Partyflock
 

Exprezz

Exprezz
28 oktober 2008
concept
AdresPrinsengracht 806 sous
1017 LH
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 203374028
Linksxyoutube
Concept

Nieuws

Daar waar alle grote Nederlandse eventorganisatoren kosten noch moeite sparen om gigantische locaties en de duurste DJ's op hun festivals te programmeren, kiest organisatie Click met het exclusieve event The Soundgarden voor een geheel nieuwe aanpak.
Aankomend Pinksterweekend is het groot feest bij Colorado Charlie aan het Zwarte Pad in Scheveningen.
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden.
Nachtclub Westerunie, gelegen naast de iconische gashouder op het internationaal geprezen Westergasfabriek te Amsterdam, bestaat dit jaar 10 jaar en inmiddles niet meer weg te denken uit de Amsterdamse clubscene. 1
In een jaar rijk aan feestgedruis ter ere van 10 jaar click wordt de grote knaller zonder twijfel het dubbele verjaardagsfeest van voormalig thuisbasis Westerunie en click samen.
CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu 's werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.
De compleet gerenoveerde club WesterUnie beleeft dit jaar haar achtste ADE en heeft een nog uitgebreider ADE-programma weten samen te stellen dan ooit te voren. Met ruim 10.000 bezoekers tijdens zes feesten op vijf avonden zullen 98 dj's garant staan voor 149 uur lang feest in de WesterUnie en haar aangrenzende zalen, de WesterLiefde, het Westergasterras en het Transformatorhuis.
Click at the beach
5 augustus 2015
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan De Kust achter de decks van Woodstock 69 is inmiddels een jaarlijkse traditie. Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.
Straf, recht voor zijn raap en hartverwarmend viert Click ook dit jaar Kingsday! Op het erepodium vanzelfsprekend de maatgevende artiesten. Click heeft dit jaar wederom de beruchte WesterUnie met al haar zalen als locatie en is daarmee na deze Koningsdag een van de weinige podia voor elektronische muziek in het kloppende hart van onze mooie hoofdstad. Kortom een warm, sfeerverhogend en origineel feest in het Westerpark van Amsterdam.
Zaterdag 7 maart presenteren Click, Kombination Research en AD Bookings in de hoofdstedelijke WesterUnie de Kombination Research Label Night XL. Het label van The Advent. Achter de decks een ware slag der technotitanen. The Advent en Industrialyzer gaan live tegen elkaar in het harnas. Marco Bailey, Cari Lekebusch, Sterac, Remy en Wouter de Moor gaan volle gas op hun piekfijne dj-kunsten.
Het kan nog in Amsterdam. Technodansen op een geheime locatie, een onbewandeld pad, nog door niemand voorgegaan. Op zaterdag 14 maart slaan twee winnaars van het nachtleven de handen ineen voor een regelrechte rave in een loods op nog geen tien minuten fietsen verwijderd van Amsterdam CS. Achter de decks de puntjes op de elektronische í door Gabriel Ananda, Nuno dos Santos, Arjuna Schiks, Patrice Bäumel en Miss Melera.
Een feestorganisatie dat met geheven hoofd, vrolijk gezicht, rechte rug en soepel deinend lichaam haar 8e verjaardag mag vieren behoeft geen introductie. Zonder overbodig tamtam, noch bravoure, maar wel een warm en enthousiast kloppend hart en een overdaad aan veel van het beste elektronische aanbod anno 2015 geeft Click van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari een 21-uur-durende verjaardagsmarathon.
Vernieuwend, uitdagend en grenzeloos. Click dendert in volle vaart vrolijk door. Na een sublieme ADE 2014 editie is er geen gelegenheid om tot adem te komen. Op zaterdag 29 november wordt namelijk in thuisbasis WesterUnie het clubseizoen officieel geopend met de Melodia Marathon. Een 17 uur lang strekkend festijn met de kampioenen van Click Records. Donatello, Einmusik, Jonas Saalbach en My Favorite Robot vormen daarvan slechts het topje van Melodia's wonder-iisberg.
Terwijl Click ADE 2014 nagalmt, siddert en inspireert (wat een feest!), maakt de organisatie zich op voor haar jongste geesteskind. Melodia is het podium waarop Click Records artiesten uit eigen huis laat blinken om het label van adem en slagkracht te voorzien. Jonas Saalbach, een van de afgelopen ADE helden, had eind september de primeur om de eerste editie te openen. Komende zaterdag een nieuwe editie met Teenage Mutants en gastheren aka gangmakers Stefano Richetta en Shimmer in Club LUX te Utrecht.
Click is tegelijk met ADE in een stroomversnelling geraakt de afgelopen jaren. Beide organisaties barsten uit hun voegen van kwaliteit en levenslust. Komende oktober bundelen ze traditiegetrouw weer hun krachten. 1
De geoliede tandwielen van Click rollen razend over in steeds meer soepeltjes roterende wielen. Komende 27 september wordt met geheven hoofd en breed lachend gezicht de nieuwste telg Click Records gevierd.
Terwijl een van de zwoelste zomers die Nederland in tijden beleefd heeft naar haar hoogtepunt klimt, maakt Click zich op voor de finale van het seizoen. Onnodig te vermelden dat dit tot in iedere vezel een Click at the Beach kraker zal worden. Op zondag 14 september scharen Dubfire, Gabriel Ananda, Stefano Richetta en Patrick Topping zich trappelend achter de decks voor het laatste Click strandfeest van het jaar bij strandclub Woodstock 69 in Bloemendaal.
Click at the beach
4 augustus 2014
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan de kust achter de decks van Woodstock is inmiddels een jaarlijkse traditie.
Komende zaterdag strijkt Click voor het eerst neer bij de legendarische strandclub De Karavaan in het altijd op dreef zijnde Scheveningen. Naast de kwartfinale op drie grote schermen een fijn rijtje Hollandse topjongens achter de decks. Olivier Weiter, Wouter de Moor, Bram Fidder, Stefano Richetta en Shimmer zorgen tot diep in de zomernacht voor technovertier naast het ongetwijfeld nodige voetbalgeweld.
Zondag 13 juli is het weer raak tijdens Click at the Beach aan de kust voor Bloemendaal. Omdat oude liefde niet roest en zeker in deze broederlijke synthese niet, brengt Click twee vertrouwde en gevierde helden ten tonele bij het ontspannen Woodstock. De Spaanse Edu Imbernon en Nick Curly vanuit de UK.
Zaterdag 20 september sluit het Summerlake Outdoor Festival een (hopelijk) lange hete zomer af met een heerlijke line-up van binnen- en buitenlandse artiesten. Dit jaar zijn er vier area's waarbij alle populaire muziekstijlen aan bod komen. 2
Click heeft strandclub Woodstock in Bloemendaal nog maar net bezet voor een nieuwe reeks Click at the beach edities, maar de hoogste versnelling wordt als fors belast. Deze zondag haalt Click 'the best of the best' van de heter dan hete Noord-Amerikaanse scene naar onze woeste kust: Thugfucker. Samen met Vaal en organisator Stefano Richetta achter de decks een editie op leven en dood.
Op zaterdag 5 april is het de hoogste tijd voor de jaarlijkse The Advent Special. Dit jaar XL. In de WesterUnie en WesterLiefde gaan deze nacht de voetjes van de vloer tot de eerste zondagtrams al lang weer rijden. 6
Een mens gaat naar verluidt iedere zeven jaar een nieuwe fase in. Onder deze theorie is Click eerder een ranke, lenige kater. Zonder met hippe winden mee te waaien, vaart Click inmiddels zeven jaar een eigen koers en staat tegelijk met de donzen pootjes volledig in het nu. 2
Dikke pakken onder de kerstboom bij Click. Tijdens het jaarlijkse kerstspektakel Click – Clonk Clingeling pakt de vriendelijkste techno-organisatie van Nederland namelijk als vanouds groots en meeslepend uit. Niets minder dan een showcase van Minus, vergezeld door nachtkampioenen Gaiser, Matador, Julian Jeweil, Joop Junior en Joran van Pol.
Het Spaanse magazine en agentschap presenteren hun eerste Amsterdam Dance Event showcase ooit met als bekroning de Amsterdamse techno organisatie Click. De ADE showcase zal op 19 oktober plaatsvinden in de Barkode in Amsterdam. Op de line-up staan vooraanstaande Spaanse artiesten
De deephouse lente werd een trend en de trend een factor waar geen enkele zichzelf serieus nemende feestganger of organisator tegen het einde van 2013 nog om heen kan. Click, geeft deze enigmatische muziekstroming op zaterdag 30 november 14 uur lang een compleet eigen podium tijdens Click Presents Deephouse Marathon.
Het rolt, het valt, het klikt en tikt. Tien uur lang. Tien jaar AD Bookings. Souvenir & Wilde. HEY! & Freude am Tanzen. Idoubleyou. Tiefschwarz, The Advent vs Industrialyzer, Noir, Michel de Hey, Steve Rachmad, Mathias Kaden en Nick Curly. Tijdens ADE is jaar op jaar slechts één stop essentieel: Click ADE. 1
WLC Closing Woodstock
4 september 2013
Woodstock 69, Labyrinth Productions en Click staan met WLC bekend om hun bijzonder fijne selecties artiesten van over de hele wereld. Voor hun hekkensluiter van het strandseizoen 2013 bevestigen ze deze naam door een van de heetste techno artiesten van het moment naar de Hollandse kust te halen. Op zondag 8 september staat Nina Kraviz samen met Sandrien achter de decks voor een uitdagende WLC Closing editie. 2
Niet alleen de zomer zelf bereikt haar kookpunt. Click gaat komende zondag 4 augustus volledig door het geluid aan het zinderende strand van Bloemendaal. Voor Click at the Beach komt niemand minder dan The Advent over vanuit de UK, om samen met Hollands technoglorie Steve Rachmad, Michel de Hey, Wouter de Moor en Stefano Richetta de sterren van de heldere hemel te draaien voor het tiende verjaardagsfeest van AD Bookings.
Zondag 14 juli plugt Click weer in bij strandfenomeen Woodstock in Bloemendaal aan Zee om stroom te tappen voor een temperamentvolle editie Click at the Beach. Acht uur lang twee massieve namen van het internationale technotheater: Nick Curly en Edu Imbernon. 1
Vanaf nu vloeien de feestelijke vibraties weer over het strand van Bloemendaal. Click laat een knaller van een clubseizoen achter zich en gaat met een vreugdedans en gespreide armen het strandseizoen in. Click at the Beach zet op de eerste strandeditie van het jaar de toon met Marek Hemmann, Wouter de Moor en Ille Bitch bij het ontspannen zomerverblijf Woodstock 69. 1
Straf, recht voor zijn raap en hartverwarmend viert Exprezz ook dit jaar de laatste verjaardag van onze Koningin-moeder mee. Op het erepodium vanzelfsprekend de maatgevende artiesten uit de stal van Exprezz met hun vrolijke kornuiten. 1
Om de mooie ervaringen, schitterende locaties en vooral het ontmoeten van zoveel nieuwe vrienden te vieren rest dit jaar een speciale '10 jaar AD Bookings schowcase' rond. De line-ups voor deze tour zullen aangepast worden aan de specifieke locaties. Aanstaande zaterdag neemt AD Bookings haar intrede in Tresor Club in Berlijn. 2
Sexy. Dat is Click. En sexy laat Click met gierende racebanden de barre winter achter zich en koerst in de richting van een hete zomer. Komende zaterdag 13 april breken Chaim, Laura Jones en Smash TV de WesterUnie af en weer op voor het sluitfeest van een seizoen lang knallen onder het industriële dak van deze thuisbasis. 2
Maandag 11 maart is de kaartverkoop voor Kingsday Festival 2013 gestart. Dit is het eerste festival tijdens Koninginnedag dat haar naam heeft aangepast. Na een succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar, toen het nog de naam QDay Festival droeg, keert dit festival terug naar het terrein bij het Olympisch Stadion. Het belooft het grootste festival tijdens Koninginnedag 2013 in Amsterdam te worden.
Click Festival
26 februari 2013
Stoelriemen vast en gaspedaal tot op de bodem. Vanaf zaterdag 1 juni bevolkt Click voor maar liefst drie dagen en nachten een waanzinnige locatie in de glooiende duinen achter het mulle strand van Zandvoort. Met bonkend hart brengt de organisatie dan namelijk Click Circuit Festival 2013 op het circuit van Zandvoort. 8
Click
21 februari 2013
Click heeft haar tradities in hoog vaandel. En wel om de simpele reden dat deze tradities garant staan voor briljant elektronisch vuurwerk en dolle pret tot na het ochtendgloren. Zo ook de XL Advent (live) & Remy Unger special, zaterdag 9 maart in de WesterUnie en WesterLiefde. 5
Zaterdag 9 februari verovert Click de Amsterdamse WesterUnie en omgeving overdonderend voor een verjaardagsmarathon van, maak je borst nat, 21 uur. Click viert dan namelijk zes jaar feesten organiseren van de bovenste plank voor een dijk van een publiek. Niets dan de meest relevante artiesten op een locatie uitgebouwd tot een heus indoor festival. 1
Komende zaterdag luiden de gekroonde winnaars en trouwe rakkers Woodstock 69 en Click het nieuwe jaar in met een baanbrekende knal. Met de gedachte nooit een winnend team aan te passen zetten deze twee vriendelijke feestorganisaties de toon voor 2013 met vanuit Berlijn Sandwell District, vanuit de U.K. James Ruskin en van eigen bodem de geliefde underground koningin Sandrien. 5
Kerst 2012 heeft de belofte in zich wel eens een van de beste in jaren te gaan worden. Op woensdag 26 december brengt Click traditiegetrouw een speciale editie waar de familie omgeruild mag worden voor de dansmakkers en het rijkelijk naar binnen gewerkte kerstvoedsel er weer in stijl tot in de kleine uurtjes afgewerkt kan worden. Dit jaar groter en meeslepender dan ooit tevoren. 1
Click me
19 november 2012
Op 8 december 2012 organiseren Click en Stichting Monkey Business (Save Me) voor de tweede keer het benefietevenement Click Me in de WesterUnie. Dit jaar met het thema: Donkey Kong. Alle opbrengsten van deze avond worden gebruikt voor de bescherming van de met uitsterven bedreigde orang-oetan en zijn leefomgeving. 2
Hoogste tijd om weer naar binnen te gaan. Na een kraker van een ADE en een zomerseizoen met alle artiesten die er toe doen komt Click thuis in de woeste en vertrouwde winterbasis, WesterUnie in onze toonaangevende hoofdstad. 2
Click ADE Afterparty
9 oktober 2012
Onder het verse ochtendgloren van zaterdag 20 oktober hoopt de rij zich voor de Wagenstraat nummer 3 zich feestelijk en opgewonden op voor de enige echte jaarlijkse after tijdens ADE. Click is dan namelijk zoals gebruikelijk heer des huizes van club Home. 1
Click en Labyrinth maken samen een fabuleuze eindsprint deze zomer. Zaterdag 22 september brengen ze de Italiaanse technolegende Marco Carola naar de Nederlandse kust voor een aan de Maestro zelf gewijde Marco Carola at the Beach! editie. 3
Click at the beach
4 september 2012
Met roffelende drum en geheven vrolijk lachend zonnebebrild hoofd sluit Click at the Beach een zinderend en drukker bezocht dan ooit tevoren seizoen technodansen met de voeten in het zand af. Voordat het terugkeert naar thuisbasis WesterUnie nog één keer alle hens aan dek met een Click-waardige samenstelling van relevante topartiesten uit binnen- en buitenland. 3
Click at the beach XL
7 augustus 2012
Op zondag 12 augustus gooit Click at the Beach er een schepje bovenop met een twaalf uur lange XL editie met onder andere The Advent, Max Cooper, Johannes Heil en Remy Unger. 2
Click at the beach
25 juni 2012
Op zondag 8 juli vat Click at the Beach in het hart van de zomer 2012 doeltreffend samen waar het voor staat. Vanuit het Verenigd Koninkrijk komt de reizende ster Laura Jones over, uit eigen land Bart Skils om samen met Stefano Richetta & vrienden voor muzikaal spektakel van de hoogste klassen te zorgen aan het Bloemendaalse strand. Relevant, scherp, heet en daverend. Voor minder gaat de zon die dag niet op, noch terug de zee weer in. 3
Click at the beach
12 juni 2012
Topsport zowel op het gras als in het zand op zondag 17 juni in Bloemendaal aan Zee. Bij strandclub Woodstock 69 zet Click een vertrouwde selectie neer van gedoodverfde winnaars voor Click at the Beach. 3
Op zondag 10 juni strijkt een sterrenteam neer bij strandclub Woodstock in Bloemendaal aan Zee voor een eigenzinnige editie van CLICK at the Beach. Spannende topnamen van Amsterdamse bodem die een boeiende wisselwerking samen achter de draaitafels opleveren, aangevuld met Duitse kwaliteit. 2
Dat Click in volle vaart gaat behoeft weinig uitleg. Het clubseizoen 2012 in de Amsterdamse WesterUnie wordt komende zaterdagnacht 12 mei spectaculair afgesloten met de Duitse schone Bloody Mary en nog wat andere krakers van namen. De dag erna gaat het feest onverminderd door met gierende zandbanden naar het Bloemendaalse strand. 1
Click
5 mei 2012
Zoals gewoonlijk verlaat Click tijdens de zomer haar winterthuisbasis WesterUnie om weer een zomer lang te rocken op strandclub Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee. Click kijkt terug op een dijk van een winterseizoen en daarom is een afscheidsfeest in stijl wel zo gepast. 2
Straf, recht voor zijn raap en hartverwarmend viert Exprezz ook dit jaar de verjaardag van onze Koningin-moeder mee. Op het erepodium vanzelfsprekend de maatgevende artiesten uit de stal van Exprezz met hun vrolijke kornuiten. 3
Click at the beach
27 maart 2012
Ongedwongen dansen met de blote voeten in het warme zand met uitzicht op de kabbelende zee en een vriendelijk kolkende menigte om je heen. Vanaf zondag 8 april kan dat weer. Click organiseert dan de eerste Click at the Beach editie van het jaar. Na de onvergetelijke feesten van voorgaande seizoenen staan er ook voor de lente en zomer van 2012 weer veelbelovende Click at the Beach edities in de planning bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee, de fijnste strandtent van de Nederlandse kust. 1
De lente staat voor de deur. Het seizoen van vrijheid en losbandigheid. De dagen worden langer en de nachten korter en heviger. Slapen is geen optie meer. 1
Adem goed in en weer uit. Na het spectaculaire 5-jarige verjaardagsfeest in februari met namen als Technasia, Gabriel Ananda en De Man Zonder Schaduw staat er voor zaterdag 10 maart een authentieke Click techno editie klaar met een overdonderende line-up: The Advent (live), Remy Unger en Wouter de Moor. 3
Van zon, zee, strand en supertechno, naar zon, sneeuw, skipistes en after-ski technopret. Click verovert steeds meer gezelligheidsmarkten. Vanaf 17 tot en met 24 maart zwaait de Click karavaan haar vleugels uit naar Val Thorens in Frankrijk om het sportieve feestpubliek te bedienen van een week lang after-ski vreugde zoals het anno 2012 hoort.
Uitverkocht. Geen uitzondering, maar regel voor Click. Het ligt dan ook voor de hand dat de editie waarop de organisatie haar vijfjarige verjaardag stevig gaat vieren dat inmiddels ook al voor de dag zelf stijf is. Op zaterdag 11 februari zet Click een verjaardagsmarathon neer in alle beschikbare ruimtes van thuisbasis WesterUnie. 3
Click en Woodstock69
5 januari 2012
Never change a winning team. Met deze gedachte luiden Click en Woodstock 69 het nieuwe jaar in. Op zaterdag 14 januari zetten ze samen de eerste Click editie van 2012 neer in de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie. 1
Na dagen dineren met familie in je mooiste warme wollen kersttrui is het traditiegetrouw de eer aan de nacht van 2e kerstdag als toneel te dienen de kerstklokjes flink buiten te zetten. 3
3
6 november 2011
3 neemt op de derdee zaterdagnacht van november de Amsterdamse Sugar Factory weer over. Tijdens de eerste editie vorige maand hielden Mirella Kroes met een drie-uur set en de dames Delicatesse de gemoederen flink in beweging. Komende zaterdag 19 november mogen de kwajongens van de nacht hun stoute streken uithalen. 3
Click loves Minus
27 oktober 2011
Click raast in volle vaart door het najaar. Na de Click ADE 2011 special geeft de vrolijkste techno-organisatie van Nederland de feestganger geen adempauze. Op zaterdag 12 november doet Click een gezamenlijke vreugdedans met het gezaghebbende Minus tijdens een live showcase in de Amsterdamse WesterUnie. 1
Click ADE afterparty
19 oktober 2011
Traditiegetrouw zet Click haar jaarlijkse ADE spektakel in de binnenstad van Amsterdam voort in het intieme en heerlijk 'onder-onse' club Home. 2
3
12 oktober 2011
De wind waait door de bomen en de bladeren vallen op straat, hoogste tijd om op zaterdagnacht weer knus samen te gaan dansen in het hart van onze hoofdstad. Stefano Richetta en Ille Bitch gaan daarom vanaf zaterdag 15 oktober het Amsterdamse nachtleven onveilig gaan maken met hun nieuwe maandelijkse clubnacht: 3. 1
Click ADE uitverkocht
4 oktober 2011
Click is al ruim een week uitverkocht en is er helemaal klaar voor! Na lang puzzelen is de timetable eindelijk rond voor de vier zalen op deze zinderende vrijdagnacht van 21 oktober met een line-up waar niemand om heen kan! 8
Woodstock en Click houden van elkaar. Na wederom een opvolgend succesvol strandseizoen daarom niet voor niets de officiële afsluiter van het strandseizoen 2011 van strandclub Woodstock 69 samen met Click. Op zondag 18 september wordt de strandclub tot aan de laatste splinter afgebroken met behulp vanuit de Verenigde Staten 4 uur lang Dubfire achter de decks, uit de U.K. Audiofly en van Hollandse bodem Stefano Richetta en Daan Donk. 3
Click at the beach
30 augustus 2011
Zon, zee, Woodstock aan het Bloemendaalse strand en 3 hele grote (en 2 hele fijne kleine) jongens achter de draaitafels op de hekkensluitereditie van een prachtig seizoen Click at Beach. 2
Click
23 augustus 2011
Zaterdag 10 september keert Click terug in haar huiskamer, de Amsterdamse WesterUnie. Click sluit daarmee een mooi zomerseizoen af met toonaangevende en drukbezochte CLICK at the Beach edities bij Woodstock in Bloemendaal aan Zee (closing zondag 4 september) en het eerste CLICK festival aan de NDSM Werf aan het IJ en opent een nieuw clubseizoen hand in hand met het beruchte Zwitserse Cadenza label van Luciano, waarvan de sophisticated hoofdact Digitaline een live performance neerzet naast van eigen bodem en inmiddels Click familie Secret Cinema, Remy Unger en Wouter de Moor. 6
Click weekender
26 juli 2011
Een monster line-up met supertechno verspreid over een heel weekend lang non-stop Click. Het weekend van 6 en 7 augustus volgen een rock-steady Click XL en een waanzinnige Click at the Beach elkaar op. 3
Geen ontkomen aan Click deze zomer. Met alweer 2 topedities Click at the Beach achter de rug met openluchtsets van o.a. artiesten als Secret Cinema die nu al de boeken in gaan kijkt de organisatie vooruit naar het weekend van het jaar.
Click sloot zijn indoorseizoen met grof geschut af in een uitverkochte Westerunie en richt met kloppend hart alle peilen op de klapper van het jaar: Click Festival. De line-up is dichtgetimmerd, een flinke hoeveelheid licht, geluid, podiumdelen, tentdoeken, dranghekken, verfkwasten en nog veel meer materiaal om een waardig festival mee op te bouwen zijn afgeleverd. 5
Click XL
7 juni 2011
Op zaterdag 11 juni laat Click ter afsluiting van het clubseizoen de Amsterdamse WesterUnie nog een keer volledig uit haar voegen barsten met een XL editie waar je U tegen zegt. Michel de Hey, Bart Skils, Olene Kadar, Olivier Weiter en Ille Bitch staan deze extra lange nacht van tien tot zeven op het programma tijdens deze finale editie. Click verruilt tijdens de zomermaanden thuisbasis WesterUnie om vrolijk verder te gaan bij Woodstock in Bloemendaal aan Zee en kijkt met trots uit naar het eerste Click festival aan de NDSM-Werf. 3
Click Festival
2 juni 2011
Na 4 jaar knallen op uitverkochte edities in de Amsterdamse WesterUnie als thuisbasis en dikke strandedities bij Woodstock op Bloemendaal aan Zee is de tijd rijp voor het eerste CLICK festival. Op zaterdag 2 juli blazen knallers van artiesten uit binnen- en buitenland met hun sets van elf tot elf over de Amsterdamse NDSM-Werf, een van de stoerste festivallocaties van Nederland. Naast een enorme hoeveelheid van het beste elektronische geluid dat je van CLICK gewend bent, is het festival niet af zonder verkwikkende supplementen. 1
Met de zinderende zomer in het vizier dendert het Click circus de komende maanden flink door. Afgelopen zondag 8 mei werd het strandfeestseizoen officieel geopend met een spectaculaire eerste editie van Click at the Beach. Artiesten als Secret Cinema, Michel de Hey en Remy Unger lieten het Click publiek compleet los gaan bij het zomerverblijf van Click, Woodstock in Bloemendaal aan Zee. Op 5 juni is er een nieuwe editie en gaat Click at the Beach in de 6e versnelling met Guido Schneider, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Stefano Richetta aan het Bloemendaalse strand. 2
Click
8 mei 2011
In het hart van de lente schotelt Click zijn publiek in onverminderde en onstuitbare vaart een fonkelnieuwe editie voor. Na de opening van het strand feestseizoen op het Bloemendaalse Woodstock de voorgaande zondag staan op zaterdag 14 mei vertrouwde en blijde Click gezichten Monika Kruse, Anton Pieëte, Lauhaus en Stefano Richetta achter de mengpanelen van Amsterdams stoerste club, WesterUnie. Relevante namen die gegarandeerd het onderste uit de rijk gevulde kan van Click gaan halen. 1
Vanwege het volle, gevarieerde programma op de NDSM vrijhaven in Amsterdam-Noord op Koninginnedag, is door de gemeente, politie en burgemeester besloten 1 groot podium niet door te laten gaan. De reden hiervoor is: de hoge verwachten hoeveelheid publiek die op Click afkomen en de afstand van Amsterdam-Noord ten opzichte van het volle centrum waardoor er niet genoeg hulpdiensten geleverd kunnen worden zoals politie, brandweer etc. 14
Click at the beach
14 april 2011
Zomer, zon, zee, strand en Click at the beach. Met al enkele topseizoenen op Woodstock achter de rug en naast een reeks uitverkochte mooie edities in de Amsterdamse WesterUnie maakt Click vanzelfsprekend het Bloemendaalse strand ook dit seizoen weer maandelijks onveilig. 2
Komende Koninginnedag, zaterdag 30 april goedendag zeg, doet Exprezz het weer op straat. Vorig jaar sloegen de vonken er voor het eerst vanaf op de hoek van het Frederiksplein bij Café Oosterling in Amsterdam. Daarom doen Exprezz en café Oosterling het dit jaar even dubbel zo dik over. Het rijtje namen liegt er niet om, de fine fleur van Mokums elektronische geluid staat klaar om het maximale uit het niet kinderachtig te noemen geluidssysteem te trekken. 4
Tijdens Koninginnedag 2011 staat Click op een zeer waardige locatie en kondigt deze extra speciale editie dan ook met trots en kloppend hart aan. Zaterdag 30 april Click Op NDSM Vrijhaven Q Day met Cocoon artiesten Chris Tietjen DE en Markus Fix DE, Click-ambassadeurs Remy Unger en Wouter de Moor en voor de vrouwelijke touch, maar met geen bal minder, Estroe. 7
Click
23 maart 2011
Click blaast nog stoom af van het 4-jarige verjaardagsfeest in februari. Artiesten als The Advent, Technasia en Boris Werner zetten die nacht een dubbel en dwars uitverkochte WesterUnie op zijn kop. Tijd om adem te halen is er niet. Op zaterdag 9 april komt Click namelijk wederom een bijzondere editie. 5
Lentekriebels verhogen de drang naar dansen en sjansen, kijken, voelen en ervaren. Terwijl de winter langzaam plaats moet maken voor de lente brengt Click samen met Sugar Factory een nieuw concept tot leven. Sssst! zag in februari het levenslicht en op zaterdag 19 maart neemt Click voor het eerst onder die vlag de sikkel over en brengt een zwoel housegeluid vanuit het hart van de hoofdstad met Estroe, Wouter de Moor en Stefano Richetta. 1
CLICK en Woodstock presenteren Day & Night Project. In het kader van samen sterker, samen beter en vooral ook samen meer slaan beide organisaties de handen met onbegrensde goede moed ineen om een overweldigend evenement neer te zetten met kunst, theater, live bands en dance. Verbonden door het statement Save Music & Culture is dit een geweldloze, doch doelgerichte en krachtige vuist tegen de anticulturele en intolerante gure rechtse wind die op dit moment door Nederland raast, met regeringsvoorstellen op tafel om onder andere flink in de cultuursubsidies te gaan korten (waarvan wel 40% bij de podiumkunsten). 5
Na een weergaloos 2010 maakt CLICK zich in de zonsopgang van 2011 volledig op stoom en koersvast op voor zijn vierde verjaardag. Een die gevierd mag worden. Na een reeks tot de nok tot toe gevulde en volledig uitverkochte edities met de grootste technonamen die er toe doen is het op zaterdag 12 februari de eer aan redders van de nacht The Advent Live GB, Technasia FR, Boris Werner & Lauhaus (4u set), Remy Unger, Anton Pieëte, Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw, Ille Bitch en Stefano Richetta –Mr. Click himself- de hoofdstedelijke WesterUnie en WesterLiefde tot de allerlaatste steen af te breken zoals een naar behoren Clickfeest waardig. 5
Click Talent Factory
12 januari 2011
Click heeft veel moois in petto voor 2011. Na een magistraal 2010, een jaar met gevuld met steevast uitverkochte Click edities in de Amsterdamse WesterUnie met verrassende en vernieuwende grote technonamen, is Click klaar voor nieuwe stappen. 1
Click laat deze kerst de klokjes triomfantelijk klingelen. Traditiegetrouw zet Click namelijk de Amsterdamse WesterLiefde ondersteboven tijdens Kerstmis. Het zijn de laatste dagen van het jaar die in het teken staan van uitpakken, stralen, genieten en delen. Click doet dat met een editie waar menig feesthart sneller van zal gaan kloppen. Twee fundamenten van het Nederlandse elektronische geluid zijn gestrikt om Click's kerstfeest te komen verlichten met hun muziek, vakmanschap en karakter. 3
Click Clock Clingeling
23 november 2010
Click laat deze kerst de klokjes triomfantelijk klingelen. Traditiegetrouw zet Click namelijk de Amsterdamse Westerliefde ondersteboven tijdens Kerstmis. Het zijn de laatste dagen van het jaar die in het teken staan van uitpakken, stralen, genieten en delen. 4
Click is op stoom
16 november 2010
Click is op stoom. Na een reeks van volledig uitverkochte edities met als klap op de vuurpijl de ADE 2010 special samen met Get Physical, HEY! en AD Bookings, maakt de hoofdstedelijke WesterUnie zich op voor de volgende Click. Vanzelfsprekend staat er deze nacht een rotsvaste line-up voor het publiek klaar. 2
Click Factory
3 november 2010
Click overdonderde letterlijk het vers afgelopen ADE 2010 met 2 klappers van uitverkochte edities. Een XL ADE special in de WesterUnie samen met Get Physical en AD Bookings en samen met Labyrinth voor een tot de nok toe gevulde after in club Home. 1
Click in de WesterUnie is compleet uitverkocht maar dendert door tijdens het aanstaande Amsterdam Dance Event. Op zaterdagochtend 23 oktober slaat Click de handen ineen met het beruchte Labyrinthproductions om in het zeer after vriendelijke club Home een fantastisch vuig feest te bouwen tot ver na het ochtendgloren. Naast de nodige mystery guests staan klappers als M.A.N.D.Y., Hermanez, Alex Dolby en Wouter de Moor deze ochtend achter de decks om je nog lang uit je slaap te houden. 3
Click factory
11 september 2010
Na een fantastisch zomerseizoen met spetterende click edities aan het Bloemendaalse strand, komt de organisatie weer met een warme click Factory editie. Dit heerlijke feest vindt plaats op zaterdag 18 september aanstaande in de Sugar Factory te Amsterdam.
Het Amsterdam Dance Event, beter bekend als Ade en dit jaar groter dan ooit, staat met een kloppend hart voor de deur van Amsterdam. Aanleiding voor Click om met een speciale Ade editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient. Click bundelt de krachten op vrijdag 22 oktober met het Berlijnse Get Physical label, Terminal M, AD Bookings, Hey! en Exprezz. Dat levert een selectie aan artiesten op die Amsterdam nog lang zal doen nasidderen. 3
Knallend de nazomer in! Bereid je voor op een magisch strandfeest... onder de palmen, in het zand, zon...zee... Click on The Beach sluit de zomerfeesten af met een fantastische Click Closing. 4
Of je nu flierefluitend van een festival afkomt en zin hebt in een dikke after, of dat je fris en fruitig popelt om een topnacht: Click XL (After the festivals) is het feest waar je moet zijn! Zaterdag 7 augustus wordt weer een moddervette editie van Click, in thuisbasis WesterUnie te Amsterdam. Net als op de voorgaande uitverkochte edities zullen wederom grote technohelden als Secret Cinema, Bart Skils, Anton Pieëte, De Man Zonder Schaduw en Dj Remy Unger hun opwachting maken. Dat wordt een grote euforische gezelligheid, techno pur sang. Handjes in de lucht en schreeuwen om meer tot 7 uur 's ochtends… 9
Op een van de langste dagen van het jaar (we nemen het graag ruim..) strijkt Click wederom neer op haar zomerse thuisbasis Woodstock aan het Bloemendaalse strand. Een fijne strandeditie met artiesten achter de decks die weten hoe je de gemoederen warm dient te houden onder de zinderende zomerzon. Steve Rachmad, Remy Unger, Wouter de Moor, Ille Bitch, Stefano Richetta en Lone Striker tekenen voor deze editie. Technohelden die muziek uit hun hart brengen, op zaterdag 4 juli. 5
Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zondag 6 juni strijkt het Click circus wederom neer aan de Bloemendaalse kust. Maak je klaar voor een ware Duitse invasie. Nee, geen strand vol met kuilen, maar een podium met twee toppers uit Duitsland en vier Nederlandse technobelhamels. Kortom: gezelligheid aan het Hollandse strand bij het ongedwongen Woodstock 69. 6
Click
5 mei 2010
Terwijl de eerste echte lente zonnestralen de wereld om je heen omtoveren tot een ontspannen zomerlandschap, maakt Click zich op voor de eerste editie van het jaar op het Bloemendaalse strand. Click on the Beach gaat dit jaar sterk van kracht op zondag 9 mei met Michel de Hey, Secret Cinema, Remy Unger, Wouter de Moor en Vincenzo de Bull. Thuisbasis deze zomer is nog altijd Woodstock 69. 5
Saturday Factory verwelkomt Martin Eyerer, Heartthrob, Marc Romboy, Rodriguez Jr, Michel de Hey, Robert Babicz en Adultnapper. 2
De gezellige bende van KitCatKlub strijkt dit jaar neer op een van de vetste spots van de stad Amsterdam. Op de hoek van de Utrechtsestraat en het Frederiksplein wordt een podium neergezet met alle toeters en bellen die je kan bedenken op de meest losse dag van het jaar. Koninginnedag 2010 met KitCatKlub, het feest kan beginnen. 3
Aanstaande zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy Unger, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen. 6
Click
18 maart 2010
Techno tot in iedere vezel van haar betekenis. Op zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy Unger, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen. Een euforische editie, waar de voeten stevig op de vloer en de handen onafgebroken in de lucht zullen zijn. 3
Na de start van Saturday Factory in januari weten wekelijks vele house en technofreaks de Sugar Factory te vinden. En dat is niet zo gek met een strakke en originele programmering waarbij een uitgekiende mix van beruchte underground artiesten als Kreon & Lemos, bekende jocks als Timo Maas en techno helden als Alex Under elkaar afwisselen. 2
Rockit meets Click
5 maart 2010
Morgen is het zover, dan zet de WesterUnie zich schrap voor een nieuwe editie van Rockit meets Click. Tijdens deze zomerse editie wordt rekening gehouden met een drukke aanloop en is het Westergasterras daarom geopend als extra chill area. De lasers en extra geluid zijn besteld: Er kan geknald worden! 4
House Konstitution
21 februari 2010
Op de losbandige zaterdagnacht van 27 februari komt onder het dak van een historische hotelvilla de dansvloer bruisend tot leven met sophisticated house. Grootmeester Marcello vertoont zijn kunsten, samen met de wereldbestormer en deep house dj pur sang Vincenzo de Bull en feestaannemer Stefano Richetta. Amsterdams trots komt vrij en onvereerd samen voor een housefeest Oude School - Nieuwe Stijl.
Het jaar startte legendarisch goed bij Saturday Factory. Timo Maas, Chateau Flight, The Hacker, Terry Toner, Shit Robot en Alex Under stonden allemaal achter de decks van het intieme nachttheater in hartje Amsterdam: Sugar Factory. En ook in februari ben je hier weer elke zaterdag aan het juiste adres voor je wekelijkse portie kwaliteitsmuziek! Artiesten als Beat torrent, Format: B, Sébastien Léger, Marc Houle, Aril Brikha, Ida Engberg en Nathan Coles staan klaar om je wekelijks te verrassen met dikke sets en exclusieve optredens. Rocken is toegestaan! 4
Rockit meets Click
27 januari 2010
Na een periode van bijna twee jaar slaan Rockit en Click de handen weer ineen. En net als toen strijken de twee organisaties op 6 maart aanstaande neer in één van de mooiste Techno locaties van Amsterdam, de WesterUnie, op het Westergasfabriekterrein. 11
Tel drie jaar succesvol technofeesten organiseren, vijf internationale topartiesten en nog altijd een van Amsterdams dikste danslocaties bij elkaar op en trek dat vervolgens door tot zeven uur in de vroege ochtend. Jazeker, Het gaat hier over het driejarige verjaardagsfeest van Click. Zaterdag 20 februari in de Amsterdamse WesterUnie. Paul Ritch, Slam, Okain, Remy Unger en De Man Zonder Schaduw verzorgen het muzikale genot van deze nacht. Een vriendelijk, doch dringend technofeest. 13
De verse sneeuw kraakt nog lekker onder je voeten, maar je moet die zachte ondergrond binnenkort toch echt inruilen voor het heerlijke gestamp op de dansvloer. Om het nieuwe jaar gepast in te luiden staan er namelijk 2 knijters van Click edities voor je klaar in januari en februari. 2
Ben je al je goede voornemens voor 2010 aan het maken? Een wekelijks bezoek aan de Sugar Factory brengen hoort daar zeker bij want er wordt stevig uitgepakt vanaf januari! Zaterdag 2 januari start 2010 met de wekelijkse avond Saturday Factory, een samenwerking van Electronation, bekend van de Electronation events, met Sugar Factory. 3
KitCatKlub op vrijdag
4 november 2009
Vanaf nu lekker op vrijdag. Dansen en sjansen. Dikke muziek. Niet kinderachtig op borrelniveau, maar luid en duidelijk. KitCatKlub gaat hardhandig tekeer op de losbandige vrijdagnacht. Michael Jackson had dat al goed begrepen: 'Put that nine to five uppon a shelf, and just enjoy yourself, Living off the Wall'. Dit dus op de vrijdag. Voor deze heldeneditie staan niemand minder dan Benny Rodrigues, Wouter de Moor, Rubix, Naald & Draad, Tettero en Stefano Richetta aan het roer van de nachtelijke speeltuin. KitCatKlub in club Home. 1
Click
3 november 2009
De Amsterdamse WesterUnie maakt zich op voor een nieuwe editie van Click. Van het internationaal gerespecteerde Border Community geeft de Canadese Fairmont acte de presence. Live. Click helden van Nederlandse bodem, Remy Unger, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Ille Bitch scharen zich achter Fairmont en tillen deze editie over de grenzen van alles wat gangbaar is. 6
Het heeft even geduurd maar na lang puzzelen is de timetable eindelijk rond voor Click ADE 2009 in de WesterUnie. De WesterUnie is op deze zinderende vrijdagnacht van 23 oktober het kloppende en bonkende hart van de dansende hoofdstad. Met een line-up die een paar van de hardst werkende artiesten in de industrie vertegenwoordigt en vooral een fijne combinatie van de beste house en techno is dit een editie waar niemand om heen kan. 18
KCK 3.0
23 september 2009
Houd je goed vast en zet je schrap voor een spiksplinternieuwe editie van KitCatKlub. Op zaterdag 3 oktober knallen kwajongens ONNO & Victor Coral, Wouter de Moor, Florian R & Matthijs Groos, Ruben Jacobs en Stefano Richetta hun radicale decibellen de ruimte in om een feestje neer te zetten zoals dat alleen in Amsterdam en door Amsterdammers kan. De tent wordt afgebroken. Het is immers de laatste keer dat KitCatKlub de zaterdag in volle glorie zal vieren. Vanaf volgende maand gaat KitCatKlub de vrijdagnachten hard rocken. Daarover later meer.
De grootste locatie van Amsterdam. Negen internationale klinkers van namen. 18 zwaargewichten in totaal, waarvan 6 live en direct in je gezicht. Het dikste lichtplan dat de locatie ooit is overkomen. Een fenomenale rug aan rug krachtmeting tussen drie grootmeesters uit de hogere regionen der Techno. Dit alles tegen een prijskaartje om je stuk op te lachen. Het gaat hier over Click ADE 2009. Op vrijdag 23 oktober barst dit knetterende scherpgeschut oorverdovend los in de hoofdstedelijke WesterUnie. 11
KCK 3.0 & de Oerknallen
20 augustus 2009
Om de zinderende zomer met gepaste knal af te sluiten staat er een knetterend harde KitCatKlub editie voor je in de steigers. Op zaterdag 5 september knallen Billy Nasty en Wouter de Moor het dak van thuisbasis Home af. Of je nu lekker onder gaat housen en rocken op Valtifest, of terug naar de rave roots gaat op Wooferland, er is ook op deze KitCatKlub editie voor elke dansliefhebber van de betere electronische muziek wat wils. Deze editie is ook het startschot voor KCK 3.0 KitCatKlub zoals je het mag verwachten, maar ook een new deal waar je nog meer van gaat horen. 1
Onder het motto 'Click komt naar je toe deze Zomer' strijkt dit technocircus de komende zaterdagen op een aantal heerlijk heldere zomerse plekjes neer ergens bij jou in de buurt. Bereid je voor op een keur aan artiesten die je blote voeten stevig in het zand zullen gaan houden tijdens de verschillende Click On The Beach feesten en een speciale one-off editie in de Amsterdamse Sugar Factory. 1
KitCatKlub
29 juli 2009
Zagende techno met een hoofdletter T in de kelder met Michel de Hey en op zolder doet Marcello de glorieuze nachten van club iT herleven met een speciale ‘terug naar de iT’ set. 15
KitCatKlub
3 juli 2009
Cool town, evening in the city Dressed so fine and looking so pritty Cool cat lookin for a kitty Gonna look in every corner of the city Till I'm weezin like a bus stop Running up the stairs gonna meet ya on the roof top
Er staat je een lange, zinderende zomer te wachten. Je voelt het onder je huid. Dat vrije gevoel. Is het niet heerlijk? Om het begin van de zomer van 2009 te vieren is er knetterend verse editie van KitCatKlub zo goed als op stoom. Maak je klaar voor een van de meest dolle dwaze edities tot nu toe met een bende losgeslagen mafkezen en één opperakela: technoheld Joel Mull op zaterdag 4 juli. Dichtbij en in je gezicht! 2
Wake up
26 juni 2009
Zaterdag 27 juni Wake up! Tot maar liefst 7 uur in de ochtend doorknallen met 12 artiesten van eigen bodem. Aan het einde van je festivaldag of aan het begin van je avond staat je namelijk een knallende avond te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie naast de gashouder zetten de organisaties Chemistry en Exprezz een rijtje technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. 1
Wake Up!
18 juni 2009
Op zaterdag 27 juni zijn Nederlands populairste techno en tech-house minded artiesten te vinden in de WesterUnie in Amsterdam. Tijdens het event Wake Up! brengen de organisaties Chemistry en Exprezz artiesten als Polder ‘live’, Remy Unger, Juan Sanchez, Jerome, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor, Ille Bitch, Boris Werner en vele andere, onderverdeeld in drie zalen. 8
KitCatKlub gaat uit. En wel op zaterdag 20 juni. Speciaal voor de Amsterdamse Sugar Factory is er op het scherpst van de snede een line-up in elkaar gezet om je tanden hard, goed en diep in te zetten. Remy Unger, Ille Bitch, Wouter de Moor en Vincenzo de Bull staan in de startblokken om deze zaterdagnacht de tent volledig op te blazen.
KitCatKlub is op dreef. Tijdens Koninginnedag knalde het KitCatKlub podium in de Amsterdamse Utrechtsestraat volledig de pan uit voor een uitzinnig publiek met rammers als MarYsol, Ben Cullum, Marcello en Victor Coral. Binnenkort doet KitCatKlub Amsterdamse Sugar Factory aan voor een eenmalig feest van de bovenste plank. Deze zomer doet het hoofdstedelijke concept ook het Scheveningse strand aan voor een puik feestje. Allereerst is daar in de thuisbasis Home natuurlijk zoals iedere eerste zaterdag van je maand nog een waardige resident nacht. 2
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. 7
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. The Advent (Live), Alexi Delano, Heiko Laux, Michel de Hey, Remy Unger, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta om er wat te noemen. Lekker feesten! 8
KitCatKlub
20 april 2009
Met een aantal spetterende winteredities en de knusse 1-jarige verjaardag nog vers in het geheugen (wat lijkt die winter alweer heerlijk ver weg!) grijpt KitCatKlub ditmaal de verjaardag van onze wijlen Koningin-moeder aan om weer eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Rondom Koninginnedag 2009 vinden er namelijk maar liefst twee edities van KitCatKlub plaats. Op 30 april KitCatKlub Op Straat! bij De Huyschkaemer en 2 mei knallen binnen in de vertrouwde thuisbasis Home 3
KitCatKlub
27 maart 2009
Buiten beginnen de blaadjes aan de bomen te groeien, bouwen de vogeltjes hun liefdesnestjes en komt die heerlijke stad om ons heen tot leven. De Lente! Geen mooiere tijd in het jaar om het 1-jarig bestaan van KitCatKlub te vieren. 2
Click heeft zich in zeer korte tijd opgewerkt tot een van de grotere spelers op het Techno speelveld. De programmering is altijd bijzonder in sync met wat er speelt en wie er toe doen, zonder dat het arrogant of hoogdravend wordt. Click is techno pur sang: een gemengde en relaxte crowd, losgaand op dikke en meeslepende muziek op een absolute oer feestlocatie. Ook deze editie zal weer volledig door het geluid gaan. Mis hem niet! 8
KitCatKlub
4 maart 2009
In het holst van misschien wel het koudste nachtje van deze winter was er een plek diep in het hart van de Amsterdamse binnenstad waar het alles behalve vroor. Tijdens KitCatKlub in club Home draaide Michel de Hey het dak van een afgeladen en dampende club Home er volledig af. Nu, een maand later, gonst de stad van ontluikende lentekriebels. KitCatKlub is klaar om de donkere maanden grondig van ons af te werpen. KitCatKlub heeft daarom een verse editie voor je klaarstaan om dit te doen. Met acts als Secret Cinema en jongens als Wouter de Moor zit dat wel lekker. 2
Hoewel nog vers in het geheugen, is het toch alweer ruim vier maanden geleden dat Click een tot de nok toe gevulde Westerunie volledig ondersteboven keerde tijdens het Amsterdam Dance Event 2008. Click heeft voor zaterdag 21 februari wederom een dikke editie voor haar trouwe schare technofans samengesteld. 5
Terwijl buiten de vrieskou radicaal om zich heen grijpt heeft KitCatKlub een aantal knallende knaledities voor je klaar staan om je handjes meer dan mee warm te wrijven tijdens de komende koude maandjes. Na een knus residentieel onderonsje in de vorm van onze prettig gestoorde nieuwjaarsborrel -zeg niet dat je hem gemist hebt- is de tijd daar voor het betere hak- en zaagwerk van een aantal stoere kinkels op KitCatKlub’s playlist. 6
Click Clock Clingeling
3 december 2008
In navolging van het overdonderende geweld op het tot nok toe gevulde Click feest tijdens het Amsterdam Dance Event krap twee maanden geleden, maakt de organisatie zich op voor een nog meeslepender en vooral intiemer spektakel. Op de familievrije spreekwoordelijke 3e Kerstdag hebben zij het Click Clock Clingeling festijn voor je op de planken staan. 1
KitCatKlub
20 november 2008
Techno diva Shinedoe eervolle hekkensluiter laatste editie KitCatKlub 2008 Bedreven vakmensen, topmuziek, een intieme locatie in het hart van onze hoofdstad, doordacht gebracht met zorg en liefde. Het zijn de basis waarden waar KitCatKlub de laatste maanden aan voldaan heeft, het jaar vastberaden mee zal afsluiten en het komende nieuwe jaar vanzelfsprekend daadkrachtig koers op zal blijven zetten. Als de nacht op stoom is, de muziek je optilt en de artiesten inspireren, dan is KitCatKlub lekker bezig. 3
KitCatKlub
29 oktober 2008
KitCatKlub knalt iedere eerste zaterdag van je maand het knetterende Amsterdamse nachtleven in. Hoogste tijd dus voor een kakelverse nieuwe editie. Op de eerste dag van november brengt KCK een fijne selectie van frisser dan frisse artiesten die het stoerste geluid van nu brengen. Jongens en meisjes die garant staan voor een lekker feestje van de bovenste plank. 1
Click ADE
19 september 2008
WesterUnie, de mooiste lokatie van Amsterdam, is al een jaar de thuisbasis van het feest Click. Door het enorme succes zal Click in 2009 elke maand terugkeren. Na de memorabele en uitverkochte Juni editie, komt Click dit jaar terug tijdens ADE 2008. Het vertegenwoordigt drie verschillende organisaties die conceptueel en muzikaal goed bij elkaar passen. De Amsterdamse agencies AD Bookings en Exprezz, samen met het Rotterdamse EC Records 7
Jazeker. KitCatKlub & Click hebben wederom een stoere editie voor je in the making. Op zaterdag 6 september knallen Bart Skils, Ille Bitch, Gruis & Luxaflex, Bar 27, Robert Powlson en Stefano Richetta vanachter de decks van Home hun nu-beats de ruimtes van club Home in. Na het fijne geweld van VOLTT loves summer (30/08) en Valtifest (06/09) staat deze avond garant voor een waardige end-of-season-bash van het afgelopen festivalseizoen. En wat was dat er een! 3
KitCatKlub & Click
25 juli 2008
Op zaterdag twee augustus brengen KitCatKlub, Exprezz en club Home ‘KitCatKlub & Click, Het Grote Na Alles Van Twee Augustus Festijn’. Een grote productie met stoere namen uit de Amsterdamse underground scene in een intieme club. Op drie verdiepingen brengen in twee zalen ruim acht artiesten du jour, jonge honden, reizende sterren en oudgedienden, hun geluid. Mainroom: The Future of Things to Come. Playroom: Amsterdam’s Pride! 3
Deze afterparty zal een legendarische worden! Op nog geen 100 meter recht tegenover de geliefde gashouder zal het losgaan. Er zullen maar liefst drie ruimtes worden ingezet: De WesterUnie, De WesterLiefde en het Westergasterras en het feest zal minimaal tot 06.00 doorgaan en als klap op de vuurpijl zijn er nog meer artiesten bijgekomen op de line up. 37
De after van deze editie van Awakenings Festival zal een legendarische worden! Op nog geen 100 meter recht tegenover de geliefde gashouder zal het losgaan. Er zullen maar liefst 3 ruimtes worden ingezet: De WesterUnie, De WesterLiefde en het Westergasterras en het feest zal minimaal tot 06.00 doorgaan. 31
Na een zeer geslaagde eerste editie maken FCA en Exprezz zich op voor de tweede editie van Rockit vs Click, wederom in één van de mooiste locaties van Amsterdam: de WesterUnie op het Westergasfabriek terrein. Het doel? De eerste editie overtreffen natuurlijk. 4
Op Vrijdag 18 april 2008 heeft Amsterdam er een nieuw overdekt festival bij. Ben je uitgekeken op de standaard dans avonden en ben je op zoek naar iets afwisselends, maak dan de sprong naar dit multidisciplinaire event dat 4 keer per jaar zal plaatsvinden in Studio/K in Amsterdam Oost. 10
Rockit (FCA) en Click (Exprezz) bundelen de krachten en gaan een samenwerking aan in een van de mooiste locaties in Amsterdam, de WesterUnie. 13