Partyflock
 

WLC Closing Woodstock

gepubliceerd door , op
WLC
30 augustus 2013
FeestWLC · Closing Party
Datumzondag 8 september 2013
LocatieWoodstock 69 Site
Woodstock 69, Labyrinth Productions en Click staan met WLC bekend om hun bijzonder fijne selecties artiesten van over de hele wereld. Voor hun hekkensluiter van het strandseizoen 2013 bevestigen ze deze naam door een van de heetste techno artiesten van het moment naar de Hollandse kust te halen. Op zondag 8 september staat Nina Kraviz samen met Sandrien achter de decks voor een uitdagende WLC Closing editie.

Nina Kraviz is een van de meest gewilde elektronische artiesten van het moment. De schone Russin leeft aan de hand van haar bijna onmenselijke reisschema, die haar de hele wereld over brengt. Staat ze niet ergens achter de decks of doet ze een essentieel disco-dutje in een vliegtuig, dan zit ze in een studio, waar hit na hit tot stand wordt gebracht. Op labels als Rekids voert hitgevoelige tech- en deep-house de boventoon, van achter de draaitafels houdt ze met subtiele techno en haar bijzonder enigmatische verschijning het publiek in beroering. Tegen het decor van de woeste kust, met de haren wapperend in de zilte zeelucht een magische vertoning.

Kraviz en Sandrien zijn geen onbekenden van elkaar. Afgelopen Lowlands draaide Sandrien voorafgaand aan Kraviz en zorgde daar voor spetterend vuurwerk. Sandrien is een van de ambassadeurs van het Amsterdamse geluid en nachtleven tot ver buiten de stadsgrenzen. In de hoofdstad staat ze regelmatig aan het roer van een van de meest belangrijke clubs van het moment, club TrouwAmsterdam, rockt ze producties in de studio voor labels als Balans en staat ze op de events die er toe doen en geeft ze een gezicht aan een continue in beweging blijvende underground scene. Tussen alle mannen houdt ze haar voeten stevig op de grond en bedient ze haar publiek op volwassen, krachtige en zuivere elekronische klanken.

Buiten dus een bijzondere combinatie van twee maatgevende technodames die hun vak en publiek serieus, doch met speelse knipoog nemen aan de hand van subtiele techno. De eer aan de Belgische Tofke om het publiek in de stemming te krijgen en houden. Met een behoorlijke dosis ervaring opgedaan op oorden als Ibiza moet dat aan het strand helemaal goedkomen. Binnen, onder het dak van Woodstock 69, heeft WLC nog een dikke verrassing in petto om het publiek te trakteren op old-school tunes en zo terug te blikken op een bijzonder zomerseizoen met een paar van de grootste namen uit de scene. WLC closing, zondag 8 september bij Woodstock 69 in Bloemendaal. Een niet kinderachtig te noemen afsluitfeest en veelbelovende inleiding voor het volgende seizoen.

1 opmerking