Partyflock
 
­ Nederland

Click Records presents Melodia

gepubliceerd door , op
Click Records presents Melodia
10 september 2014
De geoliede tandwielen van Click rollen razend over in steeds meer soepeltjes roterende wielen. Komende 27 september wordt met geheven hoofd en breed lachend gezicht de nieuwste telg Click Records gevierd. Onder het dak van Melodia, een nieuw concept uit de Click koker, staat Jonas Saalbach met support van grondleggers Stefano Richetta en Shimmer achter de decks van club LUX in Utrecht.

Saalbach staat die nacht niet zonder reden aan het roer van Club LUX. Onlangs verscheen op Click Records zijn verbluffende AURA EP. De 24-jarige Saalbach werd in Berlijn opgepakt door het maatgevende Einmusika en is inmiddels hard op weg met zijn frisse live geluid het internationale technotoneel te veroveren. Saalbach grijpt met zijn muziek zonder schroom de nacht bij haar lurven. Spannend, pulserend, diep, energiek en dreigend melodieus met een duistere schaduw. De soundtrack van de speeltuin van de stadse nacht. Met de hand geplukt voor Click Records en veelzeggend als gate-keeper van de Melodia reeks in het Utrechtse Club LUX.

Achter dat handplukken gaan 4 selectieve handen schuil. Click organisator Stefano Richetta broeide al jaren op Click Records. Nu, terwijl de seizoenen van kracht wisselen, komt alles samen. Click zit stevig in het zadel en is verbonden met de organisaties en artiesten die ertoe doen. In Jair van Kruijsdijk, aka Shimmer Music, heeft hij de ideale partner gevonden. Door passie gedreven en met open vizier op zoek naar het beste elektronische geluid anno nu, zonder pretenties. Richetta en Shimmer staan dan ook aan het roer van de Melodia reeks ter lancering van Click Records en spreiden zo warm en aantrekkelijk het bed voor Jonas Saalbach.

Click Records wordt de ruimte in geschoten vanuit het hart van Nederland. De intieme club LUX aan de dubbele gracht van Utrecht vormt het perfecte decor voor een serie van 12 edities Melodia. Edities waarin subtiel de toppers van Click Records aan elkaar gerijgd worden. De vruchten van de nacht worden louter met de hand geplukt. Krakend vers en in smaak verboden, door Click Records voor Melodia. Op zaterdag 27 september de aftrap in club LUX te Utrecht.

Kaarten kosten € 9,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via koop tickets.