Partyflock
 
­ Nederland

Belangrijke berichtgeving van PT Events over het Grotesque Indoor Festival 2015 Winter Edition

gepubliceerd door , op
Grotesque Indoor Festival
27 mei 2015
Nederlands
Engels
Beste trance-liefhebbers! Grotesque wil graag beginnen met 'dank jullie wel' te zeggen! 'Dankzij jullie, de trouwe Grotesque aanhang zijn de super early bird tickets in recordtempo uitverkocht! Om eerlijk te zijn waren de 1000 beschikbare tickets in de 24uurs actie al binnen 15 uur verkocht. Maar aangezien er een 24uurs actie was toegezegd konden we ook niet anders dan de 24uur vol te maken...' aldus Ram Boon, mede oprichter van Grotesque.



Dit is natuurlijk een waanzinnig gegeven en PT Events wil dat je weet dat ze dankbaar zijn voor het getoonde vertrouwen van de wereldwijde trance families en dus ook de Nederlandse. Dat gezegd hebbende, laat de organisatie van Grotesque weten dat ze heel goed begrijpen hoe vervelend het is wanneer je van je vrienden de volgende dag te horen krijgt dat je een dergelijke stuntactie hebt gemist. Zeker als het gaat om één van de meest gewaardeerde evenementen van 2015 en er een zwaar gelimiteerde korting op de entreeprijs van liefst 60% aan je neus voorbij is gegaan.

Na de spectaculair verlopen 24uurs actie kreeg de organisatie tal van e-mails binnen waarin letterlijk gesmeekt werd om een tweede kans. Vele liefhebbers, zoals jij misschien ook wel, hadden om wat voor reden ook geen mogelijkheid om in die 24 uur een ticket aan te schaffen. Of je was net te laat. PT Events zou Grotesque onwaardig zijn als ze ondanks de reeds verkochte 1000 super early bird tickets niet een loyaal gebaar naar de fans zouden maken. De organisatie wil natuurlijk dat iedereen gebruik kan maken van de speciale acties. Daar zijn ze immers voor. Verrast door de enorme verkoop en na enig intern beraad biedt PT Events alle fans die de actie gemist hebben nog eenmaal de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief aan tickets te komen.



Deze speciale 'dankjewel' tickets zullen in een 48uurs actie aangeboden worden, maar let wel, ook hier gaat het om een gelimiteerd aanbod. De prijs voor deze tickets ligt op € 28. Dat is dus een korting van 50% op de reguliere aanschafprijs. Dit is echter wel de allerlaatste kans die je krijgt. Zorg dus dat je al je vrienden op de hoogte brengt van deze spectaculaire actie. De actie begint op dinsdag 23 juni om 20.00u en duurt tot donderdag 25juni 20.00u. Kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic of koop tickets.

Nu je weet dat er in 15 uur liefst 1000 early birds over de toonbank vlogen, behoeft een gelimiteerde aanbieding van deze tickets geen uitleg meer. Zorg dus dat je er bij bent en pak die enige kans op een korting van 50%!

Zorg dat je je tickets bemachtigt en maak je klaar voor het vetste Indoor Evenement van 2015 met:

John O'Callaghan, Ørjan Nilsen, Bryan Kearney, Mark Sixma, RAM, Mark Sherry, Standerwick, Alex di Stefano, Adam Ellis, David Gravell, Solis & Sean Truby, Adam Seller en Dreamlabs

Het wordt een nacht om nooit te vergeten wanneer we met zijn allen laten zien waarom trance liefhebbers van over de hele wereld bij elkaar brengt!

Nogmaals een ontzettend groot dankjewel namens PT Events en de voltallige Grotesque crew!
Ze zien jullie enthousiaste gezichten graag terug op de dansvloer tijdens één van de festival participaties deze zomer.