Partyflock
 

Grotesque at the beach · Women in Control

gepubliceerd door , op
Grotesque
5 februari 2013
FeestGrotesque · At the Beach Site
Datumzondag 12 mei 2013
LocatieFuel Site
Het voorjaar is begonnen, de zomer komt eraan en dus begint het bij iedereen te kriebelen. Dat komt goed uit, want op zondag 12 mei maakt Grotesque in Beachclub Fuel haar debuut op het strand van Bloemendaal. PT Events verheugt zich enorm op de chille ambiance van een heerlijke zondagmiddag aan het strand met zoals altijd de unieke sfeer die de mensen meenemen naar Grotesque.



PT Events heeft de keuze expliciet op Fuel laten vallen aangezien deze club zeer flexibel om kan gaan met de weersomstandigheden. Het blijft in Nederland natuurlijk altijd afwachten, maar weer of geen weer, Grotesque in Fuel wordt sowieso weer een groot succes, indoor of outdoor!

Prepareer jezelf dus alvast voor een überrelaxte middag. Fuel heeft heerlijke loungemogelijkheden, geweldige cocktails en een prachtige view over het strand van Bloemendaal. Zowel binnen als buiten bestaat de ideale combinatie tussen optimaal ontspannen en maximaal uit je dak.

Natuurlijk tippen we nog even de 200e editie van Sean Tyas zijn podcast Tytanium Sessions aan. Hoe bijzonder is het dat de immer populaire Tyas zijn jubileum met Grotesque wil vieren.



Een ander hoogtepunt zal het optreden van Ana Criado zijn. De zangeres zal met haar zwoele stemgeluid en geweldige repertoire ongetwijfeld een meerwaarde zijn en zeg nou zelf, een ondergaand zonnetje ondersteund door de klanken van Criado's 'Fallen Angel', daar wordt toch iedereen vrolijk van. 
Sean TyasSuper8 & TabSied van Riel - Jochen MillerRAMAdam SellerJay Junior - Ana Criado (live) – Mc Da Silva

Neem tot slot de rest van de line-up nog even tot je en zorg dat je er bij bent op zondag 12 mei! Koop je tickets voor €25 op de sites van Easyticket of PT.

Women in Control – Mini Poll
Met oog op het altijd willen verbeteren van het concept wil PT Events een beter inzicht krijgen wat de vrouwelijke bezoeker belangrijk vind aan een dance event. Dus speciaal voor alle dames heeft de organisatie een kleine poll gemaakt op Facebook met een 3tal vragen. Vul hem in onder deze link! Onder alle vrouwelijke deelnemers worden 100 kaarten verloot voor Grotesque.

4 opmerkingen

gaat weer een leuke dag worden:D eindje rijden maar tot nu toe elke keer de moeite meer dan waard geweest!
 
Top hoor .. zin in ook (Y)
In de poll kun je als thema een elvenstaartje kiezen :p.
laatste aanpassing