Partyflock
 
afbeelding PatBoek - Pat B
PatBoek - Pat B
dinsdag 3 december 2019
DJ Pat B is voor velen een begrip, voor anderen een totaal onbekende. In dit boek zijn alle verhalen uit weekend voor iedereen opgeschreven en geven een kijkje in het leven van een bekende dj.
afbeelding Qlimax - Symphony of Shadows
Qlimax - Symphony of Shadows
dinsdag 3 december 2019
Iets meer dan een week geleden stond het Gelredome weer in lichterlaaie, het was weer tijd voor Qlimax. Ditmaal het thema Symphony of Shadows. Uiteraard hoort hier ook een mixcompilatie bij, die hebben we nu in handen. De eerste schijf is gemixt door B-Front en de tweede cd is weer verzorgd door Q-Dance zelf.
afbeelding Decibel Outdoor 2019 - Mixed by Wildstylez, N-Vitral & D-Sturb
De mixcompilatie van Decibel 2019 is dit jaar gemixt door Wildstylez, N-Vitral en D-Sturb.­ Kan Decibel nog meedraaien aan de top, of is de ouderdom van het concept inmiddels toegeslagen?
afbeelding IMPAQT 2019 - Mixed Ran-D, Malice & Deadly Guns
IMPAQT is het nieuwe festivalconcept van Q-Dance, als opvolger van Q-Base. De mixcompilatie is verzorgd door Ran-D, Malice en Deadly Guns. Eens kijken wat dat wordt.
afbeelding Defqon.1 2019 - One Tribe
Defqon.1 2019 - One Tribe
maandag 15 juli 2019
Het jaarlijks paradepaardje van Q-Dance, Defqon.1, blijft het hoogtepunt van het zomerseizoen. Ook dit jaar is er weer een bijbehorend mixcompilatie met maar liefst vier cd's, gemixt door Keltek, Phuture Noize, Sefa en Delete.