Partyflock
 
­
flyer Supersized Kingsday Festival
Supersized Kingsday 27 april
maandag 27 april 2020
Met zo'n 50.000 bezoekers is Supersized Kingsday Festival in Aquabest het grootste festival van Nederland op Koningsdag. Grootheden als Paul Elstak, D-Block & S-te-Fan, B-Front, Warface en Sefa zijn die dag bevestigd om de oer-Hollandse traditie groots te vieren.
flyer Secret Rave
Secret Rave is de opvolger van het befaamde concept Toko Techno dat in Nederland bijna 20 edities deed.­ De nieuwe samengestelde organisatie was al een tijd zijn voorbereidingen aan het treffen voor Secret Rave.­
flyer REBiRTH Festival
Phuture Noize Live
zaterdag 11 april 2020
SURPRISE! We added a special premiere to the line-up! Phuture Noize, the musical wonder, has been working hard to create a unique and one-of-a-kind experience, which he will display for the first time ever on the REBiRTH Festival Saturday Mainstage!
flyer REBiRTH Festival
Op 10, 11 en 12 april staat er een gloednieuwe editie van REBiRTH Festival op je te wachten: Island of Infinity. Tijdens deze ultieme kick-off van het festivalseizoen zal je ook nog eens kunnen genieten van de full weekend experience op de REBiRTH Residence Camping, waarvan wij op een rijtje zetten waarom je die écht niet wil missen.
afbeelding Waarde Nederlandse muziekexport 2018 bedraagt ruim 216,5 miljoen euro
De waarde van de Nederlandse muziekexport is in 2018 gegroeid naar ruim 216,5 miljoen Euro, in absolute getallen ruim 15 miljoen meer dan in 2017.­ De stijging van 7,53 % is de grootste die er sinds 2014 is genoteerd.­ Bij het allereerste onderzoek in 2004 werd nog een waarde van 31,6 miljoen gerealiseerd.­ Deze waarden zijn de opbrengsten uit live-optredens en de exploitatie van het auteursrecht van de Nederlandse muziek in het buitenland, na aftrek van kosten, maar inclusief salarissen, winst en belasting.­ Het jaarlijkse onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Perfect &­ More in opdracht van Buma Cultuur.­
flyer Mysteryland
De 27e editie van Mysteryland, van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus 2020, kent meer hosting partners dan ooit. Op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer worden maar liefst 22 hosting partners verwelkomd. Daaronder 'usual suspects' als Q-Dance, Thunderdome, Cocoon, Vunzige Deuntjes, Sexy by Nature van Sunnery James & Ryan Marciano en Trance Energy, maar er is ook ruimte voor nieuwkomers. De volledige line up, met meer dan 300 artiesten, wordt begin februari bekend gemaakt.
flyer Ouwe Stijl is Botergeil
Ouwe stijl is botergeil
zaterdag 25 januari 2020
Wat is nou het verschil tussen een gezegde, een zegswijze en een spreekwoord? In de hedendaagse taal worden ze veel door elkaar gebruikt, toch is er wel degelijk een verschil. Kenmerkend voor een gezegde is dat deze geen direct werkwoord bevat en dus op zichzelf nooit een zin vormt. Denk bijvoorbeeld aan "zo glad als boter". Zegswijzen kunnen wel een zin vormen in tegenstelling tot gezegden en het onderwerp en de werkwoordstijd kunnen aangepast worden. Een voorbeeld hiervan is "boter op je hoofd hebben". Een spreekwoord daarentegen is onveranderlijk van formulering en woordkeus: een spreekwoord heeft altijd de vorm van een mededelende zin, want het is nooit een vraag en is altijd in de tegenwoordige tijd. Het is een uitspraak met een algemene levenswijsheid, een bevestiging van de orde der dingen. Zoals het spreekwoord van de Amsterdamse party organisatie Strength of Unity: Ouwe Stijl is Botergeil.
afbeelding Sam Feldt werkt samen met Sigma en Gia Koka op nieuwe single '2 Hearts'
Na het grote succes van 'Post Malone' met meer dan 240 miljoen streams wereldwijd en gouden platen in onder andere de U.S., de U.K. en Nederland, heeft Nederlands DJ/producer Sam Feldt zijn nieuwe single en feel-good anthem '2 Hearts' uitgebracht.
afbeelding Sam Feldt werkt samen met Sigma en Gia Koka op nieuwe single '2 Hearts'
Na het grote succes van 'Post Malone' met meer dan 240 miljoen streams wereldwijd en gouden platen in onder andere de U.S., de U.K. en Nederland, komt Sam Feldt vandaag met zijn nieuwe single en feel-good anthem '2 Hearts''
flyer Classics Indoor Festival
Heimwééé en Lexion presenteren op 1.02.2020 een 12 uur durend classic house event in The Box in Amsterdam. "Classics Indoor Festival" zal bezoekers terugbrengen naar het gouden decennium van de clubscene. Toen house nog "Mellow" heette, er nog geen sprake was van Beatport, en dj's enkel met vinyl draaiden.
flyer DIRTY people
Na een geslaagde eerste editie in Tilburg staat de 2e editie al ingepland op 28 december 2019. Met een nog betere line up, volop entertainment, de beste special effectten en het mooiste publiek van Nederland. 7 DJ'S waaronder Ruben Vitalis, Des Santos, Maus, Maximo, Mep Stones, I-CLUAD, Blaezinn, Vandalos en Italiander zullen de beste house beats uit de speakers van de Winkel van Sinkel laten knallen! Om de avond compleet te maken hosten maarliefst 2 MC'S de avond. MC G en de internationale bekende MC Iceman de avond.
afbeelding Outsiders en De Kraaien maken muzikaal protest tegen afschaffen vreugdevuren
Vandaag slaan Outsiders en de Kraaien de handen ineen om een muzikaal protest uit te brengen tegen het afschaffen van de traditionele vreugdevuren in Den Haag en omgeving. Met het nummer '1 Team' willen de mannen de positieve kanten van het vuur belichten en duidelijk maken dat het vreugdevuur al jaren saamhorigheid creëert. In de videoclip zijn onder andere beelden uit de jaren '80 te zien, waaruit duidelijk blijkt hoe ver de traditie teruggaat en waarom het afschaffen ervan de mensen emotioneel raakt. Outsiders en de Kraaien zijn zelf afkomstig uit Den Haag en hebben een warme band met het vreugdevuur, vorig jaar schoten ze hun gezamelijke videoclip 'Het Zwarte Schaap' al op de houten brandstapel. '1 Team' komt uit via ROQ 'N Rolla Music.
flyer Flirterz
Flirterz NYE 'the masquerade'
dinsdag 31 december 2019
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The Box Amsterdam. Eén ding is zeker; als je 2019 onvergetelijk wilt afsluiten en 2020 spectaculair inluiden dan moet je op Flirterz NYE aanwezig zijn! Reken op de beste DJ's verdeeld over 2 areas, verbluffend entertainment in de zaal en op het podium en vele special effects.