Partyflock
 
­ Nederland

PT tickets voor Grotesque 'In search of sunrise' bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Grotesque
16 mei 2011
FeestGrotesque · In Search of Sunrise 9 Site
Datumzaterdag 14 mei 2011
OpstapplaatsPiet Heinkade Piet Heinkade 27, Amsterdam
LocatieOcean Diva Site
De PT-member tickets voor de officiële ISOS9 kick-off party zijn hard gegaan. PT Events meldt dat er inmiddels nog maar zo'n vijftig tickets op de website van PT verkrijgbaar zijn. Daarna wordt het restant door Timoco en See tickets verkocht. Zaterdag 14 mei is de dag waarop Richard Durand het muzikale startsein zal geven voor zijn nieuwe In Search of Sunrise wereldtour. Alweer het 9e deel van de succesvolle compilatiereeks, met als thema 'India'. De organisatie van deze tour kick-off is wederom in handen van PT Events. Evenals vorig jaar staat de Ocean Diva decor voor dit spektakel. Zij die er vorig jaar bij waren zullen de magie van het beste trance feest van 2010 niet gauw vergeten. 'Voor Nederlandse begrippen een prachtig trancegericht evenement', aldus Richard Durand zelf.



Vanzelfsprekend zal het optreden van Richard Durand de hoofdact zijn. Alle ogen zijn dan ook gericht op de man die de nieuwste progressieve trance platen van ISOS9 ten gehore zal brengen. Het blijft altijd een grote verrassing, maar zeker is dat de kwaliteit van deze compilatie zijn weerga niet kent. Wanneer het publiek net zo enthousiast zal zijn als vorig jaar zal Durand de Ocean Diva weer volledig uit elkaar trekken. De Nederlandse Richard heeft het vorig jaar toch maar eventjes geflikt. Het feit dat hij de meesterlijke albumreeks van Tiësto mocht voort zetten bleef wereldwijd niet onbesproken. Nu, een jaar later heeft hij alle critici de mond wel gesnoerd en staat het negende deel al weer klaar om gereleased te worden. Natuurlijk gaat dit niet gebeuren zonder officiële albumlaunch party. De Amsterdamse Ocean Diva wist vorig jaar ruim 1300 bezoekers te herbergen. Dit jaar is de kans groot dat de varende club zijn maximum capaciteit bereiken zal. ISOS is weer hot en dat merk je ook in Nederland. De progressive trance viert hoogtijdagen en Richard Durand weet er iedere keer op geheel eigen wijze iets spectaculairs van te maken.

Natuurlijk heeft PT Events de avond weer ruimer opgezet dan alleen een one man show. In het voorprogramma van Durand staat sinds enige tijd vaak dezelfde naam. Alex O'Rion is zijn naam en hij profileert zichzelf momenteel meer dan waardig in de scene. Zijn laatste releases zijn wereldwijd goed ontvangen en worden uitgebracht op het label van Richard Durand zelf. Hij zal de avond op relaxte, doch waardige wijze openen. Na Durand zorgen Jochen Miller, RAM en Artento Divini voor het slotakkoord. De prestaties van de heren kennende zal dit een fluitje van een cent zijn. Dit geweldige spektakel wordt ondersteund door Mc Gunner.

De Ocean Diva ligt deze editie waar hij normaal altijd ligt: Piet Heinkade 27, Amsterdam. Parkeren kan in de Piet Heingarage of op Java Eiland. Bij parkeren in de Piet Heingarage, vergeet niet het evenementenknopje te gebruiken.

5 opmerkingen

 
We kunnen weer aftellen!! :woop:
 
Zin in, ben wel weer toe aan een topfeestje!!!
 
Goede zaak .. gaat een topper worden.