Partyflock
 
­
flyer REBiRTH Festival
Op 10, 11 en 12 april staat er een gloednieuwe editie van REBiRTH Festival op je te wachten: Island of Infinity. Tijdens deze ultieme kick-off van het festivalseizoen zal je ook nog eens kunnen genieten van de full weekend experience op de REBiRTH Residence Camping, waarvan wij op een rijtje zetten waarom je die écht niet wil missen.
afbeelding Waarde Nederlandse muziekexport 2018 bedraagt ruim 216,5 miljoen euro
De waarde van de Nederlandse muziekexport is in 2018 gegroeid naar ruim 216,5 miljoen Euro, in absolute getallen ruim 15 miljoen meer dan in 2017.­ De stijging van 7,53 % is de grootste die er sinds 2014 is genoteerd.­ Bij het allereerste onderzoek in 2004 werd nog een waarde van 31,6 miljoen gerealiseerd.­ Deze waarden zijn de opbrengsten uit live-optredens en de exploitatie van het auteursrecht van de Nederlandse muziek in het buitenland, na aftrek van kosten, maar inclusief salarissen, winst en belasting.­ Het jaarlijkse onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Perfect &­ More in opdracht van Buma Cultuur.­
flyer Mysteryland
De 27e editie van Mysteryland, van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus 2020, kent meer hosting partners dan ooit. Op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer worden maar liefst 22 hosting partners verwelkomd. Daaronder 'usual suspects' als Q-Dance, Thunderdome, Cocoon, Vunzige Deuntjes, Sexy by Nature van Sunnery James & Ryan Marciano en Trance Energy, maar er is ook ruimte voor nieuwkomers. De volledige line up, met meer dan 300 artiesten, wordt begin februari bekend gemaakt.
flyer Ouwe Stijl is Botergeil
Ouwe stijl is botergeil
zaterdag 25 januari 2020
Wat is nou het verschil tussen een gezegde, een zegswijze en een spreekwoord? In de hedendaagse taal worden ze veel door elkaar gebruikt, toch is er wel degelijk een verschil. Kenmerkend voor een gezegde is dat deze geen direct werkwoord bevat en dus op zichzelf nooit een zin vormt. Denk bijvoorbeeld aan "zo glad als boter". Zegswijzen kunnen wel een zin vormen in tegenstelling tot gezegden en het onderwerp en de werkwoordstijd kunnen aangepast worden. Een voorbeeld hiervan is "boter op je hoofd hebben". Een spreekwoord daarentegen is onveranderlijk van formulering en woordkeus: een spreekwoord heeft altijd de vorm van een mededelende zin, want het is nooit een vraag en is altijd in de tegenwoordige tijd. Het is een uitspraak met een algemene levenswijsheid, een bevestiging van de orde der dingen. Zoals het spreekwoord van de Amsterdamse party organisatie Strength of Unity: Ouwe Stijl is Botergeil.
afbeelding Sam Feldt werkt samen met Sigma en Gia Koka op nieuwe single '2 Hearts'
Na het grote succes van 'Post Malone' met meer dan 240 miljoen streams wereldwijd en gouden platen in onder andere de U.S., de U.K. en Nederland, heeft Nederlands DJ/producer Sam Feldt zijn nieuwe single en feel-good anthem '2 Hearts' uitgebracht.
afbeelding Sam Feldt werkt samen met Sigma en Gia Koka op nieuwe single '2 Hearts'
Na het grote succes van 'Post Malone' met meer dan 240 miljoen streams wereldwijd en gouden platen in onder andere de U.S., de U.K. en Nederland, komt Sam Feldt vandaag met zijn nieuwe single en feel-good anthem '2 Hearts''
flyer Classics Indoor Festival
Heimwééé en Lexion presenteren op 1.02.2020 een 12 uur durend classic house event in The Box in Amsterdam. "Classics Indoor Festival" zal bezoekers terugbrengen naar het gouden decennium van de clubscene. Toen house nog "Mellow" heette, er nog geen sprake was van Beatport, en dj's enkel met vinyl draaiden.
flyer DIRTY people
Na een geslaagde eerste editie in Tilburg staat de 2e editie al ingepland op 28 december 2019. Met een nog betere line up, volop entertainment, de beste special effectten en het mooiste publiek van Nederland. 7 DJ'S waaronder Ruben Vitalis, Des Santos, Maus, Maximo, Mep Stones, I-CLUAD, Blaezinn, Vandalos en Italiander zullen de beste house beats uit de speakers van de Winkel van Sinkel laten knallen! Om de avond compleet te maken hosten maarliefst 2 MC'S de avond. MC G en de internationale bekende MC Iceman de avond.
afbeelding Outsiders en De Kraaien maken muzikaal protest tegen afschaffen vreugdevuren
Vandaag slaan Outsiders en de Kraaien de handen ineen om een muzikaal protest uit te brengen tegen het afschaffen van de traditionele vreugdevuren in Den Haag en omgeving. Met het nummer '1 Team' willen de mannen de positieve kanten van het vuur belichten en duidelijk maken dat het vreugdevuur al jaren saamhorigheid creëert. In de videoclip zijn onder andere beelden uit de jaren '80 te zien, waaruit duidelijk blijkt hoe ver de traditie teruggaat en waarom het afschaffen ervan de mensen emotioneel raakt. Outsiders en de Kraaien zijn zelf afkomstig uit Den Haag en hebben een warme band met het vreugdevuur, vorig jaar schoten ze hun gezamelijke videoclip 'Het Zwarte Schaap' al op de houten brandstapel. '1 Team' komt uit via ROQ 'N Rolla Music.
flyer Flirterz
Flirterz NYE 'the masquerade'
dinsdag 31 december 2019
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The Box Amsterdam. Eén ding is zeker; als je 2019 onvergetelijk wilt afsluiten en 2020 spectaculair inluiden dan moet je op Flirterz NYE aanwezig zijn! Reken op de beste DJ's verdeeld over 2 areas, verbluffend entertainment in de zaal en op het podium en vele special effects.
flyer Verknipt New Years Eve
Verknipt New Years Eve
dinsdag 31 december 2019
Voor het eerst maakt Verknipt het dit jaar mogelijk om het jaar net zo goed te beginnen als af te sluiten. Op 31 december wordt voor de laatste keer in 2019 nog één keer alles uit de kast gehaald: Verknipt New Years Eve! Van 22:00 tot 07:00 wordt het leven op feestelijke wijze gevierd.
flyer Voltage Festival
Veel beweging vanuit West-Vlaanderen waar Voltage Festival zijn plannen voor 2020 uit de doeken doet. Voortaan zal de crew achter het festival opereren onder de overkoepelende naam VOLTAGE.
Deze nieuwe naam moet de lading beter dekken gezien het festival een aantal nieuwe projecten start in 2020.
afbeelding Armin van Buuren 'Global Oceans Ambassador' Wereld Natuur Fonds
Armin van Buuren en het Wereld Natuur Fonds (WWF) gaan samen miljoenen mensen in beweging brengen om plastic vervuiling te stoppen. Als Global Oceans Ambassador zet Armin zich de komende jaren in voor de wereldwijde #BeatPlastic campagne. Dat maakt WWF vandaag met trots bekend.
flyer Sensation
Dance-liefhebbers kunnen hun hart ophalen! Op zaterdagnacht 4 juli 2020 brengt ID&T een gloednieuwe show naar de Johan Cruijff ArenA: Beyond Sensation. Geïnspireerd door de organisaties' meest baanbrekende dance concepten, zet ID&T de volgende stap met Beyond Sensation. Een premium dance experience dat in het teken staat van live entertainment, show en spektakel.