Partyflock
 
­
afbeelding Festivalorganisator ID&T verkocht aan Brits entertainmentbureau
ID&T is verkocht aan het Britse Superstruct Entertainment, dat onder meer grote festivals als de Zwarte Cross en het Hongaarse muziekfestival Sziget organiseert.
flyer Tomorrowland Winter
After 2 years, Tomorrowland is back! The first Tomorrowland of 2022 will take place from March 19-26 in the beautiful ski resort and mountains of Alpe d'Huez (France).
afbeelding Evenementenbranche spant kort geding aan tegen de staat
Het besluit van het kabinet om indoor evenementen met een capaciteit van slechts 75 procent te openen, de sluitingstijd van evenementen en clubs op middernacht te houden en de onderhandse vraag of de branche voorlopig geen dance wil programmeren, is de zoveelste teleurstelling voor de toch al murw gebeukte branche. Na twee tevergeefse 'Unmute Us!' protesten en ettelijke gesprekken met beleidsmakers, zijn we uitgepraat. Unmute Us, Apenkooi Events, ID&T en MOJO dagen de overheid voor de rechter. Dit wordt ondersteund door de Alliantie van evenementenbouwers en de VVEM.
Ondanks de gister aangekondigde corona maatregelen, waaronder het sluiten van horeca tussen 00:00 en 06:00, kan het ADE festival volgens directeuren Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis zoals gepland plaatsvinden van 13 t/m 17 oktober.­ De nieuwe set maatregelen is volgens de directie op zijn minst vreemd te noemen, maar hoeft wat betreft de organisatie desondanks geen belemmering te zijn voor het organiseren van een sterk en veilig ADE Festival binnen de geldende coronaregels.­ De komende dagen kijkt de organisatie in samenwerking met de gemeente naar de specifieke implicaties binnen de nieuwe set maatregelen voor elk type evenement binnen het totale ADE aanbod.­
flyer Sodom & Gomorrah
Helaas ongelukkig nieuws omtrent het Underground Forever feest 'Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion', dat gepland stond voor zaterdag 9 oktober 2021 in De Helling in Utrecht.
afbeelding Organisatoren ADE: 'Weten nog niet of het door kan gaan'
De organisatie van het Amsterdam Dance Event (ADE) maakt zich zorgen of het evenement volgende maand wel kan doorgaan en in welke vorm. Dat laten directeuren Jan-Willem van de Ven en Meindert Kennis in aanloop naar de coronapersconferentie van dinsdagavond weten.
afbeelding Generaties Y Z worden keer op keer genaaid: Unmute yourself!
Wat is toch deze apathische houding van de generaties Y en Z? Is het de extreem korte aandachtspan van degene die geboren zijn na 1983 die ervoor zorgt dat deze generaties niet verder kijken dan hun neus lang is? Ikzelf zit precies tussen de patatgeneratie (X) en Y in en merk dat ik van vele voordelen heb kunnen genieten die generatie Y en Z niet hebben.­ Feit is dat deze generaties keer op keer – excuse my English – genaaid wordt door de generaties voor hen die in Den Haag regeren.­
afbeelding Armin van Buuren drops new collaboration-packed album
It has become almost impossible to overlook the impact that Armin van Buuren's globally syndicated A State Of Trance radio show has had over the years. Across two decades and a thousand episodes, the show's following steadily grew into a weekly audience of 40 million fans from over eighty different countries. Both Trance music and the entire A State Of Trance brand are here to stay, and Armin van Buuren's brand-new, collab-packed 'A State Of Trance FOREVER' album boldly underlines that notion.
afbeelding Universal Music Group en Tomorrowland tekenen wereldwijd partnership
Tomorrowland heeft zijn activiteiten verder uitgebreid. Sinds afgelopen week is er naast de festivals, een modemerk en One World Radio ook een platenlabel bijgekomen: Tomorrowland Music. Hiervoor is de organisator een samenwerking aangegaan met Universal Music Group.
afbeelding Universal Music Group signs global partnership with Tomorrowland
Tomorrowland Music will work alongside Virgin Records Germany and Virgin Music Label & Artist Services globally to support future releases and projects
flyer Legacy Festival
Doe mee met Legacy Festival als VIP
zaterdag 4 september 2021
Legacy Festival keert op zaterdag 4 en zondag 5 september terug naar het Zilvermeer in Mol. We gaan los met 8 verschillende podia en 100+ artiesten! Sluit je bij ons aan als VIP-bezoeker.
flyer Extrema Outdoor
Nederland beleefde dit jaar opnieuw weer een uiterst sobere festivalzomer, waarin bijna alle geplande muziekevenementen werden geannuleerd. Dit in tegenstelling tot buurland België, waar grootschalige festivals met camping deze zomer wél doorgang vinden. Zoals het indrukwekkende Extrema Outdoor Extra dat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september plaatsvindt bij recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren (het festivalterrein van Pukkelpop vlakbij Hasselt).
afbeelding Decibel Outdoor 2021
We hadden allemaal gehoopt om de come-back van het festivalseizoen te vieren op Decibel outdoor 2021, maar helaas moeten we nog een klein jaartje wachten. Speciaal voor alle die-hard Decibel fans hebben b2s en Be Yourself Music een bomvolle Decibel CD gemaakt, om toch het Decibel outdoor gevoel in huis te kunnen halen.
flyer Tomorrowland Winter
Na 2 jaar is Tomorrowland terug! De eerste Tomorrowland-editie van 2022 zal plaatsvinden van 19 tot 26 maart. Tomorrowland zal het prachtige dorp en de bergen van Alpe d'Huez (Frankrijk) opnieuw omtoveren tot een magisch sneeuwparadijs tijdens de 2de editie van Tomorrowland Winter. Dankzij de Tomorrowland Winter Simulator kunnen mensen nu hun eigen favoriete reispakketten gaan samenstellen met een breed aanbod aan transport- (vliegtuig, bus, eigen vervoer) en verblijfsmogelijkheden (appartementen, hotels, chalets). Na een geslaagde eerste editie in 2019 trekt Tomorrowland opnieuw naar het prachtige Franse skigebied en kunnen de People of Tomorrow zich wederom verenigen voor de reis van hun leven boordevol ski-, snowboard- en sneeuwpret en de beste elektronische muziek – op een adembenemende hoogte van meer dan 2000m in de prachtige Franse Alpen.