Partyflock
 
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met W&W
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. W&W zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Ook hebben ze na jaren te touren nu de tijd om rust te pakken en tot zichzelf te komen. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Laidback Luke
We spraken Laidback luke, die net als wij in quarantaine zit. Echter zit hij niet stil en komt vandaag met een super toffe nieuwe release! Lees er alles over in de Q&A met Appic en Partyflock. We stelden hem de volgende vragen:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Bass Chaserz
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor Bass Chaserz, toch wordt de tijd goed benut en wordt er hard gewerkt aan de productie van nieuwe dikke tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock.
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Dr. Peacock
Voor iedereen is dit een andere tijd. In tegenstelling tot veel andere artiesten is Dr. Peacock niet druk bezig met produceren maar bezig met ondernemen! Ook vertelt hij over zijn quarantaine verveling en geeft hij tips hoe je de quarantaine beter kan maken. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Lost Frequencies
In deze coronatijd is het ook voor jullie favoriete artiesten een andere tijd: Lost Frequencies is hierop geen uitzondering. Toch is hij druk bezig met het remixen en produceren van nieuwe platen. Je checkt het in Lost Frequencies' Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Bass Modulators
Terwijl andere artiesten thuis zitten te chillen, zijn Bass Modulators hard aan het werk. Zo hebben ze nieuwe featurings in de maak en zijn ze bezig met gloednieuwe solo projecten! Check het hier in het interview met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A Sam Feldt
Sam Feldt kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows meer geven. Toch zit deze dj niet stil! en is hij hard aan werk zo heeft hij net een nieuwe plaat gereleased Hold.Me Close. Lees hoe Sam Feldt deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock Q&A met outsiders
Deze tijd is ook Outsiders niet zoveel meer buiten. Toch zit deze Outsider ook inside niet stil en is hij hard aan het werk aan nieuwe tracks. Lees hoe hij deze tijd doorbrengt in het interview met Appic & Partyflock:
afbeelding Winnaar van de Global Remix Battle wij spraken hem
Winnaar van de Global Remix Battle uitgeschreven door LDH Europe en Afrojack vorig jaar en inmiddels bekend van "Thong Song". Buzz Low heeft serieuze stappen gezet in zijn carrière. Wij spraken hem over zijn weg er naar toe.
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Jebroer
Ook Jebroer moet binnen blijven, geen shows, geen volle zalen, helemaal niks. Toch is hij bezig en werkt hij aan zijn nieuwe projecten. Check hoe Jebroer zijn tijd spendeert in de crisis. We stelden hem de volgende vragen:
afbeelding Appic & Partyflock Q&A met Nicky Romero
Ook Nicky Romero zit thuis en kan geen toffe setjes meer draaien voor een volle zaal. Toch zit Nicky niet stil. Werkend aan nieuwe platen komt hij de dag door. Ook is zijn Protocol Radio nog steeds up & running en streamt hij met bekende artiesten in 'Follow The Protocol'. We stelden hem de volgende vragen:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Atmozfears
Atmozfears kan op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zit hij niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Atmozfears is daar geen uitzondering op. Lees hoe Atmozfears deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Adaro
Het corona virus betekent voor veel van je favoriete artiesten dat ze geen shows meer kunnen geven, toch zitten ze niet stil. Veel zijn bezig met nieuwe tracks produceren en Adaro is daar geen uitzondering van. We stelden hem de volgende vragen:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met Mark with a K
Je favoriete artiesten kunnen op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zitten ze niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Mark with a K is daar geen uitzondering op. Lees hoe Mark with a K deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic:
afbeelding Appic & Partyflock's Q&A met The Darkraver
Je favoriete artiesten kunnen op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zitten ze niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en The Darkraver is daar geen uitzondering op. Lees hoe The Darkraver deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic:
afbeelding Een korte woordenwisseling met Sander van Doorn
Afgelopen weekend draaide hij op het 20 jarig jubileum van Spinnin' Records.­
Volgend jaar 20 januari draait hij op Airwalk in Venlo.­
Wij spraken hem kort voor zijn set afgelopen weekend!
afbeelding Fedde Le Grand opent VodafoneZiggo op een spectaculaire manier
Op 21 november 2018 werd de opening van het nieuwe hoofdkantoor van VodafoneZiggo groots gevierd. Het Stadionsplein naast Utrecht Centraal werd getrakteerd op een spectaculaire lichtshow met een optreden van niemand minder dan Fedde Le Grand. Na de show spraken wij met hem.
afbeelding Markus Schulz zijn zevende album "We Are The Light"
Op 21 oktober lanceerde Markus Schulz zijn zevende album "We Are The Light" Wij spraken met hem tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE)
afbeelding Afrojack Presents Global Remix Battle 1
Op 24 september werd bekendgemaakt dat Afrojack nieuw talent een podium wil geven via de Global Remix Battle. Een wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde, nog onontdekte producers. We interviewden Afrojack (Nick van de Wall) over de nieuwe strijd.
afbeelding A State of Trance - Verleden, heden en de toekomst
Met 30.000 bezoekers is A State of Trance één van de grootste Trance events ter wereld. De serie shows ter ere van Armin's radioshow beleeft ieder jaar zijn hoogtepunt in Utrecht waarbij er groots wordt uitgepakt. Opvallende namen naast de gastheer zelf zijn 3 heren die in 2017 een grote invloed op de show en Trance scene hebben gehad.