Partyflock
 
­ Nederland

Click
XL Advent editie

gepubliceerd door , op
Click
18 februari 2013
FeestClick · Advent Special
Datumzaterdag 9 maart 2013
LocatieWesterUnie Site
Click heeft haar tradities in hoog vaandel. En wel om de simpele reden dat deze tradities garant staan voor briljant elektronisch vuurwerk en dolle pret tot na het ochtendgloren. Zo ook de XL Advent (live) & Remy special, zaterdag 9 maart in de WesterUnie en WesterLiefde. Van tien tot acht los gaan op de bovenstaande meesters en Konrad Black, Wouter de Moor, Stefano Richetta en meer.

Cisco Ferreira is niet alleen van onschatbare waarde voor techno in het geheel, vooral ook voor Click is hij met zijn onnavolgbare stijl en energie een van de draagbalken voor de organisatie. Op het eigen H-Productions bracht hij afgelopen september met makker Cari Lekebusch zijn eerste album sinds 2005 uit, Sonic Intervention. Het album wordt geprezen van Beltram tot Beyer en Zabiela tot Liebing. De tour gaat dankzij groot succes door tot einde zomer van 2013. Naast boekingen van het Roergebied tot Zuid-Amerika en via Ibiza door naar Berlijn, Amsterdam, Londen en verder. Vorig jaar was de editie samen met Hollands trots in bange dagen Remy zo overweldigend in alle opzichten dat Click er een Special van gemaakt heeft. Op deze editie draait The Advent 3 uur lang in een unieke mix van 90 minuten (live) en 90 minuten DJ-set.

Remy voorstellen aan het Click publiek is het zelfde als Matthijs van Nieuwkerk aan de Nederlandse televisiekijkers. Remy rockt sinds dag één op Click, naast dat hij sinds dag één van de Nederlandse clubscene internationaal tekeer gaat als ambassadeur en geestesvader van het begrip tech-house. Voor Click is Remy een anker. Hij brengt het geluid waar alles waar Click voor staat in terug komt. Techno en house, vanuit de principes van de oude school voor het publiek van 2013. Kortom: een niet te stoppen denderende nachttrein met het meest relevante geluid anno nu om de dansvloer in volle gang te houden. Op deze, zijn naam dragende, editie doet hij dat net als The Advent 3 uur vol gas.

Met Konrad Black aan roer gaat Click in de WesterLiefde de warme, prikkelende diepte in. Black komt vanuit het epicentrum van techno, Berlijn, naar Amsterdam. Zijn wortels rijken verder dan dat. Van origine Canadees, waar hij remixen op zijn naam heeft staan voor o.a. Tiga, werkte hij samen met Martin Buttrich in culturele hotspot Los Angeles jaren aan nog uit te komen album. Vanuit Berlijn trakteert hij zijn publiek op waar hij internationaal om gelauwerd wordt via sets en zijn eigen label Wagon Repair: diepe house en techno, met zijn kenmerkende twist.

Wouter de Moor zal, eveneens met een 3 uur set, de WesterUnie vanaf het sein deuren open naar zijn hand zetten. De Moor is eveneens een vaste waarde binnen Click en staat bekend om zijn ontembare en aanstekelijke energie en warme, alles omvattende sets van tribal tot diepe, doch onontkoombare techno. Een lieveling en aanvoerder van de hoofdstedelijke underground. Organisator en gangmaker Stefano Richetta brengt liefde, warmte en sfeer in de WesterLiefde vanaf het eerste uur.

Tickets bestel je bij koop tickets

4 opmerkingen

Verkeerde vlag op de flyer? Volgens mij komt the Advent uit Portugal? :p
Uitspraak van **Joey** op donderdag 21 februari 2013 om 16:04:
Verkeerde vlag op de flyer? Volgens mij komt the Advent uit Portugal? :p


:roflol: idd :P
Artiest {SHOWLIST artist 53965, 40749}
Hij is idd geboren in Portugal, maar woont ondertussen al heel wat jaartjes in de UK ;)