downs. In drie afleveringen van twintig minuten neemt dance expert en journalist Arne van Terphoven de luisteraar mee door 30 jaar dance geschiedenis.
afbeelding Bring back that ultimate ADE experience and WIN!
Take us back to better times, where we could enjoy the greatest DJs and musicians together in the hottest spots of Amsterdam.­ Show us your best ADE experience and share this with all the other ADE enjoyers in Appic.­ The greatest experience will receive an epic price!
afbeelding Be Yourself komt met dubbele cd-compilatie "The Sound of Hardstyle - Home Edition"
Als jullie niet naar een feest kunnen, zorgt Be Yourself er wel voor dat het feest naar jullie komt! Met de gloednieuwe The Sound Of Hardstyle – Home Edition weet je zeker dat je je thuis feestje omtovert tot een dikke rave met 2 mixen van Wildstylez en Brennan Heart. Geen setje op het podium, maar eentje die je onderweg in de auto kunt luisteren of kunt streamen via Spotify. "De muziek op zo'n compilatie moet uiteraard goede muziek zijn en moet het ook echt de "sound of hardstyle" representeren: van euforische tot raw hardstyle", legt Brennan Heart uit.
afbeelding Snelle Livestream vanuit AFAS Live
Lars Bos, oftewel Snelle, kondigt vandaag een speciaal livestream concert aan voor alle fans die een ticket hadden gekocht voor zijn AFAS Live concerten.­ Snelle stond oorspronkelijk op 15, 16 en 17 oktober in een uitverkocht AFAS Live maar moest onlangs noodgedwongen zijn concerten verplaatsen naar 2021.­ De artiest uit Deventer liep sindsdien met het idee maar brengt vandaag de verrassing richting zijn fans.­
flyer Sodom & Gomorrah
Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar ook Underground Forever is het, dankzij dat duivelse coronavirus, helaas niet gegund om op zaterdag 10 oktober a.s. een keiharde comeback te maken. De organisatie keek er met de fans al bijna een jaar naar uit, om voor het eerst sinds 2011 weer een echt Underground Forever feest te kunnen beleven. Maar helaas moeten ze bij deze mededelen, dat we er nog een jaartje op moeten wachten..
afbeelding Win een masterclass van Sam Feldt!
Met hits als 'Summer On You', 'Far Away From Home' en 'Post Malone', samen goed voor meer dan 350 miljoen streams op Spotify, is Sam Feldt een gevestigde naam in de DJ-wereld. Het duo The Him heeft sinds 2015 naam gemaakt in de muziekwereld met hun remixes van grote hits als Avicii's 'Without You' en 'Another Life' van Afrojack en David Guetta.
afbeelding Armin van Buuren en Jaap Reesema releasen krachtige Love song
Armin van Buuren rijgt al jaren de bijzondere samenwerkingen aaneen en ook nu heeft de vijfvoudig nummer één-dj van de wereld wat speciaals voor zijn fans in petto. De Nederlandse dj en producer sloeg de handen ineen met landgenoot Jaap Reesema (a.k.a. Jake Reese) en releast vandaag 'Need You Now', een krachtige vertolking van het overweldigende gevoel dat in de volksmond 'liefde' wordt genoemd.
afbeelding Melkweg open voor coronaproof editie van ADE
Het Amsterdamse podium biedt óók dit jaar ruimte aan een kleurrijk palet van elektronische genres en disciplines tijdens Amsterdam Dance Event. Onder de noemer 'ADE Specials' wordt van woensdag 21 t/m zondag 25 oktober een aangepast en coronaproof-programma gepresenteerd, met audiovisuele (live)shows, dj-sets en producer workshops. Daarbij wordt in Melkweg Cinema in samenwerking met Africadelic een unieke selectie van nieuwe muziekdocumentaires en short films vertoond die de invloed van zwarte cultuur op elektronische muziek belichten. Hieronder de highlights en een overzicht van het volledige programma.
afbeelding Lucas & Steve lanceren debuutalbum tijdens een drive-in party
Het debuutalbum 'Letters To Remember' van hitduo Lucas & Steve verschijnt op 16 oktober a.s. Een muzikaal hoogtepunt in hun tienjarige carrière, dat het duo niet ongemerkt voorbij laat gaan. Op donderdag 15 oktober vieren ze hun album release met een speciale drive-in party op het Borchland terrein in Amsterdam. Fans kunnen vanuit hun eigen auto genieten van een live-set, waarin Lucas & Steve voor het eerst alle zestien tracks van het album laten horen.
afbeelding Poppodia Paradiso en Melkweg stellen mondkapjes verplicht
Poppodia Paradiso en de Melkweg hebben een mondkapjesplicht ingesteld. Hoewel nog steeds veel onduidelijk is voor Amsterdamse theaters en concertzalen na de aangekondigde coronamaatregelen van maandag, hebben beide poppodiums hier alvast toe besloten.
afbeelding ID&T, organisator Mysteryland en Awakenings schrapt 40 procent banen
Festivalorganisator ID&T gaat 40 procent van de arbeidsplaatsen schrappen als gevolg van de coronacrisis. De organisatie maakt vandaag in een persbericht bekend dat het personeel is ingelicht over het voornemen om te komen tot een ingrijpende reorganisatie.
afbeelding Eelke Kleijn brengt zijn langverwachte vierde studioalbum 'Oscillations' uit
Na het grote succes van Eelke Kleijn zijn derde album 'Moments of Clarity', is de release van zijn langverwachte opvolger 'Oscillations' eindelijk daar. Het vierde album lag al een hele tijd klaar, nog voor de pandemie de hele wereld op zijn kop zette. De tijd die vrijkwam door het lege tourschema, gaf Eelke de mogelijkheid zijn aandacht volledig te richten op het maken van zijn volgende meesterwerk.