Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque in Concert with RAM

gepubliceerd door , op
Grotesque in Concert with RAM
25 oktober 2014
Zaterdag 20 december komt Grotesque keihard terug met misschien wel het meest succesvolle feest van vorig jaar; Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de grote meneer op het supervette podium in de Central Studios. Dit jaar is de eer aan niemand minder dan RAM. De enige echte Grotesque resident die op dit moment absoluut 'On Fire' is!

Na een roerig jaar heeft de Amsterdamse Trance pionier zijn grootste passie met alles wat hij had aangegrepen. Het resultaat zal niemand ontgaan zijn. Waanzinnige, emotionele Trance songs, zoals RAMelia en Kingdom of Dreams brachten hem het succes dat niemand beter kon gebruiken dan hij! Hoewel de emotionele rollercoaster geen seconde stil heeft gestaan heeft RAM dubbelhard toegewerkt naar datgene wat zijn succes zou moeten kunnen dagvaarden. Zijn laatste publieke en misschien wel mooiste eerbetoon aan zijn vorig jaar overleden vrouw Amelia is het eigen artiestenalbum dat begin volgend jaar gepresenteerd gaat worden. Met de krachtige titel 'Forever Love' omschrijft het album alle gevoelens die een mens moet aanvaarden wanneer het mooiste uit iemands leven wordt gegrepen. Het totaalplaatje is op prachtige wijze vertolkt door diverse vocalisten en ongetwijfeld voor iedereen begrijpelijk dan wel te respecteren. Wanneer het album daadwerkelijk uitkomt zal dit gepaard gaan met een wereldwijde albumtour.

]bWat mag je allemaal verwachten op deze exclusieve editie van Grotesque in Concert?[/b]
RAM kan en wil echter niet zo lang wachten en dus zal hij op deze unieke editie van Grotesque in Concert voor het eerst en exclusief de tracks van het nieuwe album laten horen. Tijdens deze avond zullen ook unieke live acts voorbij komen waarin een aantal tracks van het nieuwe album op bijzondere wijze worden neergezet. Denk aan vocalisten zoals Susana, Kim Kiona en Clare Stagg. Dit alles vanzelfsprekend professioneel ondersteund door misschien wel de mooiste licht- en lasershow die je ooit op een Grotesque Event hebt gezien!

Flashback!
Het mag absoluut een hoogtepunt van afgelopen jaar genoemd worden. Het compleet uitverkochte strandfeest Strictly RAM. In een zeven uur durende showcase nam RAM de enorme massa met speels gemak mee in zijn reis door muziek van de afgelopen 15 jaar! Ben je 1 van de 1600 die er op die dag bij was in Beachclub Fuel dan weet je hoe deze dag verlopen is. Van begin tot eind een dampende stampende kettingreactie van klassieke Trance uit de jaren negentig tot en met de vetste producties van nu! Het ging er in als gesneden koek en het waanzinnige publiek leek van geen ophouden te weten.

Big Surprise! Bas & Ram
RAM heeft tevens een enorme verrassing voor alle liefhebbers van het hardtrance genre. Speciaal voor deze unieke gelegenheid zal RAM de avond niet alleen afsluiten. Het laatste uur stapt er namelijk iemand bij hem in de dj-booth! Het dynamische duo Bas & Ram zal dus nog één keer samen optreden. Dat mag je natuurlijk niet missen!

Tickets
Early Bird tickets zijn €20,= en VIP kaarten kosten €27,50 en zijn maar voor 2 dagen beschikbaar, vanaf woensdagavond 29 oktober 20.00u tot vrijdag 31 oktober 23.59u koop jij ze online of bij Primera. Er zijn maar 150 VIP tickets beschikbaar voor wie er een speciale entree is, gratis CD toegang tot het VIP deck, vers fruit en snoep.
Online presale: koop tickets en koop tickets.

2 opmerkingen

Nu al zin in!!!! Eerst heerlijk feesten en daarna 2 weken vakantie JIPPIEEE :bounce: :cheer: