Partyflock
 

Latin Lovers zoekt ook in juni het Bloemendaalse strand op

gepubliceerd door , op
Nog maar net bekomen van een uitverkochte pinkster editie bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de editie van juni al weer op de agenda. Zondag 24 juni worden de palmbomen weer opgebouwd voor de derde strand editie van Latin lovers vol met zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen. We rekenen op net zulk heerlijk weer als tijdens de pinkster editie dus dames trek de zomer jurkjes met de high heels maar weer uit de kast.

Line-up
Wie aan strand feesten denkt komt automatisch terecht bij de publiekslieveling van Latin Lovers: DJ ROOG. Mister Hardsoul laat keer op keer zien waarom hij al jaren één van de meest geboekte en populaire dj's van het Nederlandse strand is. Zijn sound vol warme vocalen en groovende ritmes krijgt iedere dansvloer in vuur en vlam.

René Amesz maakt 24 juni zijn langverwachte debuut bij Beachclub Fuel. Rene levert de ene na de andere top productie af op befaamde labels als Toolroom, Stealth en Spinnin. Tijdens Latin Lovers zal hij een dikke latin set komen draaien waarbij de Conga's en Bongo's door het rond zullen vliegen. Latin ster Stefan Vilijn komt net als met de opening ook weer naar het Bloemendaalse strand. Stefan weet precies wat het publiek op Latin Lovers verwacht, zijn sublieme platenkeus zorgt iedere keer weer voor een volle dansvloer.

ROOG, Stefan Vilijn en René Amesz worden aangevuld door de Latin Lovers residents van het eerste uur Chris Rox, Jasper Clash & Alex Cruz. De vocalen komen van MC Stanford.

Ladytickets & voorverkoop
Voor dames zijn er weer speciale ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts € 18,- kunnen twee dames op één ticket naar binnen. Een aanbieding die je niet kunt laten liggen! Let op: er zijn slechts 100 ladytickets beschikbaar dus op=op! Normale kaarten kosten € 18,-. Kaarten zijn verkrijgbaar op Footclub.nl, Beachclub Fuel.nl, koop tickets of alle Free Record Shops.

Tot 24 juni @ Bloemendaal. En volg de organisatie ook even op Twitter voor de laatste info!