Partyflock
 

Grotesque stage op Ultrasonic Festival

gepubliceerd door , op
Het festivalseizoen is inmiddels weer begonnen en na een prachtig indoorseizoen heeft ook PT Events wel weer zin in de buitenfeestjes. Net als vorig jaar zal ook dit jaar Grotesque eigen area's hosten een aantal leuke Nederlandse festivals. Zaterdag 28 juli staat het Ultrasonic Festival op de agenda. Een waanzinnig leuk, nieuw festival aan de Maarsseveense Plassen. Vijf zinderende area's waaronder, jawel een Grotesque stage!

PT Events is er alles aan gelegen om het zo herkenbare gevoel van de succesvolle clubnights onder de zon op zijn minst te evenaren. Muzikaal gezien heeft Grotesque het op papier zeker weer goed voor elkaar. De database van topartiesten en interessante nieuwkomers is opengetrokken en uiteindelijk zijn de volgende namen bevestigd: Sean Tyas, Bolier, Alex M.O.R.P.H., Marcel Woods, Sebastian Brandt, RAM, Mark Sixma, Cor Fijneman, Divini & Warning en Adam Seller. Een monsterlijke line-up die ongetwijfeld voor een prachtige dag gaat zorgen.

Het Ultrasonic Festival wordt gehouden bij de Maarsseveense Plassen. Een prachtige locatie die de voormalig Rockit Open Air bezoekers zich vast nog wel kunnen herinneren. PT Events is dan ook trots op het feit dat ze gevraagd zijn om een eigen Grotesque stage te hosten. Om alvast in de stemming te komen staan op de officiële website van Ultrasonic Festival een aantal exclusieve promo-mixen van diverse Grotesque artiesten.

Ultrasonic Festival Anthem (RAM pres. Gecko & Adam Seller - Dizko)
Niemand minder dan Grotesque resident RAM is samen met Adam Seller verantwoordelijk voor de Ultrasonic Festival Anthem 2012. De plaat heet 'Dizko' en is gebaseerd op de tijdloze knaller 'Direct Dizko', maar dan in een fusie van diverse populaire muziekstijlen die vandaag de dag geen dansvloer onbewogen laat. Releasedatum staat gepland voor eind juli. Je maakt kans op twee gratis tickets voor het festival wanneer je de Soundcloud link op je Facebookpagina plaatst!

Tickets
De early bird tickets waren binnen drie weken uitverkocht en dus zijn er alleen nog reguliere kaarten verkrijgbaar à € 35,- Ticketverkoop verloopt via Ultrasonic.nl of koop tickets.

Facebookactie
PT Events geeft 3x2 kaarten voor het Ultrasonic Festival weg. Like de Facebook pagina van PT Events en deel het Ultrasonic Festival op je pagina, dan maak je automatisch kans op de entreetickets. Winnaars worden op 13 juli bekend gemaakt.

12 opmerkingen

 
Ja weer een prachtige line-up op een knallend festival .. ik heb er zin in (Y)
Ga die dag op vakantie :-) maar 10 novenber zijn we er wel bij :-))
Yes melvin en artento (k)(k)
 
Waanzinnig, Miranda blij: techno-area. Andy blij: Grotesque-area! Samen blij: Secret Cinema :-)
laatste aanpassing
ze halen altijd alles uit de kast daar
Megaaaaa stage van Grotesque! Lekkárrrrr horrrr!!
 
Uitspraak van maupy op zaterdag 7 juli 2012 om 23:50:
Yes melvin en artento


top!