Partyflock
 
­ Nederland

Deze zaterdag: Freedom Festival Utrecht
Grotesque invites Madhouse

gepubliceerd door , op


Het warme weer mag voorlopig dan wel voorbij zijn, er is geen reden tot klagen. Over een paar dagen staat Grotesque invites DJ Jean's Madhouse garant voor een fantastische bevrijdingsnacht in Central Studios Utrecht ! Vier samen met je vrienden dit memorabele moment, 2 zalen, house & trance. De ultieme vrijheid is de vrijheid van keuze!

TimeTable





Gekkenhuis met DJ Jean's Madhouse
Het mag duidelijk zijn, PT Events heeft de kaarten goed geschud en is zeer blij met het aantrekken van de veelzijdige Madhouse formule. Niemand die onbekend is met de legendarische IT-sound van Dj Jean. Block&Crown bouwden naam en faam met meesterlijke reworks van de grootste discokrakers. En alles wat deze line-up nog interessanter maakt volgt uit de rijke clubhistorie van Erick E en Mark van Dale. Voeg daar de populaire Spider en Eric van Kleef aan toe en de line up is meer dan compleet.



Grotesque Area
Dat Grotesque garant staat voor een avondje kneitergoede Trance is geen nieuws. Aan de zijde van Grotesque staat in ieder geval een veelzijdige programmering voor je klaar. De recent bekend gemaakte headliner Sean Tyas staat naast de Nederlanders Menno de Jong en David Gravell, vliegt Kris O'Neil over vanuit Denemarken om deze geweldige avond te openen en vanuit Polen hebben we Arctic Moon om de nacht af te sluiten.



Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop €28,= (ex fee) en zijn tot zaterdag 18u online verkrijgbaar. Tickets aan de deur zullen bij beschikbaarheid duurder zijn. Ga voor tickets en alle laatste info naar de Facebook Event pagina of de PT Events Website.