Partyflock
 
afbeelding Brennan Heart and Friends
Brennan Heart and Friends
zaterdag 9 januari 2021
Het jaar 2020 zal voor veel mensen een jaar zijn geweest met alleen maar dieptepunten. Voor Fabian Bohn, beter bekend als Brennan Heart was het een jaar van persoonlijke reflectie en een nieuw album. 'Brennan Heart and Friends' zegt het al, Brennan en zijn vriendjes op een 18 tracks tellend album. Eens kijken wat dat voor ons in petto heeft.
afbeelding Thunderdome Never Dies (DVD/Bluray)
Een nostalgisch concept genaamd 'Thunderdome', nu verfilmd en reeds uitgebracht op DVD en Blu-ray. Perfect voor tijdens het thuiswerken.
afbeelding DEDIQATED - 20 Years of Q-Dance
DEDIQATED - 20 Years of Q-Dance
donderdag 6 februari 2020
Twintig jaar Q-Dance, dat is natuurlijk reden voor een feestje en dat gaat aankomende zaterdag gebeuren in de Arnhemse hardstyle tempel, genaamd het 'Gelredome', al jaren het toneel van diverse grote feesten in het hardere genre. Wij checken vast de bijbehorende dubbel cd.
afbeelding A State Of Trance Yearmix 2019 – Mixed by Armin van Buuren
De A State Of Trance jaarmix en Armin van Buuren, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Ook ditmaal heeft Armin weer diep in zijn digitale platentas gekeken voor de beste platen van het afgelopen jaar!
afbeelding Brennan Heart - HARD
Brennan Heart - HARD
woensdag 5 februari 2020
Iedere zichzelf respecterende dj, artiest, muzikant, filmster heeft een geheel eigen verhaal te vertellen. Zo ook Brennan Heart, in het gewone leven ook bekend als Fabian Bohn. We hebben zijn biografie 'HARD' in handen en die hebben we met heel veel plezier gelezen.
afbeelding Snakepit - Mixed by F. Noize & Spitnoise
Snakepit is al een aantal jaar zeer succesvol aanwezig in het Nederlandse feestlandschap. Ook de laatste editie begin december was weer om door een ringetje te halen. We hebben nu de mixcompilatie in handen van het feest gemixt door F. Noize en Spitnoise.
afbeelding PatBoek - Pat B
PatBoek - Pat B
dinsdag 3 december 2019
DJ Pat B is voor velen een begrip, voor anderen een totaal onbekende. In dit boek zijn alle verhalen uit weekend voor iedereen opgeschreven en geven een kijkje in het leven van een bekende dj.
afbeelding Qlimax - Symphony of Shadows
Qlimax - Symphony of Shadows
dinsdag 3 december 2019
Iets meer dan een week geleden stond het Gelredome weer in lichterlaaie, het was weer tijd voor Qlimax. Ditmaal het thema Symphony of Shadows. Uiteraard hoort hier ook een mixcompilatie bij, die hebben we nu in handen. De eerste schijf is gemixt door B-Front en de tweede cd is weer verzorgd door Q-Dance zelf.
afbeelding Decibel Outdoor 2019 - Mixed by Wildstylez, N-Vitral & D-Sturb
De mixcompilatie van Decibel 2019 is dit jaar gemixt door Wildstylez, N-Vitral en D-Sturb.­ Kan Decibel nog meedraaien aan de top, of is de ouderdom van het concept inmiddels toegeslagen?