Partyflock
 
­ Nederland

Metropolitan invites Heavensgate

gepubliceerd door , op
Metropolitan invites Heavens Gate
17 januari 2012
Nadat alle tranceliefhebbers volledig aan hun trekken zijn gekomen tijdens ASOT550 is het in april weer tijd voor één van de kleinschaligere, maar minstens zo lekkere trancefeestjes in Culemborg. 21 April staat Metropolitan in de Crystal Venue op de agenda en dat is toch wel weer een knalfeest om naar uit te kijken! Metropolitan slaat deze editie de handen ineen met Heavensgate, het Duitse handelsmerk van Alex M.O.R.P.H. en Woody van Eyden.

Tijdens de vorige editie trok Metropolitan veel bekijks toen de crew van Future Sound of Egypt met een waanzinnige labelnight een bezoek aan Nederland bracht. Mede dankzij deze spetterende editie staat het evenement nu goed op de kaart. Met Metropolitan in de agenda weten echte trance liefhebbers de weg naar de Crystal Venue weer te vinden. Iedereen is welkom en voelt zich hier dan ook direct op zijn plek! Metropolitan bouwt op een grote groep Nederlandse tranceliefhebbers, maar ook de trancefamilies uit onze buurlanden waren de afgelopen edities aanwezig, waardoor de sfeer door menigeen als saamhorig en indrukwekkend ervaren werd!

Metropolitan invites Heavensgate! Een waanzinnig lekkere combinatie die het voor jou aantrekkelijk maakt om vele topartiesten aan het werk te zien voor een wellicht nog aantrekkelijker prijsje! Voor slechts € 17,50 krijg je een topselectie dj's aan het werk te zien. Allereerst zijn daar natuurlijk Alex M.O.R.P.H. en Woody van Eyden die met hun handelsmerk Heavensgate stevig op Europese grond staan! In Duitsland wellicht de grootste provider van trance en ja, natuurlijk behoort Alex M.O.R.P.H.. in zijn genre nog steeds tot de allerbeste. Deze Duitse helden worden muzikaal geschaduwd door twee andere Europese topdj's. De Fransman Ferry Tayle en de Italiaan Manuel Le Saux hebben de uplifting trance van meet af aan een warm hart toegedragen en speciaal voor deze gelegenheid staan de vrienden gezamenlijk in de booth om een überdikke back2back set af te leveren. De volledige line-up met veel Nederlandse grootheden bestaat uit Ummet Ozcan, RAM vs Adam Seller, Cor Fijneman en Artento Divini! Voor de echte liefhebbers een prachtige affiche!

4 opmerkingen

 
Prachtig feest met een dikke line-up (Y) ..zeker aanwezig hier.