Partyflock
 

TranceBeatsch in Fuel · Powered by Grotesque

gepubliceerd door , op


Zondag 24 mei, eerste Pinksterdag, kunnen alle trance liefhebbers weer bijeenkomen in Beachclub Fuel! Onder de naam TranceBeatsch wordt een wel heel verleidelijk feestje neergezet door het team van Grotesque. De naam zegt het eigenlijk al; trance op het strand. Uplifting trance wel te verstaan. Geen toeters, geen bellen, gewoon goede muziek! Vijf trance dj's in een super relaxte locatie met een uitzinnig publiek en een heerlijk Pinksterzonnetje. De rest mogen jullie invullen!

Fuel staat in Bloemendaal aan Zee toch altijd wel garant voor leuke trance feestjes. De keuze om hier een simpel doch knetter leuk feestje te organiseren was dus ook gauw gemaakt. 1e Pinksterdag is natuurlijk een prachtige datum voor een dergelijk evenement en gecombineerd met de artiesten die op dit festijn zullen draaien is het feestje eigenlijk al compleet. Nou ja, we rekenen dan natuurlijk wel een beetje op het super gezellige en altijd enthousiaste Grotesque publiek. Jullie maken het feestje op Grotesque en dus gaat dat ook vast wel lukken op TranceBeatsch!

Line-up


Sied van RielMenno de JongAdam SellerRuben VerhagenN!ki

Sied van Riel en Menno de Jong zijn natuurlijk de headliners van de dag! Adam Seller, één van de residenten op Grotesque, zal laten zien dat hij absoluut weet wat gas geven is. N!ki, de held van trance Family Belgium, won afgelopen Indoor Festival de dj contest en eerlijkheid biedt gezegd, zijn set smaakte naar meer. Dezelfde indruk liet Ruben Verhagen achter toen hij achter de draaitafels stond in Fuel tijdens classics of trance afgelopen 5 april.

Tickets
Voor slechts € 10,- koop je een early bird ticket. De reguliere prijs staat op € 15,- Je koopt je tickets online bij koop tickets of koop tickets

1 opmerking

 
powered by Grotesque maar waar is RAM dan ;-)
Ziet er leuk uit iig (Y)