Partyflock
 
­ Nederland

In Search of Sunrise wereldtour
Laatste info en tickets

gepubliceerd door , op
Grotesque
29 maart 2012
FeestGrotesque · In Search of Sunrise 10 Australia Site
Datumzaterdag 19 mei 2012
WinactieGrotesque actiegesloten
LocatieCentral Studios Site
Het zal niemand zijn ontgaan! Zaterdag 19 mei vindt in Central Studios de kick-off van de In Search Of Sunrise 10 'Australia' wereldtour plaats. Richard Durand, de artiest achter het album en vanzelfsprekend de hoofdact op het evenement, staat te popelen om in een drie uur durende set de muziek van het tiende deel ten gehore te brengen. In deze laatste nieuwsbrief vind je alle informatie en natuurlijk de time tabel met betrekking tot de optredende artiesten.

Trailer Grotesque In Search of Sunrise


Grotesque presents ISOS is al maanden 'trending topic' op diverse social media. Het bewijs dat dit evenement, georganiseerd door PT Events in samenwerking met Black Hole Recordings, hoog scoort in de party agenda! De bezoekers van Grotesque zullen ongetwijfeld veel zin hebben in dit evenement. Logisch ook, want het is één van de beste feesten in de clubscene. Door het internationale allure van Grotesque presents In Search of Sunrise haalt PT Events weer alles uit de kast. De indrukwekkende line-up garandeert je goede muziek ondersteund door spectaculaire licht- en lasershows en schitterende LED-walls.

Tickets: alle winacties zijn ten einde, de laatste kaarten gaan nu in de voorverkoop!
De laatste jaren merkt PT Events dat het slotoffensief van de kaartverkoop voor Grotesque party's steeds vroeger wordt ingezet. Mede dankzij een zeer geslaagde 'early bird' en een super verlopende voorverkoop belooft Grotesque presents In Search of Sunrise 'Australia' weer een feest te worden dat je niet mag missen. Inmiddels zijn alle winacties gesloten. Entreetickets zijn alleen nog verkrijgbaar op de sites van PT Events en koop tickets. Kaarten in de voorverkoop kosten
€ 29,50 en aan de deur € 35,-. Vanzelfsprekend worden de gasten gratis voorzien van vers fruit, diverse candy en heerlijke ijsjes. Gratis parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Het evenement start om 21.00 uur!

Dresscode: kleed je hip of kleed je chique, het liefst in blauw of wit!
Er wordt verwacht dat je hip, stylish of chique gekleed komt, liefst in de themakleuren blauw en/of wit. De organisatie behoudt zich het recht voor om mensen in erotische partykleding de toegang te weigeren, maar laat het alsjeblieft niet zo ver komen.

Time table
21.00 – 23.00 Alex O'Rion
23.00 – 02.00 Richard Durand
02.00 – 03.00 Kyau & Albert
03.00 – 04.00 Simon Patterson
04.00 – 05.00 RAM
05.00 – 06.00 Artento Divini

'Grotesque In Search of Sunrise is powered by FreshFM'

7 opmerkingen

In search of Sunrise 'Australia'..??? wat is er Australisch aan de Centrqal Studios of Richard Durand (G Spott) dan? :/
laatste aanpassing
 
Toppie hoor .. mooi persbericht .. en prachtig event.. 3uur Richard Durand (Y)
Uitspraak van "The Mad One" op donderdag 10 mei 2012 om 13:56:
In search of Sunrise 'Australia'..??? wat is er Australisch aan de Centrel Studios of Richard Durand (G Spot) dan? :/


Dat is het thema van de cd (deel 10). Je hebt ook latin america, lois angeles en asia (deze delen zijn overigens allemaal door tiesto gemixt)
aha bedankt vvor de uitleg..het is dus als ik het goed begrijp gewoon een verkooptruc en heeft behalve de lay out van de trailer/cd hoes/flyer helemaal niks met Australie te maken kwa producers/DJ's?
laatste aanpassing
nog ergens info over de cd te vinden...tracklist, trailer?? ben hier meer benieuwd naar eigenlijk...
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 mei 2012 om 13:57:
. 3uur Richard Durand


Het zou verboden moeten worden "i love it ":yes:
laatste aanpassing