Partyflock
 
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Ferry Corsten
Ferry Corsten staat in de top van de wereld dj's. Wij vroegen hem op welke muzikale prestatie hij het trotst is en wie of wat zijn inspiratie is:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Shadowlands Terrorists
Sinds 1996 maken The Shadowlands Terrorists de vetste hits en staan op gave festivals. We stelde de 3 mannen een aantal vragen:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met The Pitcher
Wij vroegen hardstyle legend The Pitcher over zijn muzikale activiteiten en doelen. Meer weten? Lees onze Q&A met The Pitcher:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Hard driver
Hard Driver kan op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zit hij niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Hard Driver daar geen uitzondering op. Lees hoe Hard Driver deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Catscan
Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Catscan is daar geen uitzondering op. Lees hoe Catscan deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met De Sluwe Vos
Voor iedereen is dit een gekke tijd. De Sluwe Vos gebruikt deze tijd om goed tot rust te komen.
Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Thera
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor DJ Thera. Toch wordt de tijd goed benut en werkt DJ Thera hard aan de productie veel nieuwe tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met The Partysquad
The Partysquad zit net als wij allemaal thuis, maar toch bedenken ze nieuwe initiatieven. Benieuwd naar waar ze mee bezig zijn? We stelden The Partysquad de volgende vragen:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met W&W
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. W&W zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Ook hebben ze na jaren te touren nu de tijd om rust te pakken en tot zichzelf te komen. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Laidback Luke
We spraken Laidback luke, die net als wij in quarantaine zit. Echter zit hij niet stil en komt vandaag met een super toffe nieuwe release! Lees er alles over in de Q&A met Appic en Partyflock. We stelden hem de volgende vragen:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Bass Chaserz
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor Bass Chaserz, toch wordt de tijd goed benut en wordt er hard gewerkt aan de productie van nieuwe dikke tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock.
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Dr. Peacock
Voor iedereen is dit een andere tijd. In tegenstelling tot veel andere artiesten is Dr. Peacock niet druk bezig met produceren maar bezig met ondernemen! Ook vertelt hij over zijn quarantaine verveling en geeft hij tips hoe je de quarantaine beter kan maken. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Lost Frequencies
In deze coronatijd is het ook voor jullie favoriete artiesten een andere tijd: Lost Frequencies is hierop geen uitzondering. Toch is hij druk bezig met het remixen en produceren van nieuwe platen. Je checkt het in Lost Frequencies' Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Bass Modulators
Terwijl andere artiesten thuis zitten te chillen, zijn Bass Modulators hard aan het werk. Zo hebben ze nieuwe featurings in de maak en zijn ze bezig met gloednieuwe solo projecten! Check het hier in het interview met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A Sam Feldt
Sam Feldt kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows meer geven. Toch zit deze dj niet stil! en is hij hard aan werk zo heeft hij net een nieuwe plaat gereleased Hold.Me Close. Lees hoe Sam Feldt deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock Q&A met outsiders
Deze tijd is ook Outsiders niet zoveel meer buiten. Toch zit deze Outsider ook inside niet stil en is hij hard aan het werk aan nieuwe tracks. Lees hoe hij deze tijd doorbrengt in het interview met Appic & Partyflock:
afbeelding Winnaar van de Global Remix Battle wij spraken hem
Winnaar van de Global Remix Battle uitgeschreven door LDH Europe en Afrojack vorig jaar en inmiddels bekend van "Thong Song". Buzz Low heeft serieuze stappen gezet in zijn carrière. Wij spraken hem over zijn weg er naar toe.
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Jebroer
Ook Jebroer moet binnen blijven, geen shows, geen volle zalen, helemaal niks. Toch is hij bezig en werkt hij aan zijn nieuwe projecten. Check hoe Jebroer zijn tijd spendeert in de crisis. We stelden hem de volgende vragen: