Partyflock
 

GrotesQue
Latest info

gepubliceerd door , op
GrotesQue
28 september 2010
Nog even wachten en dan gooit de kapitein van één van Nederlands mooiste partyboten de trossen weer los. Zaterdagavond 20 november zal de Oceandiva decor staan voor het tweede hoofdstuk van PT Events 'Midnight Cruise'. Een absolute ‘must go' voor alle fans van Grotesque, maar natuurlijk ook voor de bezoekers die na alle positieve verhalen over dit feest wel eens willen meemaken waar Grotesque voor staat. De eerste editie op de Oceandiva bleek één van de highlights tot nu toe en PT Events is er van overtuigt dat part 2 minstens zo indrukwekkend zal zijn.

De meest belangrijke informatie die nog ontbrak in voorgaande persberichten is inmiddels door PT Events bekend gemaakt. Aangezien de Oceandiva omstreeks half twee het Amsterdamse IJ op gaat wordt iedereen verzocht om voor 01.00 en 01.15 uur aanwezig te zijn op de boot. Helaas kan de kapitein geen rekening houden met laatkomers, zorg dus dat je op tijd aan boord bent om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast wil PT Events haar gasten attenderen op het feit dat de meest dichtstbijzijnde parkeergelegenheid zich bevindt in de Piet Hein garage onder het Mövenpick hotel. Druk bij betaling wel even op het evenementenknopje, dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Deze garage bevindt zich ongeveer 300 meter van de ligplaats van de Oceandiva.

Cosmic Gate 2010
Grotesque's Midnight Cruise staat natuurlijk weer garant voor een bijzonder kwalitatief gebeuren. De beste artiesten, waaronder Cosmic Gate en Bolier staan te popelen om het podium van Grotesque te betreden. Het Duitse duo is momenteel druk in de studio en heeft niet veel tijd voor optredens. Toch komen ze op Grotesque, waar ze een aantal van hun nieuwe studioprojecten zullen testen. Iedereen die al een tijdje meedraait in de scene zal het duo nog kennen uit de periode waarin ze met hun energieke hardtrance hit na hit scoorde. 2010 staat voor Cosmic Gate volledig in het teken van de renovatie van hun oude tracks. Alle hits zijn in nieuwe jasjes gestoken en waar nodig kwalitatief gepimpt. Ben jij ook zo benieuwd naar de 2010 versies van Exploration of Space, The truth en Human Beings? Mis het niet zaterdag de 20ste. Ook Bolier heeft de afgelopen twee jaar een flinke spurt gemaakt, waar bijna geen artiest in mee kon. Deze Nederlandse perfectionist zal deze Midnight Cruise zorgen voor een weergaloze performance.

Time Table
22.00-23.00 Cliff Coenraad
23.00-00.15 Artento Divini
00.15-02.15 Cosmic Gate
02.15-03.45 Bolier
03.45-05.00 RAM
22.00-05.00 Hosted by Mc Me's


AfterHoursFM Live registratie
AfterHoursFM maakt van deze happening weer een prachtige live registratie. Wanneer deze uitgezonden gaat worden maakt AfterHours bekend op de websites van AfterHours en PT Events. Hou deze dus goed in de gaten, zodat je thuis de herinneringen aan de Midnight Cruise nog eens kunt herbeleven. Grotesque, Midnight Cruise II Tickets voor zaterdag 20 november zijn nog te verkrijgen via See, Easyticket en alle bekende voorverkoopadressen van deze 2 partijen welke te vinden zijn op hun websites. De deurprijs bedraagt €40,- en de kassa sluit om 01.15u

10 opmerkingen

Tussen 03.45 - 05.00 sowieso Rammen!
 
Nog 2 daagjes geduld....
GATE= Pietheijnkade!!!!!


IN/uitgang=de Rodeloper!!
 
Artento!! :D
Jaaaa zo'n zin in :cheer:
 
Artiest Shifter
zeer chill.. cosmic gate 2 uur! (Y)
Op zeker even aanwezig, hoor er veel peeps over, gaat een druk weekend worden:yes:
 
Topfeest, Pat & Ram succes, ben verhinderd, dochter jarig.

grtz
ndy