Partyflock
 
­
flyer Teknoville
Dave Clarke is geboren en getogen in Brighton, Engeland, maar woont momenteel in Amsterdam, een stad die zijn leven en werk positief veranderde. Hij is de zoon van een technologie-liefhebbende vader en een disco-soul-liefhebbende moeder, het stond in de sterren geschreven dat Clarke in de muziek business zou belanden.
flyer This Is Me
Armin van Buuren komt met zijn meest persoonlijke en intieme show tot nu toe: 'This Is Me', dat maakte hij vandaag bekend op Radio 538 in de Coen & Sander show. Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei 2020 staat de wereldberoemde dj in de Ziggo Dome in Amsterdam.
afbeelding ID&T neemt meerderheidsbelang in Vunzige Deuntjes
ID&T heeft de 60% aandelen van oprichter Stacey Dijkstra in VD Events (''Vunzige Deuntjes'') overgenomen.
afbeelding Lil Kleine nodigt iedereen uit om mee te spelen in zijn nieuwe gepersonaliseerde clip 'Blijven'
Vandaag brengt Lil Kleine in samenwerking met Samsung een bijzondere nieuwe videoclip uit waar iedereen in mee kan spelen. In deze video van zijn nieuwe single 'Blijven' is te zien hoe Lil Kleine in een zinderende achtervolging probeert te ontkomen aan een groep gangsters. Fans kunnen nu de rol van Lil Kleine's handlanger spelen...
flyer Euro Tour
Op vrijdag 23 oktober komt The Chainsmokers voor een show naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert dat plaatsvindt tijdens het Amsterdam Dance Event in 2020 maakt deel uit van hun Euro Tour.
afbeelding Ran-D en Psyko Punkz maken nieuwe versie van K's Choice-hit "Not an addict"
Het is inmiddels bijna vijfentwintig jaar geleden sinds 'Not An Addict' van de Belgische band K's Choice wereldwijd succes vergaarde, maar dankzij Ran-D en Psyko Punkz is de megahit nu weer nieuw leven ingeroepen. In samenwerking met Sam Bettens, de zanger van K's Choice, staken de Nederlandse hardstyle-acts de track in een nieuw jasje om zo 's werelds grootste festivals op hun kop te zetten, zoals eerder dit jaar tijdens Defqon.1.
afbeelding E&A Events start platenlabel TIKTAK Records en tekent onder andere Freddy Moreira
De Nederlandse evenementorganisator E&A Events start met hun merk TIKTAK het platenlabel 'TIKTAK Records'. E&A Events is opgericht door Essam Jansen en Alex Hes, en met ongeveer 20 concepten, meer dan 50 nationale en internationale evenementen en meer dan 500.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot één van de marktleiders in het live entertainement circuit. Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban en club muziek.
afbeelding Armin van Buuren binnen vijf dagen gouden plaat voor nieuw album
Nog geen vijf dagen na de release van 'Balance' heeft Armin van Buuren een award in ontvangst mogen nemen voor zijn zevende artiestenalbum. Tijdens de 538 Ochtendshow, waar hij deze morgen eenmalig aanschoof als sidekick van Frank Dane, kreeg de Nederlandse dj en producer een gouden plaat uitgereikt voor het album. Een van de singles van het album, 'Unlove You' (met NE-YO), werd afgelopen vrijdag al uitgeroepen tot 538 Dance Smash en GrandSLAM!.
flyer Pandemonium
Pandemonium
zaterdag 30 november 2019
Met Pandemonium The End – Beginning nog vers in het geheugen zijn de voorbereidingen voor de nieuwe editie al maanden in volle gang. Er moest namelijk een nieuwe locatie gevonden worden voor Pandemonium. Geen makkelijke opgave, want wat kan nou de Sporthallen Zuid evenaren?
afbeelding Thunderdome Never Dies Publiekspremière: 12 november Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Op dinsdag 12 november kan het publiek Thunderdome Never Dies voor de eerste keer op het grote doek beleven in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Tegelijk met deze publiekspremière vindt ook de officiële feestelijke première plaats op dezelfde locatie.
flyer REACTiVATE
Hardstyle Classics groter dan ooit
zaterdag 30 november 2019
REBiRTH Festival presenteert het grootste Hardstyle Classics event van dit najaar met 15 legendes: REACTiVATE 2019 [official]
flyer Vinyl Sessions
Vinyl Sessions presenteert line-up
zaterdag 19 oktober 2019
Zaterdag 19 oktober is het zover, dan opent de Effenaar in Eindhoven voor de allereerste keer haar deuren voor Vinyl Sessions.­
afbeelding Sefa stopt als pianist van Peacock in concert
Frenchcore DJ Sefa staat naast zijn solocarrière ook bekend als de pianist van Peacock in Concert. Al sinds het begin van zijn carrière maakt hij deel uit van het muzikale concept. Echter heeft hij via zijn Instagram-story aan de fans laten weten dat hij niet langer deel uit zal maken van Peacock in Concert.
afbeelding Yellow Claw lanceert Amsterdamned stripboek tijdens ADE
Het Nederlandse DJ duo Yellow Claw opent een tijdelijke stripboekwinkel in Amsterdam om de release van hun nieuwste track "Amsterdamned" te vieren. Tijdens de release van "Amsterdamned" is er een beperkte oplage van 5.000 stripboeken beschikbaar die bemachtigd kunnen worden door Yellow Claw super fans tijdens de vier-daagse pop-up winkel tijdens het Amsterdam Dance Event, dat op 17 oktober van start gaat.
afbeelding Ritty van Straalen terug bij ID&T als COO
Ritty van Straalen treedt per 1 november 2019 aan als operationeel directeur (COO) van de ID&T-groep. Samen met medeoprichter en CEO Wouter Tavecchio en CFO Bastiaan Heuft zal Ritty de directie voeren over ID&T en daaraan gelieerde bedrijven en wordt hij verantwoordelijk voor de verdere expansie van het bedrijf. De invulling van de functie voor COO is een eerste stap richting een nieuwe structuur die in de eerste helft van 2020 functioneel wordt.
afbeelding Lucas & Steve releasen dancetrack 'Perfect' met singer-songwriter Haris
Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve zijn een samenwerking aangegaan met singer-songwriter Haris. Vandaag releasen ze de langverwachte 'catchy' track 'Perfect'. Met 'Perfect' blazen ze de wereldberoemde klassieker 'Take on me' van A-Ha nieuw leven in. Het resultaat is een ultieme mix van klassieke melodieën met opzwepende dance beats. Met diverse wereldwijde hits op hun naam heeft het beroemde duo nu weer een ultieme dancehit te pakken.
afbeelding Jebroer breidt succesvolle internationale carrière uit met samenwerking Duitse Le Shuuk
Je speakers gaan er helemaal aan met de keiharde Hardstyle track 'FUTS (Fuck Up The Speakers)' van Le Shuuk en Jebroer. De titel van het nummer laat niets aan de verbeelding over en doet wat het belooft! Na het nummer 'Ademen' met Roy Dest werkt Jebroer verder aan zijn succesvolle internationale carrière met deze Engelstalige track. Jebroer is een bekendheid in België en daarnaast zijn de singles 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' inmiddels vertaald naar het Duits.