Partyflock
 

Nieuw festival in Amsterdam
Met crème de la crème programmering

gepubliceerd door , op
CLICK en Woodstock presenteren Day & Night Project. In het kader van samen sterker, samen beter en vooral ook samen meer slaan beide organisaties de handen met onbegrensde goede moed ineen om een overweldigend evenement neer te zetten met kunst, theater, live bands en dance. Verbonden door het statement Save Music & Culture is dit een geweldloze, doch doelgerichte en krachtige vuist tegen de anticulturele en intolerante gure rechtse wind die op dit moment door Nederland raast, met regeringsvoorstellen op tafel om onder andere flink in de cultuursubsidies te gaan korten (waarvan wel 40% bij de podiumkunsten). Deze ontwikkelingen laten puristen en pioniers achter Click en Woodstock niet zonder slag of stoot over zich heen komen. Vele met beide organisaties verwante artiesten, kunstenaars en theatermakers dragen voor dit bijzondere evenement met liefde hun creatieve steentje bij.

Day & Night Project, het eerste grote dag en nacht project van Click en Woodstock samen, is veel meer dan alleen een protest. Het is een voorproeverij van te komen gezamenlijke evenementen en een warmloper naar de zomer van 2011. Woodstock is een van de eerste en meest bekende strandclubs aan de Nederlandse Noordzeekust. Een ongedwongen plek aan het Bloemendaalse strand waar sinds jaar en dag vrije geesten samenkomen om te genieten en te ontsnappen aan het hectische stadsleven. Anders dan de meeste andere grote strandclubs ademt Woodstock de sfeer van een vertrouwd aandoende openlucht woonkamer. De brede muzikale programmering van alternatief tot techno wordt altijd zonder problemen opgepakt door het veelzijdige publiek, dat ontspant op verweerd, karakteristiek meubilair. Click zet al enkele seizoenen lang succesvol en vast terugkerend strandfeesten neer op Woodstock. Daarnaast is Click vooral bekend van steevast uitverkochte maandelijkse technofeesten in de Amsterdamse WesterUnie met de meest relevante technoartiesten uit binnen en buitenland op het podium en clubavonden in Sugar Factory. Het gedachtegoed van Click gaat naadloos samen met die van Woodstock: eerlijk en gepassioneerd kwaliteit neerzetten voor een toegewijd en veelzijdig publiek. Samen hebben zij grootse plannen voor de toekomst.

En die toekomst wordt ingeluid in de WesterUnie op 12 maart 2011. Negentien uur lang, dag en nacht, meerdere zalen en een veelzijdigheid aan culturele disciplines, vermaak voor alle leeftijden zonder je een moment te hoeven vervelen. Acteurs, muzikanten, artiesten en dj's samen sterk, samen een overdonderend goed geluid tegen de huidige voorstellen van de regering en de negatieve beeldvorming in het land ten aanzien van kunst en cultuur. Dit zijn namelijk geen geldverslindende linkse hobby's, maar ambachten, disciplines en organisaties die eerlijk hun geld verdienen met hard werken, ondernemen en met elkaar kleur geven aan het leven van alledag. Snijd dit gevoelloos weg en het leven wordt een saaie grijze massa. Daarom een volwaardig indoor Fest voor fijnproevers: Day & Night Project. Een project van Click & Woodstock waarvan er nog meer zullen gaan volgen. Zorg dat je onderdeel bent van dit integere protest. Een unieke gebeurtenis op zaterdag 12 maart in de Amsterdamse WesterUnie met al haar zalen.

De programmering is nog niet helemaal bekend maar wel alvast een goede tip van de sluier.
Mystery Guests
Ambivalent 🇺🇸
Hotchip 🇬🇧
Hobo (live) 🇨🇦
Fairmont (live) 🇨🇦
Christian Burkhardt (live) 🇩🇪
Einzelkind (live) 🇩🇪
Onur Özer 🇹🇷
Michel de Hey
Secret Cinema
Hermanez 🇧🇪
Hector 🇩🇪
Chateau Flight 🇫🇷
Brett Johnson 🇺🇸
Chris Carrier 🇫🇷
Melon
David Labeij (live)
Olene Kadar (live)
Makam (live)
Massimo Girardi 🇮🇹
Tofke 🇧🇪
Makcim
Erick E
Wouter de Moor
Philip Young
Stefano Richetta
Vincenzo de Bull
Daan Donk
Zender
Sven Prinsen
Tettero
Freddy Spool
Prunk

5 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
ben benieuwd :)
edit: ziet er goed uit met oa Hot Chip, Chateau Flight en Fairmont (Y)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Vet concept, lekker overdag al beginnen...Waarschijnlijk wel van de partij!
Artiest {SHOWLIST artist 71099, 65421, 60639}
zo lekker hoor met hobo ambivalent fairmont =) jammer dat het tegelijk is met awakenings waar ik al een kaart voor heb
en dan zijn ze gewoon nog niet allenmaal bekend ook ben benieuw wie der nog bij komen