Partyflock
 
­ Nederland

Exprezz op straat met Q-day outdoor

gepubliceerd door , op
Exprezz op straat
22 april 2013
FeestExprezz op straat · Q day Open Air
Datumdinsdag 30 april 2013
LocatieFrederiksplein
Straf, recht voor zijn raap en hartverwarmend viert Exprezz ook dit jaar de laatste verjaardag van onze Koningin-moeder mee. Op het erepodium vanzelfsprekend de maatgevende artiesten uit de stal van Exprezz met hun vrolijke kornuiten. Exprezz op Straat heeft dit jaar wederom het roemruchte Café Oosterling aan het sfeerverhogende Frederiksplein als locatie en is daarmee tijdens deze Koninginnedag een van de weinige podia voor elektronische muziek in het kloppende hart van onze mooie hoofdstad.

De schaarste aan elektronische muziek in de binnenstad tijdens deze laatste Koninginnedag wordt door Exprezz flink gecompenseerd met een niet kinderachtig te noemen line-up waar weinig aan toe te voegen valt. Aanvoerders van het kamp zijn Vince Watson Verenigd Koninkrijk, Wouter de Moor en Sandrien onder de grenzeloze no-nonsense house op volle toeren van Ille Bitch, Stefano Richetta en Vincenzo de Bull, die weer worden aangevuld door Erin en de dames van Delicatesse. Samen maken zij dit grote feest compleet met hun ongelikte en compromisloze underground house voor beginners tot vergevorderde liefhebbers.

Kortom een warm, sfeerverhogend en origineel feest in de binnenstad van Amsterdam, waaruit verder bijna alle feestelijke initiatieven inmiddels verbannen zijn. Exprezz op Straat bij Café Oosterling op het Frederiksplein, voor het vriendelijke onder-ons-gevoel en van 12:00 tot 22:00 dansen met de gekleurde zonnebril op en de handen in de lucht op een selectie van de beste elektronische artiesten van vandaag. Voor elkaar, met elkaar. Lange leve de Koningin en Koning! En moge het vrij feesten in onze hoofdstad op de mooiste dag van het jaar ook nog lang mogen leven. Als het aan Exprezz ligt in ieder geval wel.

Exprezz op Straat is vanzelfsprekend gratis!

1 opmerking