Partyflock
 
­ Nederland

Click at the beach

gepubliceerd door , op
Click at the Beach
4 augustus 2015
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan De Kust achter de decks van Woodstock 69 is inmiddels een jaarlijkse traditie. Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.

Er zijn weinig Click hoogtepunten waar The Advent niet in een adem mee genoemd kan worden. Van de jaarlijkse ADE XXL en The Advent zomeredities, tot Click verjaardagen en seizoen-closings. Cisco Fereira, aka The Advent heeft er zijn handtekening onder gezet. En wat voor een. Deze techno-dinosaurier stond aan het begin van de scene en weet zichzelf continue opnieuw uit vinden met zijn organische elektronische geluid zonder omwegen. Recht voor zijn raap techno wat het tegen het decor van de oneindige woeste Noordzee aanstekelijk goed doet.

Woest, doch feestelijk, ook het geluid van Steve, Dimitri, Stefano en Wouter. Hollands goud wat op en buiten Click zo goed als geen introductie meer behoeft. Rachmad en Dimitri bewijzen zich al decennia onafgebroken kampioenen achter de internationaal toonaangevende decks met hun onvervalste en eigengereide Nederlandse techno. Wouter de Moor & Stefano Richetta zijn van de nieuwe lichting, maar doet aan kracht zeker niet onder voor beide technovaders.

Onnavolgbaar Click at the Beach op topsnelheid dus. Zondag 9 augustus met techno van de artiesten die dit begrip ademen en zich bij Click als in een warm en behaaglijk bad voelen. Traditiegetrouw is deze editie met The Advent live een absoluut hoogtepunt van het Click at the Beach seizoen. Zonnebrillen op, voeten in het zand en handen in de lucht. The Advent, Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor, Stefano Richetta, Click, strandclub Woodstock 69 en De Kust zelf doen hun wonderlijke werking. Knallen.

The Advent (live) Duitsland
Steve Rachmad
Dimitri
Wouter de Moor
Stefano Richetta


Tickets bestel je bij koop tickets

How was it last year?