Partyflock
 
­ Nederland

Click ADE

gepubliceerd door , op
Click ADE
18 september 2008
FeestClick · ade special
Datumdonderdag 23 oktober 2008
WinactieClick actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
Dance journey that clicks

WesterUnie, de mooiste lokatie van Amsterdam, is al een jaar de thuisbasis van het feest Click. Door het enorme succes zal Click in 2009 elke maand terugkeren. Na de memorabele en uitverkochte Juni editie, komt Click dit jaar terug tijdens ADE 2008. Het vertegenwoordigt drie verschillende organisaties die conceptueel en muzikaal goed bij elkaar passen. De Amsterdamse agencies AD Bookings en Exprezz, samen met het Rotterdamse EC Records. Donderdag 23 Oktober zal Click met een extra lange editie komen die maar liefst tot 06:00 uur in de ochtend zal knallen! Een goede start van ADE 2008.

Zaal 1, AD Bookings, brengt artiesten die weinig introductie nodig hebben: UK-bread techno goeroe The Advent met zijn ongekende (live) act—verwacht het frisse materiaal inclusief recente releases op Adam Beyer's Drumcode en zijn eigen Kombination Research; de Zweedse Joel Mull met zijn overtuigende minimal / techno DJ set, inclusief zijn recente producties op Cocoon en Audiomatique (Steve Bug's label); De Nederlandse favoriete dj/producer Steve Rachmad met zijn karakteristieke funky crossover van Detroit, tech-house, techno en label Delsin. Ook zal Wouter de Moor met zijn minimal tech en house onze nieuwe generatie vertegenwoordigen.

Zaal 2, EC Records presenmts, nodigt het beruchte duo Layo & Bushwacka uit. Alhoewel zij nauwelijks optreden in Nederland, reizen zij de hele wereld af sinds de jaren 90. En nog meer sinds hun top tien hit “Love Story” in 2002. Het duo heeft ook residenties in clubs als “The End” in London en de “Space” in Ibiza, runnen het succesvolle Olmeto Records en remixen o.a. Loco Dice, Green Velvet, Jesse Rose en Unkle. De Nederlandse house en techno held Michel de Hey host de zaal als artiest en labeleigenaar. Naast zijn eigen EC Records, heeft hij ook HEY! Records waar hij de mix cd “No Nonsense” tijdens ADE gaat releasen. Warren Fellow van EC Records zal een meesterlijke back 2 back set met de Nijmeegse Darko Esser geven.

Zaal 3, Exprezz, presenteert zijn hele agency. Paul Jay, Cellie en Angelo zijn bekende namen in de geschiedenis van de house. Hun optreden brengt ons terug naar toen. Zomar en M-Cecile brengen een mix van soulvolle house. Verder zullen Vincenzo de Bull, Stefano Richetta en dj/producer Makcim (Remote Area) hun fijnste house, minimal en tech-house ten gehore brengen

Naast deze bijzondere line up is er ook nog een verrassing: De eerste 100 betalende bezoekers krijgen een promo CD met een selectie sets van de artiesten van deze avond. Kom en dans!

Presale: 15 EUR www.beatfreax.com
Meer info: www.ad-bookings.com / www.exprezz.info / www.micheldehey.com
Taste of Click:
{argument 'id' ontbreekt}

7 opmerkingen

Net 2 kaartjes gekocht...ben benieuwd of ik bij de eerste 100 zit want volgens mij is de voorverkoop al lang bezig!
Dus om dat vervolgens in dit nieuwsbericht te zetten is n btje misleidend...maar ik wacht rustig af, misschien heb ik t mis ;)

Kan iemand me trouwens vertellen wat de naam van het nummer is in het promo Filmpje??
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Uitspraak van *Joel* op vrijdag 19 september 2008 om 09:39:
Net 2 kaartjes gekocht...ben benieuwd of ik bij de eerste 100 zit want volgens mij is de voorverkoop al lang bezig!
Dus om dat vervolgens in dit nieuwsbericht te zetten is n btje misleidend...maar ik wacht rustig af, misschien heb ik t mis

Lijkt me dat het geldt voor de eerste 100 betalende mensen die binnenkomen??
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 september 2008 om 11:59:
Lijkt me dat het geldt voor de eerste 100 betalende mensen die binnenkomen??

Hmm..zo had ik t nog niet bekeken...dan zal dat t wel zijn ind!
The Advent, Joel Mull, Layo & Bushwacka, Michel de Hey, Steve Rachmad, Wouter de Moor, Stefano Richetta, Makcim!!!!!