Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque haalt internationale topartiesten naar Summerlake Outdoor

gepubliceerd door , op
Nog niet uitgedanst aan het eind van de zomer? Op zaterdag 15 september zal Grotesque net als vorig jaar een eigen area hosten op het Summerlake Outdoor Festival in Woerden. Na Ultrasonic is Summerlake Outdoor het tweede festival waar Grotesque deze zomer vertegenwoordigd zal zijn, alvorens het op 10 november 2012 debuteert met een eigen Indoor Festival!

Na het zeer geslaagde debuut van vorig jaar - de Grotesque tent stond de hele dag bomvol enthousiast danspubliek - is de organisatie er alles aan gelegen ook dit jaar te zorgen voor een spectaculaire afsluiting van het festivalseizoen. Aan de line-up ligt het niet!

Met John O'Callaghan en Kyau & Albert haalt Grotesque internationale topartiesten naar Summerlake Outdoor. Natuurlijk staat de line-up ook weer bol van de Nederlandse specialiteiten zoals Bolier en Menno de Jong, die beiden al weer flink wat jaren wereldwijde erkenning genieten. Jacob van Hage en Mark Sixma zijn nieuwe gezichten bij Grotesque, maar hebben hun sporen in de scene al ruimschoots verdiend. Uiteraard vindt je in het schema ook vertrouwde gezichten van RAM, Adam Seller, Artento Divini en Jay Junior terug!

Gezien het feit dat de Nederlandse zomer inmiddels bijna traditiegetrouw in september op komt zetten wordt het vast en zeker een prachtige afsluiting van het festivalseizoen. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je tickets en kom de festivalvreugde delen in de Grotesque Area op Summerlake Outdoor!

Tickets zijn voor € 29,50 online te verkrijgen via www.summerlake.nl of in één van de 400 Primera winkels in Nederland. 'Like' de Summerlake Festival pagina op Facebook en je koopt je kaartje voor slechts € 25,00.

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Nice!! Hier gak wel ff kijkje nemen en dansje maken!
laatste aanpassing
 
Leuke stage .. ben benieuwd naar de time-table.
Maar vind de Main ook erg lekker hoor.
Wat een vette line up dat word de hele dag bij Grotesque!! :cheer:
Dat word weer een dagje Grotesque!!!!!


Amen!