Partyflock
 
­
flyer WOO HAH! Festival
Vandaag maakt de organisatie van WOO HAH! x Rolling Loud de eerste 40 acts voor het festival bekend. Onder andere J. Cole, Future, Dave en Roddy Ricch zullen optreden op het festival dat op 1, 2 en 3 juli zal plaatsvinden op evenemententerrein Beekse Bergen. De line-up wordt aangevuld met internationale grootheden als Polo G, Jack Harlow, Don Toliver en Trippie Redd, en Nederlands talent waaronder KA, Frenna en Kevin. Voor het eerst krijgen bezoekers de mogelijkheid om hun festival beleving te verrijken met diverse VIP-arrangementen.
afbeelding My Road to the Rebirth Mainstage: DJ contest
Besides our new RESiST area, we're adding another area to REBiRTH Festival 2022: the RELEASE area on Saturday.­ In this brand new area, we're going to highlight some of the rising stars within the Hard Dance scène! But that's not all…
afbeelding Nicky Romero brengt nieuwe single Afterglow uit
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwe single Afterglow uit. Het nummer betekent voor Nicky een eerste samenwerking met New Yorker GATTÜSO. De vocalen op de single worden verzorgd door Jared Lee. De dj liet de track voor het eerst in 2019 horen tijdens de Avicii tribute show en sindsdien is het nummer in en uit zijn sets geweest. Meest recent was Afterglow te horen tijdens EDC Las Vegas 2021, waardoor het nummer opnieuw gehypet werd door fans die al langer uitkijken naar de release van de track.
flyer Paradise City Festival
Na een jaar vol onverwachte uitdagingen start Paradise City vandaag de ticketverkoop voor de zevende editie van het zomerfestival. Op 1, 2 en 3 juli 2022 zijn bezoekers opnieuw welkom op het prachtige domein van Kasteel Ribaucourt in Perk voor een onvergetelijke en unieke festivalervaring. Zoals gebruikelijk mogen muziekfans zich verwachten aan een professionele organisatie, stijlvolle podia en verbluffende licht- en geluidsproducties.
afbeelding Thunderdome brengt nieuwe dubbel-CD uit met de beste hardcore
Na het trieste nieuws dat er geen Thunderdome event zal plaatsvinden in de Jaarbeurs dit jaar, wilde de Thunderdome makers het er niet bij laten zitten.­ Ze brengen je met trots dan ook een gloednieuwe en ramvolle CD met de beste tracks van 2021.­ Zoals iedere fan weet, is Thunderdome de grootste hardcore community en met deze CD kan iedereen lekker blijven raven tot in de late uurtjes.­
afbeelding Twentse jongeren kunnen niet meer feesten bij Index en ZAK: Duitse discotheken twee weken dicht
De discotheken in de Duitse Grafschaft Bentheim gaan voor twee weken dicht. Dat moet een einde maken aan het feesttoerisme. Onder meer uit Twente en de Achterhoek gingen de afgelopen weken veel jongeren naar discotheken vlak over de grens, zoals Index in Schüttorf en ZAK in Uelsen.
afbeelding Armin van Buuren toont de kracht van muziek op achttiende jaarmix
Het afgelopen jaar heeft muziek ons niet alleen samengebracht, maar dient het ook als een lichtpuntje voor velen in deze donkere tijden. De connectie met muziek is dan ook wonderbaarlijk. Het is er voor iedereen om kracht uit te putten en deze onvoorwaardelijke liefde voor muziek komt volledig tot zijn recht op de achttiende editie van Armin van Buuren zijn zinderende jaarmix: 'A State Of Trance Year Mix 2021'.
afbeelding Lucas & Steve brengen track uit met Zweeds hit-duo Galantis
Een nieuwe grote samenwerking voor Lucas & Steve. De dj's bundelen hun krachten met het Zweedse duo Galantis voor een track om 2021 mee uit te knallen. Het nummer 'Alien' is een dance pop cross-over, waarin de sounds van beiden duo's terugkomen. De vocals van zangeres ILIRA, de meest gestreamde artiest van Zwitserland, maken de track af. 'Alien' wordt uitgebracht op het label Spinnin' Records.
afbeelding Advies: 5,5 miljoen euro schadevergoeding voor DJ Paul van Dyk na val in Jaarbeurs
De nare smak die DJ Paul van Dyk vijf jaar geleden maakte tijdens het feest A State of Trance in Utrecht dreigt voor de organisator van het evenement een vervelend staartje te krijgen. Bij de Hoge Raad ligt nu een advies om de Duitse artiest een schadevergoeding te geven van 5,5 miljoen dollar.
flyer WOO HAH! Festival
Voor haar 2022 editie slaat het toonaangevende WOO HAH! Festival de handen ineen met Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud. Samen brengen zij 'WOO HAH! x Rolling Loud festival' dat op 1/2/3 juli 2022 plaats zal vinden op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De organisatie deelt binnenkort meer informatie over de eerste acts en de beschikbare tickets.
flyer Tiësto One Night
Tiësto One Night In London
donderdag 3 februari 2022
There are few artists in the world who can command quite as much of a presence as Grammy Award winning, platinum-certified Dutch DJ/Producer Tiësto. One of the original heavyweight DJs on the scene, performing around the world and headlining some of the biggest electronic music festivals including Creamfields and Tomorrowland. Now he's returning to the UK for a very special 'One Night In London' show performing at O² Academy Brixton on Thursday 3rd February 2022.
afbeelding Nicky Romero keert terug met single Why Do I Call
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwe single Why Do I Call uit op Virgin Records/Universal Music. De nieuwste release laat een deephouse sound horen met soulvolle vocals en is het vervolg op zijn single Nights With You.