Partyflock
 

Vingt-Cinq (25+) komt op zaterdag 7 juni naar het Bloemendaalse strand

gepubliceerd door , op
Vingt-Cinq
30 april 2014
FeestVingt-Cinq · On the beach
Datumzaterdag 7 juni 2014
WinactieVingt-Cinq actiegesloten
LocatieFuel Site
Na twee succesvolle edities in de Haarlemse Lichtfabriek kon een zomerse strand editie niet uitblijven van Vingt-Cinq! Beachclub Fuel zal het decor vormen voor een ouderwets house avondje in Bloemendaal aan Zee.

Line-up
Twee Nederlandse house-veteranen die niet kunnen ontbreken op 7 juni zijn ROOG & Lucien Foort. Beide dj's hebben een jarenlange historie op het Bloemendaalse strand en weten precies welke platen ze moeten draaien om het ultieme beachgevoel te creëren. Verwacht van beide heren veel nieuw werk maar uiteraard ook een paar dikke classics in hun sets.

Naast deze twee grootmeesters zullen de Brothers in the Booth hun gekleurde boots aantrekken en Beachclub Fuel voorzien van hun energieke house sound. Vingt-Cinq resident Alex Cruz is uiteraard weer van de partij net zoals het Haarlemse talent Georgio Star.

Vocaal zal MC Haits zijn bijdrage leveren aan deze spetterende 3e editie van Vingt-Cinq!

Beachclub Fuel
Voel de zon je huid opwarmen, de wind wappert door je haren en de dj's nemen je langzaamaan mee tot een muzikaal hoogtepunt. Ondertussen geniet je van een hapje van de uitgebreide keuken van deze prachtige beachclub, de wijntjes en bubbels van Grapedistrict of een heerlijke cocktail. Mocht het weer tegenvallen dan is het feest uiteraard compleet overdekt. Er staat dus niets een superavond uit met kwaliteit op ieder gebied in de weg. Vingt-Cinq denkt aan de volwassen clubber!

Tickets
De eerste 200 kaarten zullen als early-bird over de toonbank gaan voor €12. De reguliere tickets zijn vanaf €16 verkrijgbaar via www.beachclubfuel.nl & www.vingt-cinq.nl.

De minimumleeftijd is 25+

Blijf op de hoogte van alle updates op Facebook & Twitter.

2 opmerkingen

Ik heb er zin in. Vraagje, het duurt tot 24 u? Op www.brotherinthebooth.com staat dat ze er draaien van 23:45-01:00. Hoe zit dit precies? Ik kom special voor deze broertjes!