Partyflock
 

Grotesque
In Search of Sunrise 9

gepubliceerd door , op
Grotesque
16 mei 2011
FeestGrotesque · In Search of Sunrise 9 Site
Datumzaterdag 14 mei 2011
OpstapplaatsPiet Heinkade Piet Heinkade 27, Amsterdam
LocatieOcean Diva Site
Hoewel het pas mei is heb je zeer waarschijnlijk al van de heerlijk zomerse temperaturen kunnen genieten. Het Ibiza/strand gevoel komt bij iedereen naar boven en de zonsopkomst maakt in ieder menselijk lichaam flink wat Endorfine aan. Nu het kwik weer een paar graadjes is gezakt en Grotesque's albumlancering van In Search of Sunrise 9 nog slechts een paar dagen van iedereen verwijderd is komt PT Events met de laatste informatie over HET feest van 2011!

De afgelopen weken is er een gigantische run op de tickets ontstaan, zijn de PT-Member tickets in rap tempo uitverkocht en gaan de laatste kaarten nu echt de deur uit via de laatste verkoopadressen. ISOS leeft en dat is goed te merken. Inmiddels wordt er hard gewerkt om misschien wel de mooiste uitgaansgelegenheid van Nederland, de Amsterdamse Oceandiva volledig in ISOS-stijl te prepareren. Onlangs gaf Blackhole Recordings de tracklist prijs van alweer het negende deel van de wereldwijde bestseller. Richard Durand heeft zijn handtekening weer onder een prachtige compilatie gezet en dat wordt aanstaande zaterdag groots gevierd, wanneer het album middels de officiële GrotesQue ISOS9 party gelanceerd wordt. Hieronder alvast de timetable voor de liefhebbers:

Time Table
22.00-23.30 Alex O'Rion
23.30-02.00 Richard Durand
02.00-03.00 Jochen Miller
03.00-04.00 RAM
04.00-05.00 Artento Divini

Grotesque, alle laatste info voor zaterdag
De Oceandiva ligt komende zaterdag weer voor je klaar aan de vertrouwde Piet Hein Kade. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig in de garage onder het Mövenpick Hotel. Druk dan wel op de evenementenknop, dit scheelt namelijk aanzienlijk in de prijs. Parkeren kan ook op het Java Eiland,waar je slechts tot middernacht betaald. Dit is echter wel wat verder lopen.

De prachtige Oceandiva zal geheel in stijl een relaxte trip over het Amsterdamse IJ gaan maken. De vaartijden zijn van 01.30-02.45uur. Zorg dus dat je hoe dan ook voor 01.15uur op de boot aanwezig bent. De kapitein kan en zal geen rekening houden met eventuele laatkomers.

Op het laatste moment wil de organisatie toch nog de wens uitspreken naar de bezoekers om iets wits aan te trekken, bij voorkeur een witte top, het is geen verplichting maar wordt op prijs gesteld.

Live registratie door AfterhoursFM
De formatie van Afterhours FM zal zaterdag weer een live registratie maken. Voor zij, die noodgedwongen thuis moeten blijven is deze registratie natuurlijk wel een prachtige uitkomst. Ga voor meer informatie of de livestream naar http://forum.ah.fm

Alleen deze zaterdag .. Grotesque Jubileum Edition Early Bird!
Komende zaterdag geeft PT jou op de Oceandiva de mogelijkheid voor slechts € 45,= euro 2 tickets aan te schaffen. Dat scheelt dus € 20,= met de officiële verkoopprijs. Markeer hem alvast maar in je agenda, want op zaterdag 15 oktober komt PT met de tweede jubileumeditie van Grotesque. Alweer twee jaar Grotesque en een begrip in Nederland aan het worden. PT Events is zeer trots op de bevestiging van één van de grootste zangeressen uit de trance community. Audrey Gallagher is haar naam en ze komt naar Rotterdam voor het jubilerende Grotesque. Grote bekendheid verwierf deze jongedame dankzij haar singles met Armin van Buuren en John O'Callaghan Buiten deze live performance haalt PT Events weer alles uit de kast om een weergaloze jubileumeditie neer te zetten. Menno de Jong en Bolier zijn al vastgelegd en dus gaat de 'thuisbasis' Factory 010 weer naar het hoogste level getild worden. Laat deze kans op een goedkoper ticket dus niet glippen!

Metropolitan by PT Events
Zaterdag 4 juni organiseert PT Events in samenwerking met de Crystal Venue een nieuw, zeer toegankelijk concept, genaamd Metropolitan. PT Events wil jouw graag kennis laten maken met dit nieuwe concept en biedt daarom aanstaande zaterdag de eerste 150 bezoekers een gratis entreebewijs aan voor Metropolitan. Zonder twijfel een sterk trancegericht evenement met een aantal indrukwekkende namen uit de internationale trancescene als Sean Tyas, Arctic Moon, Eddie Sender, Cor Fijneman, Ram, Artento Divini en Adam Seller.

8 opmerkingen

Nog 2 nachtjes slapen en dan heerlijk zweven.
 
Eindelijk!!! We kijken er al zo lang naar uit! ;)
Op het laatste moment wil de organisatie toch nog de wens uitspreken naar de bezoekers om iets wits aan te trekken, bij voorkeur een witte top, het is geen verplichting maar wordt op prijs gesteld.

Ja zeg, te laat met verzoeken !!!!!!!!!
 
:respect: