Partyflock
 
­ Nederland

Click presents Kombination Research XL Label Night

gepubliceerd door , op
Zaterdag 7 maart presenteren Click, Kombination Research en AD Bookings in de hoofdstedelijke WesterUnie de Kombination Research Label Night XL. Het label van The Advent. Achter de decks een ware slag der technotitanen. The Advent en Industrialyzer gaan live tegen elkaar in het harnas. Marco Bailey, Cari Lekebusch, Sterac, Remy en Wouter de Moor gaan volle gas op hun piekfijne dj-kunsten.

The Advent zet niet zonder toeval bij Click zijn label op het erepodium. Click en The Advent hebben al jaren een innige verhouding. Menig Click feest zette hij naar zijn hand. Voor deze XL editie slaan ze, samen met AD Bookings, de handen ineen om zich van hun beste kant te laten horen. Dat betekent artiesten die van alle windstreken worden ingevlogen voor deze, ook voor hun zelf, highlight op de techno kalender.

The Advent staat live zij aan zij met Industrialyzer, ook geen onbekende bij huize Click, achter de decks. The Advent behoeft voor het Click publiek geen introductie. Zijn oertechno pulseert op de hartslag van Click. De van origine Portugese, maar inmiddels wereldbewoner met studio in onze mooie hoofdstad, Industrialyzer geeft met zijn muziek het publiek geen adempauze. Genadeloze techno gestaafd op zuidelijk temparement met een grenzeloze lust om door het geluid te gaan. The Advent versus Industrialyzer live op deze Kombination Research Label Night is een combinatie die aardverschuivend vuurwerk teweeg zal brengen.

Vuurwerk dat door nog een rijtje megalomane technohelden verder wordt aangestoken. De Belg Marco Bailey is een naam die bij menig technoliefhebber en feestganger, van iedere generatie, de temperatuur zal doen laten stijgen. Techno van het kaliber klamme handjes, er is geen nooduitgang: oftewel, wervelende, niets ontziende rauwe techno in volle galop. De zweed Cari Lekebusch –ja, we blijven nog even in het landenthema- gaat wat wervelend en in volle galop betreft in een adem verder. Net als Bailey, brengt het schema van Lekebusch hem al tientallen jaren de wereld over om non-stop zijn techno met kloppend Zweeds hart te kunnen prediken. Met groots gevolg.

Aan Hollands hoop in bange dagen ontbreekt het achter de Click decks van thuisbasis WesterUnie uiteraard niet, de warmste technofamilie van Nederland. Sterac, aka Steve Rachmad stond als Steve Rachmad en als Sterac al op vele Click edities. Met zijn pure liefde voor techno en jarenlang meestervakmanschap is hij een van de lievelingen van het publiek in Nederland en ver daarbuiten. Generatiegenoot Remy is eveneens nog altijd de ruim vloeiende inkt van het canon van de Nederlandse dance. Remy x Click x Kombination Research Label Night is magie. AD Bookings ster en de Benjamin binnen dit gezelschap is Wouter de Moor. De Moor sluit qua energie naadloos aan bij de hoge heren. Met zijn geluid brengt hij doelgerichte warmte en koelbloedige uitbundigheid.

Van elf in de late avond tot acht na het ochtendgloren gaat het onder het industriële dak van thuishonk WesterUnie los op deze Click Kombination Research Label Night. Zoals het Click betaamt een thuisfeest met bevriende jongens achter de decks. Laten dat bij Click alleen toevallig net bevriende jongens zijn die wereldwijd de maat geven van techno. Gastheer The Advent en zijn label, AD Bookings en Click zelf zetten hun handtekening onder wat nu al als een historische editie in de boeken gaat. Een rijtje technohelden zoals je ze niet vaak naast elkaar zal zien verschijnen. 7 maart in Amsterdam.

How was it last year?


Tickets bestel je bij koop tickets