Partyflock
 

Beachclub Fuel presents Roog b2b Erick E
zaterdag 15 april Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
Beachclub Fuel
3 april 2017
De temperaturen stijgen, de terrassen zitten weer steeds vaker vol, de lente is nu echt begonnen! De start van de lente betekent ook automatisch de aftrap van een ongetwijfeld weer fantastisch nieuw strandseizoen in Bloemendaal aan Zee.

Beachclub Fuel in Bloemendaal komt dit jaar met een aantal "Beachclub Fuel presents" specials. De eerste editie is op zaterdag 15 april (paasweekend) met Housequeake helden Roog & Erick E. Na de uitverkochte editie in 2016 staan beide heren te springen om weer te draaien op het strand waar ze talloze legendarische avonden beleefd hebben.

Line-up
House legendes Roog & Erick E zullen met een b2b set de hoofdact van de avond vormen. Zowel afzonderlijk als gezamenlijk (Housequake) hebben ze een jarenlange historie met het Bloemendaalse strand en weten precies welke platen ze moeten draaien om de ultieme strand vibe te creëren.

Roog en Erick worden vergezeld in de line-up door niemand minder dan Fereck Dawn (Spinnin' Record), Chris Rox en Illfort Grantz. De vocale ondersteuning komt van MC Haits.

Beachclub Fuel
Uiteraard kan je naast de top line-up op 15 april ook genieten van de uitgebreide keuken, de heerlijke wijnen en cocktails van deze Bloemendaalse hotspot. Mocht het weer tegenvallen, geen zorgen, Beachclub Fuel beschikt over een groot binnen paviljoen met top geluid!

Tickets
De early bird tickets waren in een record tijd uitverkocht. Reguliere tickets zijn nog te koop voor €19,50 en zijn verkrijgbaar via beachclubfuel.nl
De minimum leeftijd is 21+

Blijf op de hoogte van alle updates op facebook
Tot zaterdag 15 april!

1 opmerking

Heb er nu al zin in :-)