Partyflock
 
­

Kings of Clubbing · Housequake & DJ Jean in Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op


Met nog iets meer dan een week te gaan zijn in Rotterdam de voorbereidingen voor Kings of Clubbing in volle gang. Tijdens het Grotesque Indoor festival host de organisatie weer een überdikke clubstage. Afgelopen editie bleek de zwoele club area namelijk een gigantisch succes. De geprogrammeerde acts zijn ook nu weer superlekker. Met optredens van onder andere Housequake (Roog & Erick E), Jean en Rene Amesz kunnen alle remmen weer los!Het is geen toeval meer! Wanneer Nederlands meest populaire indoor festival de Maassilo betrekt, is het in Rotterdam beregezellig. De Maassilo op zijn best, sfeervol aangekleed met originele decoraties en natuurlijk muziek van de beste dj's. Maar ook gevarieerd party entertainment dat bij een dergelijk evenement sfeerbepalend is. Denk aan een festivalmarkt, straattheater, (lucht)acrobatiek en een goed verzorgde foodcorner. Alles komt hier samen en zo komen de leukste mensen op de leukste feestjes af! Simple as thatMuzikaal gezien haalt Kings of Clubbing sowieso het allerbeste naar boven. Om te beginnen met het koninklijke duo Housequake. Wie kent ze niet?!? Roog & Erick E, in Nederland waarschijnlijk de grootste garantie op een geslaagde dansavond. Als deze twee raspaardjes je heupen niet in beweging krijgen dan kan waarschijnlijk alleen de fysio je nog helpen ;) Minstens zoveel ervaring komt van Madhouse hofnar Jean! Een niet te evenaren cultheld waar de clubscene, maar geen genoeg van krijgt! Hij is er weer bij hoor! Als derde 'highlighten' we Rene Amesz nog even. Hollands trots en Internationaal Tech-house producer/dj, die on stage consequent de massa in beweging houdt. Op een Club line-up als deze mag Amesz natuurlijk niet ontbreken!
Laatste Regular tickets NU in de verkoop

Bijna 80% van de kaarten zijn inmiddels verkocht. Koop nu nog een van de laatste regular tickets voor €47,50 (ex). In de laatste dagen voor het event zal het Late Bird tarief gaan gelden. Eerder je ticket kopen wordt beloond.

Koop je kaarten via deze link of via PT Events website en Facebook Event Page en blijf automatisch op de hoogte van alle updates.