Partyflock
 

Eénjarig jubileum GrotesQue op grootse wijze gevierd

gepubliceerd door , op
GrotesQue
7 juli 2010
FeestGrotesQue · Jubileum Party Site
Datumzaterdag 2 oktober 2010
LocatieFactory 010
Het eerste weekend van oktober wordt met de jubileum party van GrotesQue al direct één van de highlights van het nieuwe seizoen. Exact een jaar nadat PT Events de dance scene bestormde met GrotesQue staat het eenjarig bestaan op de agenda. De afgelopen zes edities in ogenschouw nemend behoeft het paradepaardje van PT vrijwel geen uitleg meer. Met die toevoeging dat het jubileum natuurlijk op grootse wijze gevierd gaat worden. Maak je klaar voor de overtreffende trap van ‘feest' en beleef PT's high quality standard, wanneer de Factory 010 op zaterdag 2 oktober volledig uit zijn voegen zal barsten.

De Amsterdamse Panama, de Ocean Diva en de hoog gelegen thuisbasis Factory 010 hadden dit jaar zeker één ding gemeen. Geen van de zes edities deed onder voor de ander. PT heeft de grenzen opgezocht en waar nodig verlegd, waarmee de scene een verfrissend nieuwe organisatie rijker is geworden. Alle locaties scoorden voortreffelijk als het gaat om PT's sleutelwoorden Style & Quality. Onder bezielende leiding van Patrick Pijnenburg en zijn kompaan Ram Boon is GrotesQue dan ook uitgegroeid tot een gerespecteerd concept in de Nederlandse clubscene. 2 oktober, exact een jaar na de lancering, is het tijd om de grenzen nogmaals te verleggen. Met de jubileum editie stuurt PT Events aan op een onvergetelijke reis die tot aan de volgende eeuw memorabel zal blijven. Be part of something that realy goes beyond your expectations. Bij de vaste bezoekers van GrotesQue zal ongetwijfeld de twijfel opspelen of het verwachtingspatroon om iedere editie te overtreffen op een gegeven moment nog wel realiseerbaar is. Wel, PT garandeert alle bezoekers dat met de meest innovatieve special effects, een keur selectie aan dj's en de kwaliteit van de samenwerking tussen Factory 010 en PT in zijn algemeen deze editie de plafondwaardes van perfectie zullen waarborgen. Een pikant verwachtingspatroon, maar dankzij de successen die afgelopen jaar behaald zijn en de het streven van PT om alles tot in de puntjes te verzorgen kan het niet anders dat iedereen die 2 oktober aanwezig is weer een legendarische nacht tegemoet gaat.

Het mag absoluut één van de hoogtepunten van het afgelopen jaar genoemd worden. De High Quality Midnight Cruise, waar Richard Durand het door hem gemixte In Search of Sunrise deel introduceerde met een geweldige kick-off van zijn wereldtour, was een editie die door ruim 1300 man werd bijgewoond. Een ongekend succes dat GrotesQue voor goed op de kaart zette. Ook Richard Durand zelf was aangenaam verrast met de geweldige vibe die deze nacht door het publiek ging. Over de vraag of hij het jubileum van GrotesQue wilde meebeleven hoefde hij dan ook niet lang na te denken. Een absolute aanwinst waarmee PT haar jubileum onmiddellijk in een kwalitatief hoogstaand daglicht zet. Ron van den Beuken Wie kent deze goedlachse Limburger niet? In de clubscene al jaren een grootheid. Wellicht één van Nederlands grootste producers en dat statement onderstreept hij momenteel met de ene na de andere hit. Zelfs de commerciële radio heeft het genie Van Den beuken ontdekt en sindsdien dendert zijn muziek dagelijks over de ether bij radiostations als 538. Voor de jubileumeditie heeft Ron een zeer speciale act in samenwerking met de bloedschone violiste Daniela G. De combinatie van deze twee stijlen vertolken min of meer de ware passie voor muziek uit het brein van Ron van den Beuken! Don't miss this one! RAM & Artento Divini Het maakt het afgelopen jaar niet uit op welk tijdstip ze draaiden. Zowel de opening sets als de afsluitende werden zwaar terecht bejubeld door het publiek van GrotesQue. Het illustreert de veelzijdigheid van deze twee rasartiesten die mede dankzij hun residentie op de GrotesQue party's enorm gegroeid zijn in populariteit. Natuurlijk ontbreken zij niet op de viering van het éénjarig bestaan. Jochen Miller & Adam Seller Beide heren hebben GrotesQue meerdere keren aangedaan en met succes.

Jochen Miller wordt inmiddels over de hele wereld gezien als The Man on Fire! Zijn eerste artiestenalbum is onderweg en getuige de vele hits die hij afgelopen jaar de studio uit knalde zal dit debuutalbum wereldwijd goed ontvangen worden. Een minder bekende schakel in de line-ups van GrotesQue is Adam Seller. Deze jonge maar zeer enthousiaste dj heeft zichzelf inmiddels wel bewezen en verdient zijn plek mainstage. GrotesQue richt zich op breder publiek in twee area's Om op de verjaardag van GrotesQue extra uit te pakken heeft PT beslag gelegd op een tweede zaal in de Rotterdamse Factory 010. Deze tweede zaal is bedoeld om naast de main sound nog een ander geluid toe te voegen aan GrotesQue. De programmering in deze zaal liegt er niet om. Met publiekslievelingen als Santito en José. Deze mannen maken ook dit jaar weer overuren achter de decks, waarbij opvalt dat ze het publiek nooit vervelen en vaak zelfs weten te verrassen. Wat dat betreft sluiten deze José en Santito dan ook perfect aan op de visie van PT. Kwalitatief hoogstaand, maar zeker ook vernieuwend. Ook met opkomend talent als Je'Freak, Ravanue en Marky Mark biedt zaal twee een verfrissend geluid. Meer house gerelateerd, maar wel een sound waar PT zich al sinds de begin uurtjes op richt. Kortom, de jubileumeditie heeft met twee uitstekend geprogrammeerde line-ups werkelijk voor ieder wat wils…. PT is blij met de mogelijkheid zich voor een nog groter en breder publiek te kunnen presenteren en op de jubileumeditie in twee area's uit te pakken. Speciale JubiLIMO actie voor de komende GrotesQue editie! Wil jij, samen met je vrienden, volledig in stijl naar de komende editie van GrotesQue? Wil jij met je vrienden opgehaald worden door een geweldige limousine en GrotesQue op deze unieke wijze ervaren? PT Events maakt het mogelijk met de speciale JubiLIMO actie. Wat je er voor moet doen? Heel simpel, op www.ptevents.nl staat een speciale nieuwsbrief. Open deze brief en lees daar hoe je meedingt met deze geweldige actie!

7 opmerkingen

 
Toppertje hoor (Y)
Zeker aanwezig! Nou maar hopen dat de Airco het beter doet dan de voige keer :-)
 
Bij de vaste bezoekers van GrotesQue zal ongetwijfeld de twijfel opspelen of het verwachtingspatroon om iedere editie te overtreffen op een gegeven moment nog wel realiseerbaar is.

En iedere keer aan het einde van het feest tot de conclusie moeten komen dat het toch weer gelukt is om de verwachtingen te overtreffen :yes: :yes:
Zal nu ook wel weer gaan gebeuren, dus ik ga gewoon geen verwachting meer hebben van deze feesten :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Worteltjuh op donderdag 5 augustus 2010 om 15:51:
Zeker aanwezig! Nou maar hopen dat de Airco het beter doet dan de voige keer :-)

Maak er gewoon deze keer een badkleding dresscode van ;) :cheer:b)
laatste aanpassing
Zeker aanwezig!!!!


Pat en ram ga zo door!!!
 
Even lekker de beentjes los, met de vetste trance. :)