Partyflock
 

Aanstaand weekend laatste indoor-editie Click

gepubliceerd door , op
Click
18 februari 2013
FeestClick · Closing Indoor
Datumzaterdag 13 april 2013
LocatieWesterUnie Site
Sexy. Dat is Click. En sexy laat Click met gierende racebanden de barre winter achter zich en koerst in de richting van een hete zomer. Komende zaterdag 13 april breken Chaim, Laura Jones en Smash TV de WesterUnie af en weer op voor het sluitfeest van een seizoen lang knallen onder het industriële dak van deze thuisbasis.

Chaim representeert de spannende Tel-Aviv/Berlijn connectie. Een connectie die muzikaal nauwer is dan ogenschijnlijk doet denken. De zwoele, exotische geilheid van Tel-Aviv in een cocktail met de rauwe, ondoorgrondelijke zonde van Berlijn in het donker. Chaim zet zijn producties exclusief weg op BPitch Control en heeft een volle agenda met gigs op plekken waar het donker knipoogt naar uitbundige lichtzinnigheid. Op Click staat Chaim live. 2012 was het jaar voor Laura Jones. Ze stond overal. Van Burning Man tot DC10 en vanzelfsprekend op Click at the Beach. Niet overdiend voor de grande dame van Visionquest en Leftoom. Een energieveld met een prikkelende platenkeuze en een voorliefde voor structuur en melodie achter de decks van de heetste clubs en festivals van Ibiza tot Zuid-Amerika. Tenslotte Smash TV. Vanuit de krochten van Berlijn komt dit prettig gestoorde en daarmee waanzinnige elektronische muziek voortbrengende duo. Muziek zoals het alleen uit het hart van de techno kan komen. Beinvloed door alles, zonder kaders, met rafelige randjes en pure liefde voor de muziek en de scene. Verse producties voor Katermukke en het album Noise & Girls in voor Get Physical piepen nog onder hun sneakers.

Onder het dak van het thuisfront WesterUnie heeft Click ook de herfst en winter 2012/13 weer naar behoren huisgehouden. Het was het seizoen van onder andere 6 jaar Click, The Advent live, Paul Ritch, Sandwell District, rots in de branding Remy en de rest van de warme Click familie. Van XL edities tot een waar indoor festival. Met deze ondubbelzinnig diepe en housy editie sluit Click de deuren van de club netjes achter zich dicht en tikt de frequentie van de verwachtingsvolle zomer van 2013 aan. Eentje om niet te missen.

Tickets voor de laatste indooreditie scoor je bij koop tickets.

2 opmerkingen

Mooie afsluiter van het indoor seizoen.. :D Heel veel zin in!