Partyflock
 

Grotesque
Feel the summer inside

gepubliceerd door , op
GrotesQue
14 mei 2010
FeestGrotesQue · Feel the summer inside
Datumzaterdag 10 juli 2010
WinactieGrotesQue actiegesloten
LocatieFactory 010
Afgelopen zaterdag lanceerde Richard Durand tijdens GrotesQue's ‘High Quality Midnight Cruise' in Amsterdam het achtste vervolgdeel van ‘In Search of Sunrise'. De nieuwe frontman van deze compilatiereeks heeft in een liefst drie uur durende set alle aanwezigen kunnen overtuigen van zijn passie en kunnen. Een meer dan memorabele nacht waar PT Events als hoofdorganisator dan ook zeer trots op is. De charmes van GrotesQue, de passie van de beste dj's en natuurlijk niet te vergeten….de uitzinnige bezoekers op en rond de dansvloer! Kortom een nacht waar alle elementen samen kwamen voor een onvergetelijk reis.

Vanzelfsprekend kan PT niet te lang stil blijven staan bij dit behaalde succes. Sterker nog, PT wil juist van de gelegenheid gebruik maken om alle bezoekers van de cruise uit te nodigen voor het eerst volgende evenement: GrotesQue zal op 10 juli namelijk op ongekende wijze terugkeren op het vertrouwde nest op de tiende verdieping van de Maassilo; Factory010.

GrotesQue Feel The Summer Inside!
In een bijzonder aangename zomernacht brengt PT het beste in haar concept naar boven. Een niet te evenaren scala aan artiesten pronkt al weer op de prachtige flyer. Met de zomerse vibe en de altijd gedetailleerde elementen van PT zal ook deze zesde editie van GrotesQue het hoge, maar vooral prettige niveau kunnen handhaven. De terugkeer naar de factorij is niet zo'n gekke keuze. De afgelopen edities groeide de populariteit van deze club enorm, waarbij de editie in maart zelfs bijna vol huis trok. Dat het succes niet eenmalig was bleek afgelopen weekend maar weer toen een kleine 1300 man de Ocean Diva betrad voor de ISOS editie van GrotesQue. Speciaal voor deze zomerse editie heeft PT een aantal spectaculaire verrassingen in petto. En dat PT's beloften weinig overdreven zijn hoeft eigenlijk niet gezegd. Daadkrachtig en voortdurend innovatief op zoek naar hetgeen de mensen op de vloer tezamen brengt blijkt inmiddels wel een redelijke succesformule. Wees dus voorbereid op wellicht de meest vernieuwende GrotesQue tot nu toe.

Dash Berlin op GrotesQue
PT Events is zeer content met de bevestiging van niemand minder dan Dash Berlin, wellicht één der snelst rijzende sterren in de bizz. Nadat hij zijn kunnen afgelopen Trance Energy op de Future Stage mocht tonen gaat hij met zijn megahits onder de arm inmiddels wel de hele wereld over. Het is dan ook niet de vraag of hij op GrotesQue zal verschijnen, maar eerder hoeveel nieuwe hits hij mee zal brengen. De magie van Dash Berlin's sound is inmiddels over de hele wereld terug te vinden. Na het persoonlijke debuutalbum ‘The New Daylight' was daar dit jaar alweer het vervolg middels een waanzinnige mixcompilatie: United Destination 2010. Het succes dat deze twee albums bereikten is natuurlijk voor een groot deel te danken aan de enorme hitpotentie van de meezingers ‘Waiting' en ‘Man on the Run' die het afgelopen half jaar door bijna alle trance dj's werden opgepakt en grijs gedraaid. (voor zover een cd'tje nog niet grijs is)

Alex M.O.R.P.H ist wieder zurück
Naast Dash Berlin betreedt ook de Duitse gigant Alex M.O.R.P.H. het podium van GrotesQue weer. In de Amsterdamse Panama zorgde hij voor een grootse show en dat hij geen eendagsvlieg is bewijst ook hij middels zijn waslijst aan topproducties. Na het succes van zijn artiestenalbum ‘Purple Audio' volgde niet veel later (vorige maand) Purple Audio “Reloaded”. Een waanzinnige cd met alle remixen van M.O.R.P.H.'s Purple Audio producties. Met deze mesieter aan het roer zal het beton van de meer dan 100 jaar oude Rotterdamse graansilo serieus getest worden.

PT haalt weldegelijk het zonnetje in huis
Om niet te ver af te wijken van het midzomer concept is PT op zoek geweest naar artiesten met de meest zomerse glimlach van het Noordelijk halfrond. Uiteindelijk troffen de dj's Santito en Melvin elkaar in de finale van meest zonnige uitstraling en daartoe besloot PT Events beide zonnetjes in huis te halen. Dat hun sound ongetwijfeld in het concept van GrotesQue past heeft Santito al bewezen. Melvin wacht nog op zijn debuut bij GrotesQue, maar is voor PT natuurlijk geen onbekende. De line-up wordt gecompleteerd door de residenten RAM en Artento Divini, natuurlijk onder begeleiding van GrotesQue's resident host Mc Me's. Opkomend talent Ravanue zal de avond openen.

8 opmerkingen

Patje goed bezig!!!

Dit gaat weer een TOPPER worden!!
Geen Jean ?? :):) oops....wrong forum.
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Dash Berlin draait ook op Nature 1, topper de top!
 
Wederom helemaal aanwezig!!!
Tickets zijn al binnen :cheer:
 
vette feestjes! op de boot was leuk