Partyflock
 

Beat Fabrique
Be prepared for the harder styles

gepubliceerd door , op
Zaterdag 10 december presenteert PT Events haar nieuwste concept Beat Fabrique in de Rotterdamse Factory 010. Met het uitspelen van deze nieuwe troef richt PT zich op de hardere stijlen in dance music. Op zaterdag 10 december gaat het dan eindelijk gebeuren. Waar PT Events met harddance de grote zaal voor haar rekening neemt gaat ook de tweede zaal van de Factory 010 gebruikt worden. Hiervoor is een samenwerking gestart met de organisatie van Sense for Trance die een meer trance gerelateerd programma neer zullen zetten. Hiermee levert de eerste editie van Beat Fabrique een veelzijdige programmering met voor iedereen de mogelijkheid zijn of haar favoriete genre op te zoeken.

Om deze eerste editie meteen goed uit te pakken heeft PT Events haar best gedaan een waanzinnige line-up samen te stellen. De moeite werd beloond met als gevolg een indrukwekkende lijst artiesten met een enorme staat van dienst binnen de Harddance community. Zijn naam valt direct op en er zullen weinig clubbers zijn die hem niet kennen. Scot Project, zijn naam mag absoluut als headliner gezien worden. Deze Duitse dj/producer is toch wel de grootmeester van de hardtrance! Herkenbaar dankzij een ruige bos dreadlocks en altijd energieke dj sets is hij opzichzelfstaand al een aanwinst op de flyer. Een andere opvallende naam op het affiche van PT is de Finse dj Proteus. Won bij de Harddance Awards in 2004 en 2005 de prestigieuze titel: Worlds best Harddance Dj! Liet op DanceValley een onuitwisbare indruk achter op de Nederlandse dance-scene en zal gezien zijn opvallende verschijning en altijd innovatieve dj sets altijd tot de grote favorieten in de Harddance blijven behoren. Natuurlijk hebben we in Nederland ook ongekend populaire artiesten voort gebracht. Hij werd bij UDC voorzichtig gebracht, maar is uitgegroeid tot één van de grootste, zo niet de grootste specialist op het gebied van de hardere stijle. Het gaat over ons eigen Fausto! Hij heeft de harten gestolen van duizenden tijdens zijn sets op Defqon, Sensation Black, Qlimax en DanceValley en weet als geen ander hoe je de energie als dj overbrengt op de mensen. Een dj pur sang! Een dj met ballen! PT resident RAM] is deze editie van de partij om jullie, hetzij solo en eenmalig, te vermaken met een selectie hardtrance klassiekers uit het succesvolle Bas & Ram tijdperk. De avond wordt gestart door twee fanatiekelingen van het eerste uur. Charly & Nazzz, ze gaan al jaren mee, hebben het ontstaan van de Nederlandse Harddance cultuur nauwlettend gevolgd en er een volledig eigen stijl aan over gehouden.

Sense for Trance host de tweede zaal tijdens Beat Fabrique
De organisatie van Sense for Trance host tijdens deze eerste editie van de Beat Fabrique de tweede zaal. Deze jonge organisatie, die overigens zeer bekend is met de feesten van PT Events runt deze tweede zaal, zoals de naam al doet vermoeden, met een meer trance gerelateerd geluid. Sense for Trance pakt uit met een geweldige headliner! Niemand minder dan Signum zal in deze zaal zorgen dat de liefhebbers van trance op hun wenken bediend worden. Signum levert wereldwijd niet alleen fantastische dj sets af. Zijn eigen producties worden ook nog eens wereldwijd opgepikt en door alle grote dj's grijs gedraaid! Signum, een toonaangevende artiest in het equipe der Nederlandse producers en een absolute aanwinst op deze eerste editie van de Beat Fabrique! El Haag, bekend van de succesvolle Quest for Trance party's, Angelique en Miss Legacee completeren de line-up in de tweede area. Deze twee vrouwelijke dj's zijn Grotesque bezoekers van het eerste uur, die de reputatie als volwaardig dj talent reeds voorbij zijn en momenteel hard en succesvol aan de weg timmeren! Het moge duidelijk zijn: Sense for Trance legt met een heerlijke line-up beslag op de tweede area van de Beat Fabrique!

De Rotterdamse Factory 010 is dankzij de Grotesque party's geen onbekende locatie voor PT en haar achterban. Het robuuste, industriële karakter van de club zal deze avond volledig tot zijn recht komen. 'We verwachten met dit nieuwe concept veel vertrouwde gezichten tegen te komen, maar hopen natuurlijk ook op een flinke aanwas nieuwe bezoekers', aldus Patrick van PT. 'De stevige dansstromingen zijn in Nederland nog steeds ongekend populair en zullen dat altijd blijven. We kijken er enorm naar uit en zien een geweldige uitdaging in het combineren van onze standaard conceptwaardes met stevigere dansmuziek!'

Tickets à €28,50 zijn verkrijgbaar bij Easyticket en op de site van PT zelf.

11 opmerkingen

Gaat weer een fijn feestje worden met zo'n geweldige line up! :cheer:
 
Lekker hoor Patje (Y)
jahaaaaaaaaaaaaaaaaa leuk
Alleen jammer van het slechte geluid in de Factory...misschien een idee om iets aan de akoestiek te doen!
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
Uitspraak van HerrieNL op dinsdag 25 oktober 2011 om 10:34:
misschien een idee om iets aan de akoestiek te doen!


Hier wordt zeker extra aandacht aan besteedt.
Uitspraak van Mr. Seller op dinsdag 25 oktober 2011 om 16:45:
Hier wordt zeker extra aandacht aan besteedt


Het was niet negatief bedoeld naar PT Events...ik zeg alleen wat 75% van de bezoekers van de Factory roept.
Dat is te lezen aan de opmerkingen van de bezoekers van deze locatie (onder de verschillende feesten)

Dus dit is meer een algemene opmerking waar de Maassilo iets mee moet doen!
Nogmaals PT Events doen hun uiterste best om het een alleen naar z'n zin te maken...en daar hoort ook het geluid bij ;-)

Verder zal ik hier niets meer onder zetten, want wat ik zeg telt voor 2 geloof ik...
laatste aanpassing
Leuke line up met Ptoreus, Fausto en Scott! Maar is 31 euro niet een beetje veel geld??
Gewaagd, dus aanwezig !!
De avond wordt gestart door twee fanatiekelingen van het eerste uur. Charly & Nazzz, ze gaan al jaren mee, hebben het ontstaan van de Nederlandse Harddance cultuur nauwlettend gevolgd en er een volledig eigen stijl aan over gehouden.

WTF, zijn twee late instromers, met juist een gebrek aan eigen stijl ;)