Partyflock
 

Click at the beach met zwaartekracht

gepubliceerd door , op
Zondag 14 juli plugt Click weer in bij strandfenomeen Woodstock in Bloemendaal aan Zee om stroom te tappen voor een temperamentvolle editie Click at the Beach. Acht uur lang twee massieve namen van het internationale technotheater. Nick Curly 🇩🇪 en Edu Imbernon 🇪🇸 beklimmen dan samen het podium voor het lekkerste strandfeest van de Hollandse kust.

Amper bekomen van zijn US tour, het land van het nieuwe goud, knalt de Mannheimer Nick Curly alweer keihard door zijn zomerschema langs de heetste technoplekken van Europa met als basis zijn Kehakuma residency in niets minder dan superclub Space Ibiza. Curly is de reizende en blijvende ster die ontsteeg vanuit de house revolutie met als epicentrum zijn stad. Vanuit daar runt hij zijn labels Cecile en 8bit, gooit er Kaskrakers voor Cocoon uit en reist hij vooral de wereld over met zijn kolkende, Magnetische en diepe house klanken. Afgelopen zomer sloot hij Click at the Beach af op het weergaloze sluitfeest. Op deze editie komt hij daar nog wat scheppen en een jaar aan nieuwe ervaringen bovenop gooien.

Curly bestijgt het Click at the Beach podium niet met een onbekende. De deze zomer eveneens vanaf Ibiza opererende Edu Imbernon staat ook meermalen op de Kehakuma avonden in Space Ibiza. Ibernon is regelmatig in de toplijsten van Beatport te vinden via labels als zijn eigen Eklektisch en Young Turks, Get Physical, Trapez en Noir Music. De muziek van de jonge Spanjaard raakt keer op keer de juiste snaar bij het publiek. Warm, rauw, extatisch, opzwepend en afgewerkt met een kartelrandje. Op een strandclub speelt hij zo goed als een thuiswedstrijd. Broeierig losgaan zonder remmen met de voeten in de zand dus.

Zo gaat Click at the Beach op de juiste toonladder en op eenzame hoogte de zomer in. Twee artiesten die wekelijks het verwende publiek van Ibiza op hun wenken bedienen met bedwelmende en niets ontziende elektronische geluiden. Op Woodstock in Bloemendaal aan Zee samen een krachtmeting voor wat techno in de zomer betekend. Tel daar de vaste ingrediënten van Click -toegewijd publiek, dik licht- en geluidplan, topfeest na topfeest, topartiest na topartiest- bovenop, het strand en de zee als levend achtergronddecor en Woodstock als thuisbasis en het begrip strandfeest is opnieuw bepaald.

Tickets koop je voor €20 bij koop tickets.-

1 opmerking