Partyflock
 
­ Nederland

Click ADE 2010 zal gaan vlammen in Westerunie

gepubliceerd door , op
Click
28 juli 2010
FeestClick · ADE Special
Datumvrijdag 22 oktober 2010
LocatieWesterUnie Site
Het Amsterdam Dance Event, beter bekend als Ade en dit jaar groter dan ooit, staat met een kloppend hart voor de deur van Amsterdam. Aanleiding voor Click om met een speciale Ade editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient. Click bundelt de krachten op vrijdag 22 oktober met het Berlijnse Get Physical label, Terminal M, AD Bookings, Hey! en Exprezz. Dat levert een selectie aan artiesten op die Amsterdam nog lang zal doen nasidderen.

Click nodigt Get Physical deze nacht met trots uit in de Amsterdamse WesterUnie. Het roemruchte en gezaghebbende Berlijnse label brengt een bijzondere selectie uit hun eigengereide stal van artiesten mee naar de hoofdstad. M.A.N.D.Y., Steve Rachmad, Italoboyz, Catz n Dogz en Djuma Soundsystem zullen in Room 1 het uiterste van de geluids-, licht- en lasersystemen vragen. De heren Philipp Jung en Patrick Bodmer, aka M.A.N.D.Y., weten als geen ander de dansvloer in staat van constante beweging te houden met hun ontvlammende dj-sets en hoogwaardige hitproducties. Het Londense duo Marco Donato en Frederico Marton, Italoboyz, zwaait daar de scepter in een kleine, maar diep gepassioneerde minimal scene. Met hun legendarische back-to-back sets zijn ze geliefd, hun invloedrijke minimalproducties op grote labels als Treibstoff en Safari Electronique brengen ze inmiddels in heel Europa. Wojtek Tarancuk en Grzegorz Demianczuk aka Catz n Dogz (vroeger bekend als 3 Channels) doen het vooral goed met hun disco/deephouse sets op hun intieme eigen feesten in Berlijn en geboorteplaats Szczecin en met tech-house en techno op locaties als Panorama Bar en Watergate in Berlijn en festivals over de hele wereld. Ook hun producties op labels als Pokerflat en het eigen Channels Records slaan ze de plank alles behalve mis. De etnisch aandoende electronische beats van Lars B en DJ Disse, het duo Djuma Soundsystem, verraden niet hun Deense afkomst. Vooral in Kopenhagen rocken ze met lokale helden op de beste feesten. Op 22 oktober doen ze dat in hun hoofdstad. Wereldreizende DJ en Nederlandse techno trots Steve Rachmad neemt deel aan de Get Physical familie met een sluitingsset die nacht; na zijn goed-ontvangen remix van Body Language een aantal jaar geleden, volgt nu een vier-track release op het Get Digital label.

Get Physical is al niet kinderachtig te noemen. Om in de zesde versnelling over te gaan zet Click op deze klapper van een editie Hey! in het glorievuur met de man daarachter Michel de Hey en Monika Kruse. Een finale met 2 hogepriesters van de techno tot zes uur in de ochtend. Beiden behoeven weinig tot geen introductie. Als vakmensen staan ze garant voor het beste dat techno op het moment te brengen heeft en daarmee een onafgebroken bende handen in de lucht en voeten van de vloer. De Hey rockt deze zomer goed door met een wekelijkse residency op Ibiza in Privilege en staat daarnaast op alle festivals en andere zomerevents die er toe doen. Nachtkoningin van Berlijn, Kruse, ook bekend van haar Terminal M label, met releases van Gregor Tresher, Miss Kittin, Len Faki, om er een paar te noemen, zal die nacht de grootste hits ten gehore brengen.

Om het moeilijk te maken staat tegelijkertijd in Room 2 het gerespecteerde AD Bookings met haar stal die stuk voor stuk goed bezig zijn op de dansvloer en in de studio. Een zaal met eerlijke techno en tech-house zonder schroom. The Advent (live) komt onlangs nog met een knallende remix van Green Velvet, Slam debuteert op Adam Beyer's Drumcode en heeft de groten der techno op zijn eigen label Soma Records (waaronder Joris Voorn), Joel Mull komt in november met zijn nieuwe album Upgraded op Adam Beyer's Truesoul, Marco Nastic is goed bezig op "We Dig Music" van Lauhaus & Kabale und Liebe en Heiko Laux produceert voor Len Faki's Figure Spc samen met Steve Rachmad. Aan Wouter de Moor, die in september met een release komt op Remote Area, en Philip Young die bezig is met releases op Spaanse Suruba, de eer om het bed voor deze ultieme knallers te spreiden met hun warme en opzwepende technogeluiden. Stuk voor stuk namen die al meer dan eens op de uitverkochte Click feesten succesvol hun ding hebben gedaan.

Niet alleen techno en tech-house voeren de boventoon op deze Ade editie. In Room 3 staan voor Exprezz & friends een vriendelijk rijtje artiesten klaar die met hun aanstekelijkheid en Amsterdamse kennis van nachtelijke zaken de boel lekker op stelten zullen zetten met rauwe house, fijne klappers en vooral veel electronische muziek zonder grenzen. Ille Bitch, Click organisator en Exprezz eigenaar Stefano Richetta, Vincenzo de Bull, Zender en Lone Striker gaan dat waarmaken. Exprezz vertegenwoordigt artiesten met passie, kwaliteit in muziek en een grenzeloze drive in het betere feesten. Amsterdams, vastberaden.

De schade: 3 zalen in de beste technolocatie van Amsterdam, 23 artiesten, 3 duo's, een hoogwaardig licht- en geluidplan en het meest toegankelijke technopubliek van de stad voor een dito prijs, namelijk 17,50 Eur. Van de late avond tot het vroege ochtendgloren dansen op de beste muziek die er te vinden is. Vrijdag 22 oktober in de Amsterdamse WesterUnie tijdens het Amsterdam Dance Event 2010.

3 Zalen, 23 Artiesten, 3 Duo's, 1 Toplocatie - CLICK ADE 2010:

M.A.N.D.Y. / Get Physical Duitsland
Italoboyz / Get Physical Verenigd Koninkrijk
The Advent (live) / AD Bookings Verenigd Koninkrijk
Michel de Hey / HEY! Nederland
Steve Rachmad / Get Physical Nederland
Monika Kruse / HEY! Duitsland
Slam / AD Bookings Verenigd Koninkrijk
Joel Mull / AD Bookings Zweden
Catz n Dogz / Get Physical Polen
Marko Nastic / AD Bookings
Djuma Soundsystem / Get Physical Denemarken
Heiko Laux / AD Bookings Duitsland
Wouter de Moor / AD Bookings Nederland
Philip Young / AD Bookings Nederland
Stefano Richetta / Exprezz Nederland
Vincenzo de Bull / Exprezz Nederland
Zender / Exprezz Nederland
Ille Bitch / Exprezz Nederland
Lone Striker / Exprezz Nederland

3 opmerkingen

Kaartje is binnen, heb er zin in, hopelijk net zo vet als vorig jaar :D
Uitspraak van Frinzy op donderdag 2 september 2010 om 11:08:
Kaartje is binnen, heb er zin in, hopelijk net zo vet als vorig jaar

Daar gaan we natuurlijk wel voor! :)