Partyflock
 

Quest4Trance · The Spring Edition 2014

gepubliceerd door , op
Quest4Trance
20 februari 2014
FeestQuest4Trance · The Spring Edion 2014
Datumzaterdag 10 mei 2014
WinactieQuest4Trance actiegesloten
LocatieFuel Site
Hou je van trance? Dan ben je bij Quest4Trance aan het goede adres! Feesten, dansen en genieten van een internationale line-up tegen een spetterend decor, dat is waar het bij dit topevent om draait. De trancemuziek, met aansprekende frontmannen als Tiësto en Armin van Buuren, is vandaag de dag nog steeds één van de populairste muziekstromingen ter wereld.

Op zaterdag 10 mei organiseert Quest4Trance 'The Spring Edition'. Het event start om 16.00 en gaat door tot 01.00 uur. Je luidt The Spring Edition in met je voeten in het zand. Voor dit event is voor de waanzinnige Beachclub Fuel gekozen. Een toplocatie! Bij Beachclub Fuel kun je namelijk zowel binnen als buiten een supermooi event neerzetten. Bij mooi weer kun je overdag lekker chillen in de zon en genieten van de muziek. Mochten de weergoden ons niet goedgezind zijn, organiseren ze het feest binnen! Ook hiervoor leent Beachclub Fuel zich uitstekend.

Dit jaar hebben ze een line-up met zowel artiesten als uit binnen- als buitenland. Variërend van progressive, trance, techtrance en hardtrance belooft deze editie wederom een fantastisch spektakel te worden!

De line-up ziet er als volgt uit:
Menno de Jong
The Thrillseekers
James Dymond
Ronny K
Signum
Misja Helsloot
Adam Ellis
Steeff
El Haag


The Spring Edition is het event om je lente mee te beginnen! Mis hem niet! Tickets zijn te koop via koop tickets.

2 opmerkingen

Top hoor, dikke lineup!!!