Partyflock
 

Latin Lovers maakt zijn debuut bij Beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
24 maart 2011
FeestLatin Lovers · on the beach
Datumzondag 15 mei 2011
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieFuel Site
Fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van heerlijke strandfeestjes, ondergaande zon, slippers en trommelende beats: Latin Lovers maakt dit jaar haar debuut langs de mooiste kust van Nederland, namelijk aan Bloemendaal aan Zee! De nieuwste Beachclub Fuel zal op zondag 15 mei hét decor zijn van een mooie kick-off voor het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in Bloemendaal. Latin Lovers hoort thuis op het strand en zal dit ook gaan bewijzen door de zandkorrels te laten stuiven en de Noordzee te laten klapperen op de denderende zomerse latin beats. Met de mannen ROOG, Lucien Foort, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Alex Cruz, Undercontrol, MC yaNto & Cherokee on percussion staan er meer dan gedreven artiesten klaar en zij staan nu al te springen om het debuut van Latin Lovers in Bloemendaal te laten slagen, samen met jou!

Zoals al eerder genoemd maakt Latin Lovers dan dit jaar haar debuut in Bloemendaal. Van 16.00 tot 24.00uur is dé nieuwste Beachclub Fuel van Bloemendaal hét decor voor een supervet zomers strandfeest! Deze gloednieuwe beachclub (voorheen BLM9) is zowel sfeervol als modern ingericht, perfect voor Latin Lovers dus! Lekker in de open lucht (bij mooi weer kan het dak open, bij slecht weer is het dak dicht) genieten van de vetste trommels en percussies, de leukste mensen en de heerlijke cocktails. Op je slippers dans je van 's-middags met een lekker zonnetje met het zand tussen je tenen, tot dat het donker wordt en dan kijkend naar de sterrenhemel boven je en op de achtergrond hoor je de kolkende golven van de Noordzee. Speciaal voor de eerste editie ooit in Bloemendaal zal Latin Lovers extra uitpakken en wordt het zo'n heerlijk strandfeest waar je het hele jaar al naar uitkijkt!

Voor deze heerlijke On The Beach editie van Latin Lovers staat er weer een arsenaal aan top artiesten te trappelen om te mogen optreden in Beachclub Fuel. 50% van de Housequake formatie, DJ ROOG, heeft nu al aangegeven klaar te zijn voor het nu al legendarische debuut van Latin Lovers en zal Lucien Foort zijn dreads weer laten wapperen richting de dansvloer. Baggi Begovic, de koning van de Balkan tribal, komt een gros aan energie afvuren en zullen de krachtpatsers achter het concept Chris Rox & Jasper Clash de sexy trommels en vocals laten denderen door je trommelvliezen. De warming up is in handen van Alex Cruz die zeker geen onbekende is aan het strand van Bloemendaal en zullen de rising stars en energieke duo Undercontrol iedereen laten smelten met hun sound. Live PA, vocals en met warm stemgeluid staat yaNto garant voor glorieuze kippenvel momenten en slaat Cherokee on percussion er stevig op los op zijn congas en drums!

Ook in Bloemendaal: Ladytickets!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor de grote opening graag iets terug. Voor een bedrag van€17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Haal je Ladytickets online via www.footclub.nl of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Zet dus snel zondag 15 mei in je agenda want dit nu al legendarische debuut van Latin Lovers in Bloemendaal laat jij toch niet zomaar aan je voorbij gaan?