Partyflock
 
­ Nederland

Click at the beach
Closing at Woodstock

gepubliceerd door , op
Click at the beach
29 juli 2011
Zon, zee, Woodstock aan het Bloemendaalse strand en 3 hele grote (en 2 hele fijne kleine) jongens achter de draaitafels op de hekkensluitereditie van een prachtig seizoen Click at Beach. De laatste van deze zomer wordt met gepast tromgeroffel en vuurwerk afgesloten. Vanaf zondagmiddag 4 september tot in het holst van die nacht spetteren topartiesten Secret Cinema, Remy, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta met hun feestelijke technogeluiden voor het publiek van Click at the Beach.

Een volledig Hollandse topbezetting die de eigengereidheid belichaamd van 'a Clockwork orange' strijkt die zondag op oerstrandclub Woodstock neer. Uniek en daarom Click ten voeten uit is de combinatie van Secret Cinema, Remy en Dimitri. Drie absolute zwaargewichten en ambassadeurs van het Nederlandse techno en (tech-)house geluid van het allereerste uur. Vakbekwame jongens met een onschatbare hoeveelheid aan ervaring in hun zak. Dat komt tot uiting zodra ze achter de draaitafels verschijnen. Hordes aan trouwe volgers die iedere klank opzuigen. Voor de toevallige feestganger blijft een onontkoombare stroom van de beste elektronische muziek zonder grenzen over. Een trip door de fundamenten van house en techno tot aan de meest relevante elektronische producties anno 2011. Zowel op Click als in de hele dansscene op zich hebben Secret Cinema, Remy, noch Dimitri een introductie nodig. Secret Cinema en Remy brachten al menig Click feest tot een uitbundig hoogtepunt, Dimitri is terug van eigenlijk nooit weggeweest. De 3 heren samen gaan op Bloemendaal aan Zee voor zandverschuivingen zorgen. In andere woorden: Woodstock volledig op zijn kop. Gangmakers Wouter de Moor en Stefano Richetta maken dit eindfeest compleet met Toeters en Bellen. De Moor en Click en daarmee het publiek zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De sfeer bij Woodstock is al zwoel en losbandig, De Moor maakt het heet en uitzinnig met zijn bijzonder zomervriendelijke techno. Organisator Stefano Richetta weet als geen ander hoe het moet op zijn feesten. Op zijn eigen eindfeestje legt hij even sympathiek als altijd een paar fijne platen neer om zijn publiek en de ontspannen badgasten van Woodstock in de juiste stemming te krijgen voor de finale het Click at the Beach seizoen 2011.

September aan het strand is bijzonder. De avondlucht is schilderachtig, de zee is warm en onstuimig en de schemer lijkt oneindig. Een unieke setting voor een technofeest. Doelgerichte volgers en fans, feestelijke bezoekers, strandfanaten en Click en Woodstock familie komen zondag 4 september samen om de afsluiting van Click at the Beach 2011 mee te vieren tot midden in de nacht, speciale effecten zijn de woeste nazomerkust en een zonsondergang overgaand onder de open sterrenhemel in een spetterende lichtshow. Strandtassen nog eenmaal inpakken en klaarmaken voor deze Click at the Beach editie die staat als een Hollandse dijk en zal nasuizen als de Hollandse Noordzee.

2 opmerkingen