Partyflock
 

Beachclub Fuel

op de kaart
Fuel
20 mei 2016
AdresZeeweg 7
2051 EB
Bloemendaal aan zee
Nederland
Telefoon+31 23 57 36 433
SiteSite /www.beachclubfuel.nl/
E-mailinfo@beachclubfuel.nl
Linksfacebookpageinstagramresidentadvisorxyoutube
Opvolger van BLM9.
Medewerkers

Informatie

Van maart tot en met september is Beachclub Fuel de ideale locatie voor uw ontspanning. Of het nu een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel betreft. Fuel biedt u zeven dagen per week een stijlvolle ambiance waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan uw wensen.
De mogelijkheden van Fuel zijn veelzijdig en onbeperkt. Heeft u specifieke wensen of iets bijzonders te vieren en vindt u het strand van Bloemendaal aan Zee de ultieme locatie? Wij staan voor u klaar!
Beachclub Fuel is tevens zeer geschikt voor bedrijfsevents in de breedste zin van het woord. Vele grote, maar ook kleine bedrijven en verenigingen gingen u voor.

Openingstijden: de hele week van 10.00 tot 21:00 uur *

* Openingstijden van de keuken. De bar is open tot zolang het gezellig is. Max tot 00:00 uur.
* Op zomerse dagen is de keuken van 09:00 tot 22:00 uur geopend.
Boek een overnachting in of in de buurt van Fuel via Booking.com.

Nieuws

Erick E en Roog komen zaterdag 6 april naar Vibes in Eindhoven met hun nieuwe concept History of House. Na de uiterst succesvolle tour Housequake: 20 years of house is History of House een nieuw concept uit de koker van Roog, Erick E en hun manager Leonieke Smit. Tijdens het avondvullende History of House worden de hoogtepunten van de afgelopen twintig jaar house ten gehore gebracht. Eind januari wordt de complete, veelbelovende line up bekend gemaakt. 1
Nineties RoXY-veteraan Erick Eerdhuizen (Erick E) en zeroes-ster Rogier van Bueren (Roog) vormen samen het dj-duo Housequake. Het succesvolle houseconcept bestaat twintig jaar en dat vieren ze met een speciale jubileumeditie. De twee dj's worden door muziekkenners, fans, collega's en 'industry people' ook wel de grondleggers van de 'house scene' in Nederland genoemd. Vanaf maart toeren Roog en Erick E door heel Nederland met de History of House tour: een muzikale reis en ode aan twintig jaar housegeschiedenis.
With the absolutely incredible news on the reopening of events in The Netherlands, Outlaw Events has programmed the first harder styles beach event of 2021. 1
De winter moet nog goed en wel beginnen, maar Beachclub FUEL is alweer druk bezig met het nieuwe strandseizoen! Zaterdag 21 maart trapt Beachclub FUEL het seizoen af met een 4 uur set van Roog & Erick E! Een heerlijk vooruitzicht om de donkere maanden door te komen!
Zaterdag 28 maart staat Masters of Trance in de agenda van Beachclub Fuel. Traditiegetrouw weten veel Trance liefhebbers de kick-off van het zomerseizoen op een unieke manier in te luiden. We heten jullie ook in 2020 weer van harte welkom!
Zaterdag 28 september komt RAM met zijn solo show naar Bloemendaal om hopelijk een prachtige zomer af te sluiten. Strictly RAM is al 5 jaar op rij een uitverkocht evenement dus wees wijs en koop je tickets nu.
Het mooie seizoen van 2018 mag dan pas recent afgelopen zijn, toch presenteren Beachclub Fuel en To The Point Management je vandaag al de datum voor de 'Grand Opening' van 2019! 1
Zaterdag 29 september sluit Fuel het seizoen 2018 af met Strictly RAM. Een spectaculair sluitstuk van een fantastische zomer. Het was al een tijdje bekend dat RAM de closing van Fuel zou doen, maar nu het einde nadert tippen we je toch nog even en zetten we graag alle feiten even voor je op een rijtje. De tickets voor dit evenement zijn al voor 70% verkocht.
Beachclub Fuel heeft de afsluiter van dit seizoen vast weten te leggen. Niemand minder dan DJ RAM zal met zijn concept 'Strictly RAM' een waardige past-present-future set verzorgen.
Goed nieuws voor alle fans van house legendes Roog & Erick E (Housequake)! De uitverkochte paaseditie smaakte natuurlijk naar meer en er komt meer! Zaterdag 15 september komen ze nog één keer deze zomer naar het Bloemendaalse strand voor een exclusieve set van maar liefst 4 uur!
Menno Solo
12 maart 2018
Een van de hoogtepunten van de zomer voor Trance liefhebbers keert terug: Menno Solo vind op zaterdag 18 augustus weer plaats bij het fijnste plekje aan het Bloemendaalse strand, Beachclub Fuel.
Het zal waarschijnlijk velen niet ontgaan zijn dat de Gemeente Bloemendaal met nieuwe regels is gekomen voor het nieuwe strandseizoen. Voor Beachclub Fuel betekent dat slechts dat er een paar evenementen minder georganiseerd kunnen worden in 2018.
Beachclub Fuel is alweer druk bezig om de agenda voor het komend seizoen te vullen. De 'Grand Opening' op zaterdag 10 maart is het eerste grote evenement en draagt net als afgelopen 2 jaar de naam Masters of Trance. In samenwerking met 'To The Point Events & Productions' staan er weer 2 stages in Fuel en een geweldige line-up. Een event dat je niet mag missen natuurlijk! 1
Beachclub Fuel is alweer druk bezig om de agenda voor het komend seizoen te vullen. De 'Grand Opening' op zaterdag 10 maart is het eerste grote evenement en draagt net als afgelopen 2 jaar de naam Masters of Trance. In samenwerking met 'To The Point Events & Productions' staan er weer 2 stages in Fuel en een geweldige line-up. Een event dat je niet mag missen natuurlijk!
Goed nieuws voor alle fans van house legendes Roog & Erick E! Zaterdag 2 september komen ze nog 1 keer deze zomer naar het Bloemendaalse strand voor een exclusive set van maar liefst 2,5 uur!
Na een onvergetelijke editie in de WesterUnie in Amsterdam keert Menno Solo terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Zaterdag 19 augustus staat Menno de Jong weer non-stop achter de draaitafels om een muzikaal verhaal ten gehore te brengen, beginnende met diepe melodische progressive en opbouwend naar trance en classics.
Het leukste strandfeest van het jaar viert haar 10-jarig bestaan. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 29 juli 2017 weer naar Beachclub Fuel in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event.
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal! Op zaterdag 22 juli, is de vraag welk drankje je moet kiezen het enige waar je over na hoeft te denken. Al het andere doen wij. Zon, zee en een dikke line-up staan oor je klaar. Haal die flip-flops uit de kast en begin maar vast met zonnedansjes, want Trance Beats staat klaar om de zomer knallend af te trappen! 1
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal!
On Saturday September 9th, Beachclub Fuel will welcome back Ferry Corsten. The calendar of this dj/producer will be really full because a busy tour is planned around his fifth artist album "Blueprint". Fuel is really excited about him making a stop at Bloemendaal aan Zee where he will do a four hour set. 7
Je hoeft niet midden in de nacht je bed uit voor de ochtendvlucht, want om Ibiza te ervaren stap je op 2 juli gewoon, heel relaxed, in de auto naar Bloemendaal.
Luminosity Beach Festival en Beachclub Fuel / Beachclub Vroeger vieren deze zomer samen hun tienjarig bestaan met een groots 4-daags festivalweekend op 22, 23, 24 en 25 juni 2017. In tien jaar tijd hebben vele mensen en dj's een onvergetelijke tijd gehad tijdens meerdere evenementen op deze verschillende magische locaties. 3
Nederland geniet eind mei al van tropische tempraturen, Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee is het strand seizoen dus fantastisch gestart! Na Beachclub Fuel presents Roog & Erick E en Cosmic Gate Materia album Tour vindt in het pinkster weekend het derde Beachclub Fuel presents event plaats. Niemand minder dan dj Roog zal op zaterdag 3 juni een exclusive 4 hour set draaien op het Bloemendaalse strand.
Na het enorme succes van Menno Solo in de WesterUnie januari keert Menno de Jong met zijn solo concept terug naar het strand van Bloemendaal aan Zee. Op zaterdag 19 augustus vormt Beachclub Fuel in Overveen wederom het decor voor een nieuwe editie van Menno Solo – On The Beach. 1
Zondag 4 juni 1e pinksterdag wil de Amsterdamse trance pioneer graag samen met jullie een gezellige BBQ doen met daarna een 7 uur solo set met de beste trance & classics in Beachclub Fuel. 1
Op zondag 4 juni eerst pinkster dag zal de Amsterdamse Trance pionier RAM weer een zeven uur durende showcase verzorgen in Beachclub Fuel. RAM zal de traditie in 2017 voortzetten in Bloemendaal aan Zee. 1
De temperaturen stijgen, de terrassen zitten weer steeds vaker vol, de lente is nu echt begonnen! De start van de lente betekent ook automatisch de aftrap van een ongetwijfeld weer fantastisch nieuw strandseizoen in Bloemendaal aan Zee. 1
Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Op donderdag 22 t/m zondag 25 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger.
Zondag 16 april 2017, ofwel 1e Paasdag, komt het wereldberoemde Cosmic Gate naar Beachclub Fuel om het splinternieuwe 'Materia' album te presenteren. Het succesvolle duo, dat 20 januari van start gaat met een nieuwe wereldtour gebaseerd op het kersverse album 'Materia'.
Bloemendaal aan Zee - Onlangs presenteerde Beachclub Fuel haar plannen met betrekking tot de opening van het zomerseizoen 2017. The Grand OPening - Masters of Trance vindt plaats op zaterdag 18 maart.
Beachclub Fuel organiseert ook komend zomerseizoen weer supertoffe en veelzijdige evenementen. Het eerste feest voor 2017 is traditiegetrouw 'The Grand Opening Summer Season' en dat staat gepland voor zaterdag 18 maart. Op deze dag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Events 'Masters of Trance'.
Spring 2017 · Q4T
16 december 2016
Er staan je op zaterdag 20 mei 2017 grootse dingen te wachten...dus zorg dat je deze datum in je agenda blockt en al je vrienden uitnodigt. Die dag, bij de Bloemendaalse Beachclub Fuel, viert Quest4Trance de lente met een buitengewone line-up van trance-helden.
Op 1 oktober nemen we afscheid van de zomer van 2016. Die zaterdag gaan we nog één keer flink los, voordat we de herfst en wintertijd omarmen. 1
Ferry Corsten zal op zaterdag 3 september terugkeren naar Beachclub Fuel voor een exclusieve, vier uur durende trance set! Ook de twee support acts staan dit jaar in het teken van trance. Het duo Solis & Sean Truby zal vanuit de UK worden overgevlogen. De tweede support act komt uit Spanje en luistert naar de naam Dimension. Momenteel zijn de laatste reguliere tickets in de voorverkoop voor €25. Er zijn ook nog een beperkt aantal tickets voor de speciale BBQ voorafgaand aan het event.
Na de speciale wintereditie van 'Menno Solo' in de WesterUnie keert het concept dit weekend terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Aanstaande zaterdag brengt Menno de Jong je opnieuw in hogere sferen met de beste progressive, psy en natuurlijk trance, met de ondergaande zon op de achtergrond. Lees hier alle praktische informatie over het event...
Zaterdag 30 juli staat de nieuwe editie van TranceBeatsch in Beachclub Fuel gepland. Een intiemer feestje uit de stal van PT Events met een aantrekkelijke, internationale line-up! De vorige editie in Bloemendaal was weer erg gezellig en met mooi weer is het natuurlijk altijd goed vertoeven aan het strand. De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn positief; 21graden, weercijfer 7 en droog dus: wie doet je wat! 2
Dance Therapy Management en Flashover Recordings hebben het bevestigd! Ook dit jaar komt de levende legende Ferry Corsten naar Bloemendaal aan Zee voor een exclusieve, vier uur durende trance set in Beachclub Fuel. Waar het event vorig jaar nog op de zondag plaatsvond zal het dit jaar op zaterdag zijn. Zaterdag 3 september mag dus vanaf nu officieel in je agenda genoteerd worden.
Op vrijdag 24 t/m zondag 26 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger. Wederom zullen in drie area's de vonken er vanaf spatten. Met namen als Paul van Dyk, Markus Schulz, John O'Callaghan en Eddie Halliwell kun je ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan! 10
Beachclub Fuel weet wel raad met de goede Trance feestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigd. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.
De temperaturen komen voor het eerst weer ruim boven de twintig graden en dat betekent maar één ding het Nederlandse strand seizoen is nu echt begonnen! Op zaterdag 18 juni is het daarom tijd voor een "ouderwets" strandavondje met ROOG & Erick E (Housequake) in Bloemendaal aan Zee. Het strand waar in het verleden talloze legendarische HouseQuake-avonden plaats hebben gevonden. 1
Beachclub Fuel weet wel raad met de goede trance-feestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigt. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.
Na de succesvolle Winter editie in de WesterUnie Amsterdam keert het concept Menno Solo deze zomer terug naar het strand naar Beachclub Fuel. Op zaterdag 20 augustus brengt Menno de Jong je weer een fijne flow van progressive, psy en natuurlijk trance met de ondergaande zon als achtergronddecor. De officiële ticketverkoop is reeds van start gegaan met een beperkte hoeveelheid van de early bird tickets. 1
Zondag 27 maart, 1e paasdag, vindt in Beachclub Fuel de traditionele opening van het zomerseizoen plaats. Met de veelzeggende subtitel 'Masters of Trance' is meteen wel duidelijk dat Fuel weer een batterij topartiesten uit de Trance scene voor je klaar heeft staan.
In het huidige tijdperk zoekt men graag een feestje voor de gezelligheid, om het lichaam van mentale stress te ontladen en weer met een 'fris' gevoel de week in te gaan. Met veel liefde voor jullie allemaal zet PT Events zich al jaren in om goede evenementen te organiseren! Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Het leven gaat door en we consumeren tot we er bij neer vallen. Het leven is zo mooi. Toen het team hoorde dat goede vriendin Sascha Steketee ongeneeslijk ziek is, besloot het team mee te werken aan een benefiet evenement. 1
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.
Nog een kleine maand te gaan voor Miss Melody bij Beachclub Fuel het gas vol open zet voor een daverende zomerse strand-editie van Miss Melody Invites! Onder leiding van Miss Melody zijn de voorbereidingen al goed op weg voor 5 september, wanneer het allemaal gaat gebeuren. Twee stoere Harley-Davidson motoren van de echte Amsterdamse dealer zetten de sfeer en passen natuurlijk goed bij Fuel. De DJ's zijn gebriefd, een nieuw en fris team van promogirls en hostesses staat te popelen om het jullie naar de zin te maken en alles wijst erop dat het 5 september gaat knallen!
Na al het kak weer van de afgelopen tijd, is het eindelijk weer zomer in Nederland! En dat komt goed uit want a.s. zondag maakt het strand van Bloemendaal zich weer op voor een nieuwe editie van Hardcore at Sea! BKJN Events events presenteert hier een keiharde line-up met bijpassend geluid, wat ieder strandbedje in de buurt geheid zal laten trillen! 4
Op zaterdag 15 augustus zal Menno de Jong zijn marathon DJ set skills weer vertonen bij Beachclub Fuel op het Bloemendaalse strand. Trance liefhebbers kijken elk jaar uit naar deze unieke kans om het beste van de huidige Trance, maar ook de classics van vroeger te horen terwijl de zon onder gaat achter de DJ booth.
Strictly RAM - De officiële kick-off van zijn 'Forever Love' Worldtour.Dit unieke evenement staat vast en zeker al in vele agenda's vermeld. Strictly RAM zal in Beachclub Fuel absoluut weer een hoogtepunt worden deze zomer. Naast RAMs twintigjarig jubileum staat het feest toch vooral in het teken van zijn aankomend artiestenalbum 'Forever Love'. De wereldtour die aan het album vast hangt begint dus op zaterdag 25 juli in Bloemendaal aan Zee. 1
Traditiegetrouw brengt Ferry Corsten ook dit jaar weer een bezoek aan Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. Dit jaar mag echter iedere verwachting over boord en kunnen alle herinneringen aan de voorgaande edities worden opgeschoond. Het wordt namelijk vetter dan ooit! Ferry Corsten wordt op zondag 23 augustus bijgestaan door niemand minder dan de Britse cultheld Paul Oakenfold. Ja, je leest het goed! Deze twee grote namen zullen gezamenlijk garant staan voor een spectaculair event waarbij Fuel met een grote buitenstage werkelijk alles uit de kast zal halen. 1
Een nieuwe buzz gaat door partyland. Zaterdag 5 september komt één van de populairste feesten uit de heetste clubs naar het strand bij Bloemendaal. De feesten van Miss Melody blinken altijd uit in klasse en verzorgdheid en dat gaat op het strand zeker weer zo zijn. Deze zomer bij top Beachclub Fuel zal Miss Melody jullie trakteren op een mix van heerlijke muziek door top dj's, mooie shows, veel extra's en een luxueuse VIP-area. De promotie is nauwelijks begonnen en nu al zijn de eerste 50 extra voordelige early birds uitverkocht!
#Raw Liefhebbers! Dit weekend is het tijd om te genieten van de ruigste beats terwijl je de zon de zee in ziet zakken. Hierbij presenteert de organisatie de laatste info en de timetable voor Suppression - Make Raw not War #2. 1
De temperaturen bereiken weer de dubbele cijfers en de strandtenten zijn weer geopend, dat betekent maar één ding: de start van het strand- en festivalseizoen! Zo ook voor Vingt-Cinq! Na wederom een succesvol indoorseizoen in de Haarlemse Lichtfabriek, zijn alle pijlen van dit 25+ concept, gericht op de 'on the beach edition' bij Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Zondag 24 mei, eerste Pinksterdag, kunnen alle trance liefhebbers weer bijeenkomen in Beachclub Fuel! Onder de naam TranceBeatsch wordt een wel heel verleidelijk feestje neergezet door het team van Grotesque. De naam zegt het eigenlijk al; trance op het strand. Uplifting trance wel te verstaan. Geen toeters, geen bellen, gewoon goede muziek! Vijf trance dj's in een super relaxte locatie met een uitzinnig publiek en een heerlijk Pinksterzonnetje. De rest mogen jullie invullen! 1
Op 26, 27 en 28 juni is het eindelijk zover! Luminosity Beach Festival zal plaatsvinden op het mooiste strand van ons land; Bloemendaal. Voor deze editie staan er ruim 45 artiesten gepland, waaronder: Paul van Dyk, Marco V, Simon Patterson, Solarstone, Rank 1, Marcel Woods en Signum. En zij komen niet alleen!
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor: the Spring edition 2015! Het event start om 17.00 en gaat door tot 01.00 uur. We luiden the Spring edition 2015 in met onze voeten in het zand. Met een dikke line-up, een prachtige locatie en jouw ultieme partyspirit zal deze editie van Quest4Trance de boeken in gaan als niet te vergeten! Quest4Trance heeft ook dit jaar weer de beste internationale artiesten weten te strikken. Met o.a. RAM, Signum, Darren Porter, Allen & Envy en Manuel Le Saux in de line-up gaat het 2 mei he-le-maal los bij Fuel in Bloemendaal!
Kan het nog beter dan vorig jaar? Vast en zeker! Terugkijkend op het bizarre succes van vorig jaar, waar alle elementen aanwezig waren, lijkt de lat wel erg hoog te liggen. Toch gaat RAM de uitdaging graag aan. Dit jaar namelijk, viert de Amsterdammer zijn twintigjarig jubileum en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 25 juli is Beachclub Fuel natuurlijk weer de perfecte locatie om dit jubileum groots te vieren. 1
Zaterdag 4 april is het eindelijk tijd voor de allereerste editie van Hardcore at Sea – Partyraiser Stylo. In de prachtige club Fuel komen uitsluitend artiesten die in de stijl van deze held draaien of op zijn label Partyraiser Records hebben gereleased.
De strandjutters van Bloemendaal hebben in het mulle duinzand de eerste krokusjes ontdekt. Het zonnetje is er bij gaan schijnen en het paviljoen van Beachclub Fuel staat weer klaar voor een schitterend zomerseizoen. Het moge duidelijk zijn, Bloemendaal is klaar voor The Grand Opening. Zondag eerste Paasdag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Management 'The Classics of Trance' Opwarmen? Nee, meteen de beuk erin! 1
Met deel 1 nog vers in het geheugen is het alweer tijd voor de briefing van editienummer 2. Op 23 mei 2015 zullen alle #raw fans samenkomen bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee om grandioos te beuken op de hardste raw kicks van het moment. De organisatie heeft zijn best gedaan om een originele maar ook keiharde line-up samen te stellen. Een goede mix tussen de aanstormende talenten van nu in combinatie met harde klappers van de welbekende namen. Met trots presenteert de organisatie dan ook de line-up van Suppression – Make RAW not WAR #2. 2
Dit jaar zal de opening van Beachclub Fuel' in het teken staan van trance. Classic trance wel te verstaan! Met dit thema knalt de geschiedenis van trance uit de speakers dankzij de programmering van Nederlandse trance-pioniers als RAM, Signum, Misja Helsloot en Ruben Verhagen. Vanuit Schotland komt de levende legende Mark Sherry overvliegen om het feest een internationaal tintje te geven.
Aanstaande zaterdag 30 augustus is beachclub Fuel het domein voor de raw hardstyle liefhebbers. Met deze Delete Showcase wordt alles uit de kast getrokken, want er komen maar liefst tien artiesten en die zijn gedreven tot op het bot. Tijdens deze showcase zullen er talloze nieuwe tracks worden gedraaid dus mis deze speciale dag met Delete niet! 1
Op zaterdag 23 augustus slaan Luminosity Events en Solarstone met zijn wereldwijde Pure Trance beweging de handen opnieuw ineen en nodigen ze jou uit voor een intens strandfeest bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. Dit jaar zullen de artiesten zullen nog langere sets hebben, zodat elke dj zijn eigen verhaal kan vertellen en je mee zal nemen op een unieke reis. Geen korte festivalsetjes met altijd dezelfde hitjes, maar 5 topartiesten in maar liefst 11 uur! 3
De zomer is in al zijn hevigheid losgebarsten en het zeewater is op temperatuur. Bloemendaal maakt zich op voor het hardste feest van het jaar en dat zullen ze weten ook! BKJN Events events presenteert zondag dan ook met trots: Hardcore at Sea 2. En hierbij geeft de organisatie je alle informatie om deze stranddag soepel te doen laten verlopen. 4
Sun NRG event vindt jaarlijks plaats bij Beachclub Fuel te Bloemendaal aan zee. Het knusse en gezelligste raw hardstyle / hardcore minifestival van de regio. De line-up spreekt boekdelen, want het gaat een avondje vol knalwerk worden. Je kan kan gaan genieten op het tweejarig bestaan van NRG VIBE van de volgende artiesten: Crypsis, Warface, Artifact (live), Cold Case, Jason Payne, Up Syndrome, D-Style, TBS, MC Tellem.
De jaarlijkse happening van het Beach Festival zit er weer op en na ruim drie volle dagen feesten, was het voor de meeste bezoekers even wennen dat ze nu weer rust hadden. Omdat het Amsterdam Dance Event nog even duurt, brengt de Luminosity crew je een extra editie om de tijd door te komen. 1
Augustus bereikt zijn hoogtepunt met Latin Lovers samen met de artiesten Benny Rodrigues, Brian Chundro & Santos, Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash, Miel Brandt en MC Dirty B
Fans van Ferry Corsten kunnen zaterdag 6 september van 15:00 tot 00:00 hun hart ophalen! Deze muzikale held zal namelijk voor zijn enige Nederlandse optreden deze zomer neerstrijken bij het stijlvolle Beachclub Fuel in Bloemendaal aan zee. Tijdens Ferry Corsten on the Beach zal 'the big man himself' sinds een paar jaar weer een knallende set van meerdere uren draaien! 2
Op zondag 27 juli komt Touch at the Sea 2014 Beachedition voor het eerst bij Beachclub Fuel, maar voor de zevende maal in Bloemendaal aan Zee. Dit warme feel good concept behoort tot een van de meest populaire 21+ Beach Events van Nederland. Uit alle hoeken van Nederland en Belgie komen er bezoekers op af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte.
Voel de zon je huid opwarmen, de wind wappert door je haren en de dj's nemen je langzaamaan mee tot een muzikaal hoogtepunt. Ondertussen geniet je van een hapje van de uitgebreide keuken van deze prachtige beachclub, de wijntjes en bubbels van Grapedistrict of een heerlijke cocktail.... 2
Festivals, vakantie, zon, en strand/zee ... en een fantastische opening van het festivalseizoen met 'Q4Trance the Spring edition 2014' bij beachclub Fuel. Lekker dansen bij Fuel met een mojito in de hand en veel gezelligheid. Dat is waar het om draait bij Q4T! 3
Op zaterdag 3 mei organiseert NRG VIBE op het Bloemendaalse strand de derde editie van NRG Festival. Dit event staat volledig in het teken van de Australische hardstyle artiesten en hun toewijding. Het warme Australië verlaten voor het kleine kikkerlandje Nederland is een grote stap. Ze worden zaterdag eens flink in het zonnetje gezet en dit ga je dan eens groot vieren met 'onze' Australische vrienden. 2
PT Events heeft weer een enorme verrassing voor je in petto. Het weekend van 7 & 8 juni staat Grotesque achter de organisatie van dat wat je oprecht een magisch dubbelspel zou mogen noemen. Future Sound of Egypt vs Subculture - The Amsterdam Weekender! Een weekend lang genieten van superdikke trance met alle favoriete artiesten uit de stallen van FSOE, Subculture en Grotesque! 1
Komende zondag, eerste Paasdag, presenteert Beachclub Fuel in Bloemendaal haar Grand Opening. En wat voor één! Niemand minder dan RAM, één van de trouwste pioniers uit de Nederlandse trance industrie, zal centraal staan in een zeven uur durende solo performance, genaamd Strictly RAM! Na een droevige periode, waarin hij zijn vrouw Amelia verloor, worden vrienden en fans bedankt voor de massale steun middels een gratis evenement in Bloemendaal. 4
Zondag 20 april (Pasen) start Beachclub Fuel het zomerseizoen 2014 met een geweldige 'One-man Show' van RAM. De Amsterdamse trance pionier vliegt momenteel de hele wereld over en doet in de grote steden alle toonaangevende clubs aan. Het succes van de Nederlandse artiest is, hoe dubbel ook, onlosmakelijk verbonden met het succes van zijn laatste grote hit 'RAMelia'. De plaat die hij maakte ter nagedachtenis aan zijn, in oktober vorig jaar overleden, vrouw Amelia. 3
Hou je van trance? Dan ben je bij Quest4Trance aan het goede adres! Feesten, dansen en genieten van een internationale line-up tegen een spetterend decor, dat is waar het bij dit topevent om draait. Op zaterdag 10 mei organiseert Quest4Trance 'The Spring Edition'. Het event start om 16.00 en gaat door tot 01.00 uur. Je luidt The Spring Edition in met je voeten in het zand. 2
Op zaterdag 14 september komt Beachclub Fuel met een waanzinnige Closing Party! Na een zomer met veel dikke feesten behoudt Fuel het paradepaardje toch echt voor het laatst. De officiële Closing Party zal namelijk alles overtreffen dankzij de programmering van Ferry Corsten, Cosmic Gate en Jacob van Hage! 3
Hardcore at Sea
7 augustus 2013
De zomer is losgebarsten en de biertjes staan koud. Bloemendaal maakt zich op voor het hardste feest van het jaar en dat zullen ze weten ook! BKJN Events events presenteert zondag dan ook met trots: Hardcore at Sea!. En hierbij geeft de organisatie je alle informatie om deze stranddag soepel te doen laten verlopen en trakteren ze je daarbij direct op een primeur van hoog niveau! 7
Vandaag kondigt Luminosity Events een nieuwe locatie aan voor Luminosity Beach Festival dat plaatsvind op 17 en 18 augustus a.s. In eerste instantie zou het festival gehouden worden bij Blijburg aan Zee in Amsterdam. Door steeds veranderende eisen vanuit de locatie heeft de Luminosity crew helaas de keuze moeten maken om uit te wijken naar Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. 16
Zon, zee, strand en dikke vette hardcore. Een ideale combinatie die je nog maar zelden tegen komt in Nederland. Gelukkig brengt BKJN Events events hier dit jaar verandering in en wel op 11 augustus op het strand van Bloemendaal. Voor één zondag dit jaar worden alle house melodietjes en trendy jetsetters weggejaagd en dendert Beter kom je Niet het strand op met een leger van liefhebbers. This is 'Hardcore at Sea'! 6
Het is nu toch echt officieel, want de zomer is begonnen! Natuurlijk schijnt bij Latin Lovers altijd de zon, maar op het strand is het toch wel even net iets lekkerder. Zo ook op zondag 28 juli, dan gaan we ervan uit dat er weer een heerlijke outdoor editie plaats kan vinden op het Bloemendaalse strand.
Vroeg of laat krijgt praktisch iedereen een keer te maken met iemand in zijn of haar omgeving bij wie kanker wordt geconstateerd.... 3
Op zaterdag 13 juli 2013 keert Menno de Jong terug naar het Bloemendaalse strand voor een marathon set van acht uur. Met nieuwe singles, remixes en inspiratie staat de lange Nederlandse DJ weer klaar om alles uit de kast te trekken tijdens een muzikale reis door de muziekstijl waar hij al meer dan tien jaar achter staat: trance. 8
Nadat hij eerder dit jaar toerde door Los Angeles, San Francisco en Seattle en een uitverkochte editie had tijdens de Winter Music Conference in Miami, keert Solarstone's Pure Trance tour nu voor het eerst sinds de lancering terug naar Nederland. 14
Zondag 21 juli schotelt Beachclub Fuel je weer een heerlijk evenement voor. In samenwerking met het Duitse Heavensgate wordt weer een waanzinnige selectie trance artiesten naar het strand van Bloemendaal gehaald. Het zal een weekend worden waar trance trending topic zal zijn. Op zaterdag staat immers Electronic Family op de agenda. Hoe lekker kan het zijn om daar op de zondag, met mooi weer, een feestje in Fuel aan toe te voegen.
Het strandseizoen is begonnen, heerlijk! De temperatuur blijft stijgen en het lentegevoel begint langzaam te komen na een veeeeel te lange winter. Latin Lovers viert de lente tijdens het Pinksterweekend aan het strand van Bloemendaal bij Beachclub Fuel! Als vanouds wordt Beachclub Fuel weer omgetoverd tot een club met tropische sferen, veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte! 1
Het voorjaar is begonnen, de zomer komt eraan en dus begint het bij iedereen te kriebelen. Dat komt goed uit, want op zondag 12 mei maakt Grotesque in Beachclub Fuel haar debuut op het strand van Bloemendaal. PT Events verheugt zich enorm op de chille ambiance van een heerlijke zondagmiddag aan het strand met zoals altijd de unieke sfeer die de mensen meenemen naar Grotesque. 4
Op zondag 21 april vindt de Grand Opening van Latin Lovers plaats bij Beachclub Fuel op het meest populaire party strand van Nederland: Bloemendaal. Dat betekent dat Latin Lovers weer het Bloemendaalse strand gaat opzoeken met heel veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte! 1
PT Events blijft groeien met Grotesque. Waar afgelopen jaar het eigen Indoor Festival een schot in de roos bleek en de laatste editie in de WesterUnie volledig uitverkocht, komt de organisatie op zondag 12 mei 2013 met een strandeditie van Grotesque in Beachclub Fuel. Gecombineerd met de vertegenwoordiging op de beste festivals breidt de organisatie haar agenda voor deze zomer dus opnieuw uit. 3
Op zondag 31 maart (eerste Paasdag) opent BeachClub Fuel met 'Sunset' haar deuren voor de trance-community. Na een zeer succesvol 2012 weten steeds meer mensen de weg naar de indrukwekkend mooie Beachclub in Bloemendaal te vinden. De 'Grand Opening' wordt een ongekend spektakel dat je niet mag missen! 5
Aanstaande zaterdag 22 september zal Beachclub Fuel weer keihard schudden op zijn grondvesten tijdens de eerste editie van NRG Festival. Van 12:00 tot 00:00 zullen de rauwste hardstyletracks voorbij komen. Geniet nog van de laatste zonnestralen en ontsnap nog even aan het dagelijkse leven! Koop gauw je kaartje en ga knallend de zomer uit! 5
Fuel haalt twee trance-zwaargewichten naar het Bloemendaalse strand voor de official Closing van Beachclub Fuel op zondag 23 september. Het gaat hier natuurlijk over niemand minder dan Aly & Fila & Sied van Riel. 11
Op zaterdag 22 september dit jaar vindt de eerste editie van het NRG Festival plaats bij Beachclub Fuel te Bloemendaal aan Zee. Van 12:00 tot 00:00 kan jij als hardstyle liefhebber genieten van de rauwste beats. Alle hardstyle fans kunnen zich opmaken voor een behoorlijk ruwe line-up. 18
Waar de zon langzaam in de zee verdween en de temperatuur dalende was, bleef de temperatuur op de dansvloer maar stijgen. De juli editie van Latin Lovers bij Beachclub Fuel was er absoluut weer eentje voor in de boeken, om door een( Olympisch) ringetje te halen! En dat wordt op zondag 19 augustus natuurlijk weer dunnetjes over gedaan! 4
Bij vele trance liefhebbers staat zondag 12 augustus al omcirkeld in de (digitale) agenda want dan komt Neerlands trots Ferry Corsten voor een exclusieve vier uur set naar het Bloemendaalse strand. 1
Wil jij Bloemendaal beleven zoals het vroeger was... Met de sound die Bloemendaal op de kaart heeft gezet? Dat kan want op zondag 5 augustus strijkt Metz, dat bekend staat om zijn Realhouse sound, neer in Bloemendaal en zal men weer volop kunnen genieten van de sound, maar vooral ook het gevoel waar Bloemendaal ooit berucht om was!
Latin Lovers heeft de tombola weer laten draaien en wie worden er uit de hoge hoed getoverd voor deze editie?
De eerste editie van Unforgettable op het strand is bijna een feit, nog een paar dagen te gaan en honderden trance-liefhebbers zullen een onvergetelijke dag tegemoet gaan op het Bloemendaals strand bij de prachtige nieuwe Beachclub Fuel. 6
Zondag 22 juli worden bij Beachclub Fuel alle registers open getrokken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en clubfeesten) zorgen, gaan de krachten éénmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers! 3
Aanstaande zondag is het weer tijd voor alweer de derde Fiesta Summersounds! Wederom is de organisatie erin geslaagd om zeer aansprekende DJ's voor het evenement vast te leggen en staat de line-up met Sander van Doorn, Marco V, Solarstone, Jochen Miller en Bart Claessen garant voor een heerlijke dag in trance-house-progressive stijl! 4
Na de geweldige editie van mei 2011, waarbij honderden tranceliefhebbers in een stampvol Patronaat getuige waren van een onvergetelijke nacht, komt 'Unforgettable' op zaterdag 21 juli 2012 terug. Voor deze gelegenheid zijn trance-coryfeeën Signum en Misja Helsloot uit de hoge hoed getoverd. 4
Trance-liefhebbers opgelet! Omcirkel zondag 12 augustus maar dik in je agenda want Neerlands trots Ferry Corsten komt voor een exclusieve vier uur set naar het Bloemendaalse strand. 6
Soms heb je van die dagen dat je als organisatie weer een persbericht moet gaan schrijven en ben je opzoek naar inspiratie. Maar bij het ontstaan van dit persbericht was de inspiratie al vrij snel aanwezig. Nadat Metz 13 jaar geleden het levenslicht zag in Rotterdam en het de laatste jaren neerstreek op de stranden van Rockanje en Hoek van Holland is het nu dan eindelijk zover.
Zondag 22 juli zal Beachclub Fuel worden omgetoverd tot de hottest place on earth! Alle registers worden open getroken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en club) feesten zorgen gaan de krachten eenmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers!
In de catacomben van Firma 5 wordt steeds vastberaden geëxperimenteerd en gezwoegd om nieuwe ontdekkingen te doen. Tussen de proefopstellingen en reageerbuizen worden nieuwe wegen ingeslagen en stellen creatieve geesten zichzelf de vraag: hoe brengen wij mensen nader tot elkaar?! Tijdens Alchemy kun jij erbij zijn om het resultaat te ervaren en je te laten meevoeren op de brouwels van onze uitvinders!
Nog maar net bekomen van een uitverkochte pinkster editie bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de editie van juni al weer op de agenda. Zondag 24 juni worden de palmbomen weer opgebouwd voor de derde strand editie van Latin lovers vol met zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen.
Met een onvergetelijke line-up gaat het dak eraf, waan je voor tien uur lang in de ultiemste hardstyle-sfeer en zorg dat je er op 2 juni bij bent. Verder staan hieronder nog een aantal zaken die voor de bezoekers van San Quentin festival van belang zijn. 14
Na een succesvolle opening van het strandseizoen voor Latin Lovers bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de volgende speciale editie al weer op de agenda. Pinksterzondag 27 mei zal Latin Lovers opnieuw het Bloemendaalse strand verwelkomen met een extra dikke zomerse editie bij Beachclub Fuel.
Op zaterdag 2 juni zal Beachclub Fuel officieel zijn deuren openen voor dit ruige indoor/outdoor hardstyle festival. Met de voeten in het zand, omringd door beste hardstyle beats van het moment proeven de festivalbezoekers al vroeg de ultieme zomerse festivalsfeer. 18
Vandaag maakt Prosperity productions de volledige lijst met arrestanten helemaal compleet. De kopstukken en de elite van de hardstyle-scene zijn achter slot en grendel geplaatst in de levensgevaarlijke San Quentin gevangenis! Op zaterdag 2 juni worden onderstaande rebellen losgelaten op het strand van Bloemendaal. 19
Op Paaszondag 8 april luidt Taste-it! de officiële opening van Beachclub Fuel in. En zoals het hoort zal daarbij flink worden uitgepakt. Niemand minder dan de Copyright (Defected) helden komen langs om deze avond flink gas te geven. 1
Alweer voor de derde keer organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford het evenement Fiesta Summersounds. Op 15 juli is Beachclub Fuel wederom the place to be! Voor 2012 heeft de organisatie wederom een zeer aansprekende line-up klaar staan voor haar bezoekers: Bart Claessen, Jochen Miller, Marco V, Sander van Doorn en Solarstone. 6
Na het overweldigend succes van Refresh in het Haarlemse Patronaat brengt Prosperity productions Refresh nu naar het strand van Bloemendaal aan Zee! Ze kunnen met trots melden dat Refresh gehouden gaat worden in de mooiste beach club van Bloemendaal, namelijk Fuel 6
Wat past er beter bij Latin Lovers dan zomer, zon, cocktails, tribal en trommels, palmbomen en strand. Zomaar enkele steekwoorden die matchen zoals vuur & werk en slag & room. Oftewel: Latin Lovers zal het Bloemendaalse strand weer verwelkomen met alleen maar zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen! 22 april 2012 zal de eerste editie op het Bloemendaalse strand plaatsvinden bij het herboren en almaar populairder wordende Beachclub Fuel!
Taste-it!
21 maart 2012
De terrassen worden weer uitgestald en strandtenten worden opgebouwd, volgens een goede traditie betekent dat maar één ding: Taste-it! keert terug naar de kust van Bloemendaal aan Zee! Op Paaszondag 8 april luidt Taste-it! de officiële opening van Beachclub Fuel in.
Het strandseizoen van 2011 zit er bijna op. Zondag 18 september 2011 zullen voor het laatst dit jaar de bassen uit de speakers knallen bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. Uiteraard gaat het succesvolle debuutseizoen van de nieuwste club van Bloemendaal de afsluiting krijgen die het verdient! In samenwerking met Rejected wordt een memorabele avond georganiseerd tijdens een –hopelijk- heerlijke nazomeravond! 2
Ok dames en heren, first things first. Pak je agenda, iPhone, iPad, Blackberry of whatever. Pak een dikke zwarte stift (niet nodig bij de smartphones...), ga naar zondag 18 september 2011 en zet daar met hele grote en/of dikgedrukte letters: Fuel Grand Closing met Joris Voorn. Die dag gaat het succesvolle debuutseizoen van de nieuwste club van Bloemendaal de afsluiting krijgen die het verdient.
Oh yes, ladies and gentlemen. De volgende Taste-it! gaat een heel bijzondere worden! Eentje waar iedereen met liefde voor house muziek nu al naar uitkijkt. Want op zondag 21 augustus, aan de tropische setting van de kust van Bloemendaal, gaat DJ ROOG jullie meenemen op een reis door de tijd. En dat wordt een bijzondere reis! 1
En weer heeft Latin Lovers heerlijk nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers gaat voor de tweede maal naar de mooiste kust van Nederland: Bloemendaal aan Zee! De nieuwste Beachclub Fuel zal op zondag 24 juli hét decor zijn van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in Bloemendaal. 1
Als de zomer op zijn heetst is, dan is het strand op zijn best. Het is dan ook geen wonder dat Carnivale op zondag 17 juli uitwijkt naar Fuel in Bloemendaal voor een heerlijk zomerse strand editie
Zondag 3 juli, schetsen 20 graden met een zachte noord-ooster wind. Bij BC Fuel wordt het na de eerste House klanken al gauw duidelijk, hier is het feest!
Bereid je maar vast voor, de verjaardag van Studio 80 zit er weer aan te komen! Volgende week bestaat de club zes jaar, en dat moet natuurlijk weer flink gevierd worden. De Studio viert vijf dagen feest - van woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli – zorg dat je erbij bent! 2
Na het succes van de vorige feestweek waarbij er vijf jaar Studio 80 werd gevierd, begon het nu uiteraard weer te kriebelen voor het zesjarig bestaan van jouw favoriete club in Amsterdam. 3
En weer heeft Latin Lovers heerlijk nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers gaat voor de tweede maal naar de mooiste kust van Nederland: Bloemendaal aan Zee!
HouseQuake Festival 2011 was een waanzinnig succes. Voor wie het gemist heeft of geen genoeg kan krijgen van Housequake-duo ROOG & Erick E: zondag 12 juni kun je in de herkansing, bij Beachclub Fuel (Bloemendaal aan Zee), van 15.00 tot 23.00 uur. Mooi meegenomen: deze feestdag wordt gevolgd door een vrije Pinkstermaandag. Can you stand the heat? 1
Op zondag 5 juni zal secretsundaze, de succesvolle underground organisatie uit Londen, haar tiende verjaardag vieren. Voor deze bijzondere gelegenheid is niemand minder dan de uiterst muzikale Duitser Move D uitgenodigd om langs te komen voor een speciale zomerset! 4
The Taste-it! saga continues! Na het daverende succes van de eerste editie in Beachclub Fuel, komt Taste-it! keihard terug naar de nieuwste place to be aan de Bloemendaalse kust. Het is altijd spannend om te verhuizen naar een gloednieuwe locatie, maar de eerste editie was strak uitverkocht en de vibe was top. Een regelrecht droomdebuut! Zet zondag 19 juni dus met hoofdletters in de party agenda, want Taste-it! verzekert je van een avond die je nog lang bij zal blijven! 1
We hebben de winter achter ons gelaten. De dagen worden langer en de winterjas is de kast weer in gegaan. Op zondag 22 mei zal Nachtlab in samenwerking met Studio 80 in de nieuwste beachclub van Bloemendaal haar eerste strand evenement houden.
Zondag 3 juli, schetsen 25 graden met een zachte noord-ooster wind. Bij BC Fuel wordt het na de eerste House klanken al gauw duidelijk, hier is het feest! Vanaf vier uur in de middag kan je acht uur genieten van het beste wat Nederland te bieden heeft. Met twee dj's sterk zijn Studio 80 en Linke Soep represent op het strand, en niet met de allerminste. 1
Rejected heeft iets speciaals in petto deze zomer! Het label dat de wereld verovert en vele uitverkochte avonden in de Trouw op zijn naam heeft staan, laat zich tijdens de zomermaanden ook gelden aan de Nederlandse kust. Te beginnen op 29 mei, waar Fuel, de nieuwste beachclub van Bloemendaal, volledig zal worden ondergedompeld in die typische Rejected sound. So move your buttocks to the beach and get Rejected! 1
Laat de motor maar vast warmdraaien. Daar waar 18hrs festival op zaterdag 9 juli in Nederland een primeur heeft door maar liefst 18 uur lang de lekkerste techno, techhouse en minimaal uit te rollen, aan het Balkenhaventerrein (Zaandam), geeft de organisatie op zondag 8 mei alvast een smaakvol voorproefje in BC Fuel, aan het Bloemendaalse strand. Let's start with a never ending parade on the beach! 2
Op zondag 1 mei zal Fuel haar deuren openen voor Studio 80 and WKND – on the beach! Met een line-up waar je eigenlijk alleen maar van kan glimlachen en een weersvoorspelling waar je U tegen zegt, zijn alle ingrediënten in huis om de vakantie in te luiden en het weekend af te sluiten! 2
Na een winter lang clubben in de black box aan het Rembrandtplein, breidt Studio 80 haar feesten nu ook uit naar het strand van Bloemendaal! De komende zomermaanden zal de beste nieuwe house en tech-house worden gepresenteerd tijdens een reeks exclusieve strandfeesten in de gloednieuwe Beachclub Fuel. 2
Nog slechts een paar dagen en het is eindelijk weer tijd voor een van de meest populaire strandfeestjes van de afgelopen jaren. Taste-it! zal op zondag 24 april (eerste paasdag) haar eerste editie van dit jaar aan het Bloemendaalse strand beleven. En dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Beachclub Fuel! 1
Fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers maakt dit jaar haar debuut langs de mooiste kust van Nederland, namelijk aan Bloemendaal aan Zee!
In navolging van de eerste editie in twintig10, organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford op het Bloemendaalse strand bij Beachclub Fuel opnieuw het evenement Fiesta Summersounds. Na de stormachtige editie van vorig jaar, pakt de organisatie dit jaar op 31 juli uit met bekende trancenamen bij de volledig nieuwe beachclub. 6
Carnivale Heat
6 april 2011
Met het aanbreken van de lente mogen de winterjassen weer naar zolder. De tijd van binnenzitten is achter de rug en de zon lokt, met zijn steeds warmere stralen, iedereen naar buiten. Ook Carnivale. Op zondag 17 april strijkt de circus karavaan daarom neer in Bloemendaal, bij de fonkelnieuwe beachclub Fuel, voor de eerste editie van het zomerse Carnivale Heat. 1
Normaal gesproken ga je na je vijfdaagse werk- of schoolweek voldaan de kroeg in en doe je zonder moeite met de 'vrijmibo' mee, dit fenomeen is normaliter het startsein van een weekend vol met feest. 2
Mortal Kombat komt op 21 april terug met de meest brute versie uit de legendarische vechtgame franchise tot nu toe! Ter ere van deze langverwachte terugkeer organiseert Veronica Magazine i.s.m. Warner Bros. Interactive Entertainment zaterdag aanstaande in de vernieuwde Beachclub Fuel te Bloemendaal de Mortal Kombat Party. 9
Nadat Beachclub BLM9 vorige jaar afbrandde besloot eigenaar Danny Kroonstuiver het roer om te gooien. Op dezelfde plek in Bloemendaal aan Zee wordt zondag 10 april Beachclub Fuel geopend. Een frisse start met nieuwe naam, volledig nieuw paviljoen en kakelverse programmering, deels in samenwerking met Studio 80. 5
We can't wait for the summer to begin. Because that means one thing and one thing only… Taste-it!! keert terug naar de kust. Ook in 2011 wordt het strand van Bloemendaal weer opgezocht. Het leukste party strand van Nederland. En dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Beachclub Fuel. 2