Partyflock
 

Click Factory

gepubliceerd door , op
Click overdonderde letterlijk het vers afgelopen ADE 2010 met 2 klappers van uitverkochte edities. Een XL ADE special in de WesterUnie samen met Get Physical en AD Bookings en samen met Labyrinth voor een tot de nok toe gevulde after in club Home. Dit alles met artiesten als M.A.N.D.Y., Monika Kruse, Michel de Hey en vele, vele andere technohelden. Geen tijd om bij te komen, want er staat een knusse editie van Click Factory in de Amsterdamse Sugar Factory klaar om de gewillige en onverzadigbare clubbers op hun wenken te bedienen. Zaterdag 20 november, met Wouter de Moor, Stefano Richetta en Vincenzo de Bull.

Hoogste tijd om een Click artiest van het eerste uur onder de loep te nemen. Hij staat op bijna alle flyers van de verschillende Click events, maar wordt helaas vaak ook overschaduwd door klinkende buitenlandse namen. Zonde, want Wouter de Moor staat niet voor niets op al die flyers. Met zijn rollende, warme house en techno doet hij met zijn geluid zeker niet onder voor die grote jongens. De Moor kan nog steeds gezien worden als een van de meest veelbelovende belhamels van technoland, maar is tot ver buiten onze grenzen al een naam die er toe doet. Net als bij veel andere generatiegenoten ligt zijn focus op dit moment bij het produceren van muziek en dat doet hij meer dan lekker op Nederlandse labels als Bla Bla en Remote Area tot over de grenzen op labels als 90 Watts en het Spaanse Mindshake. Op zaterdag 20 november vertoond hij zijn kunsten terecht als main act op Click Factory. Daar, in Sugar Factory, komt zijn geluid heel goed tot zijn recht. Een warm en rollend geluid in een intieme club. Zijn aanstekelijke en energieke persoonlijkheid zorgt ook voor vuur, zo dichtbij het publiek als daar. Hij zal de zaal tot over het kookpunt brengen.

De altijd goedlachse grote kleine man achter Click, Stefano Richetta, staat deze nacht ook zelf aan het roer van de muziek. Als clubber uit het stenen tijdperk en organisator van events met de grootste namen ter wereld kent de beste man zijn muziek en brengt dat ongebonden, onpretentieus en vooral grenzeloos met de vaart en stemming er continue in. Met zijn altijd opgewekte humeur staat hij achter de draaitafels garant voor een geslaagd dansfeest. Minstens net zo goedlachs is Vincenzo de Bull. Ook geen onbekende naam voor het Click Factory publiek. Een jongen met tomeloze positieve energie en de kracht en ingetogenheid om een set beschaafd op te bouwen met deep-house, op stoom te krijgen met house en af en toe een warme vocal tot hij je altijd weer volledig bij je lurven pakt met krakende tech-house. Immer sets met het beste en fijnste wat elektronische muziek te bieden heeft en extreem Sugar Factory, lees club-, vriendelijk. Handen in de lucht en sjansen dus.

Click Factory is een regelmatig en succesvol terugkerend concept in de hoofdstedelijke Sugar Factory. Een concept waarbinnen een fijne clubsfeer, een relaxt clubpubliek en vooral eerlijke, toonaangevende artiesten centraal staan en perfect tot hun recht komen in een intieme ruimte als Sugar Factory. Ingrediënten voor een soepele zaterdagnacht dansen op en genieten van deep-house en house, tot tech-house en warme techno. Van lokale helden tot klinkende namen. Altijd een goed feest. Zaterdag 20 november, Click Factory in Sugar Factory Amsterdam. Tot dan.

1 opmerking

En natuurlijk ook

11 december Click met o.a. Gaiser LIVE & Johnny D LIVE @ Westerunie
25 december Click Clock Clingeling met Dimitri & Remy all night long @ Westerliefde

:)