Partyflock
 

Grotesque XL Germany in Megadisco Zak

gepubliceerd door , op
Grotesque
28 juli 2011
FeestGrotesque · XL Germany
Datumzaterdag 24 september 2011
WinactieGrotesque actiegesloten
LocatieZak Site
Met nog maar een dag te gaan komt het buitenlandse avontuur van Grotesque snel dichterbij. De visums voor een te gek weekend over de grens zijn geregeld en de douane is op de hoogte. In een lange Karavaan zullen de Nederlandse tranceliefhebbers richting Uelsen rijden waar in Megadisco Zak het grootste avontuur voor Grotesque zal plaats vinden. De XL editie zal de Duitse fans uit nog steeds één van de grootste muziekgenres ongetwijfeld in vervoering brengen, daar de Nederlanders momenteel nog geen genoeg kunnen krijgen van de feestjes van PT Events.

Waanzinnige line-up
De line-up is nog nooit zo dik geweest in discotheek Zak. Nog nooit stonden zoveel helden uit de trance community bij elkaar in deze Duitse hotspot. De megadisco biedt ruimte voor duizenden feestgangers. Een mooie gelegenheid om de Duitsers even te laten zien hoe je een te gek feestje bouwt. On top of the list: John O'Callaghan. Zijn set op DanceValley2011 mocht dan letterlijk in het water vallen. Je krijgt een herkansing om deze geweldige artiest aan het werk te zien. Ummet Ozcan is inmiddels ook al wereldwijd een gerenommeerde naam. Zijn eigen sound heeft hem ver doen komen. Een genot om naar te luisteren en om trots op te zijn, want het is de zoveelste Nederlander die het in het buitenland maakt. De internationale line-up gaat verder met absolute trancetoppers als Fabio XB(Italië), Bjorn Akesson (Zweden) en Arctic Moon (Polen). Allen hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de scene. Vanuit Nederland is natuurlijk Grotesque resident RAM erbij en completeren Richard Sebastian en Adam Seller de line-up.

Superdeal van PT Events in samenwerking met Hotel Hengelo
Zaterdag 24 september zullen alle Nederlanders groen licht krijgen wanneer ze de Duitse grens oversteken. Hotelovernachtingen, taxi's vanaf het hotel en weer terug vanaf de club, late uitcheck en ontbijt in Hotel Van der Valk Hengelo zijn allemaal onderdeel van het pakket dat PT Events je aanbiedt. Maak er gebruik van door een mailtje naar hotelservice@ptevents.nl te sturen en je bent verzekerd van een geweldige nacht in het altijd prettige Uelsen net voorbij de Nederlands-Duitse grens. De afstand van hotel naar de club is ongeveer twintig minuten en dus is het extra fijn om zeker te zijn van een taxirit die bij de totaalprijs in zit. De actie geldt voor twee personen en bedraagt € 125,- De late uitcheck geeft je in ieder geval wat ruimte om uit te kunnen slapen zodat je weer fris en fruitig naar huis kunt.

Eigen gelegenheid
Wil je geen gebruik maken van deze actie dan kan je een ticket gewoon aan de deur bij Zak kopen. Er is altijd plek voor je auto en gelet op de immense capaciteit raakt deze avond vast niet uitverkocht. Kosten voor een ticket aan de deur: € 10,- Er is dus geen voorverkoop.

3 opmerkingen

Aanwezig en super veel zin in! Geluid van Zak komt bijzonder goed tot zijn recht met Trance!
 
Gaat een knaller worden (Y)