Partyflock
 

San Quentin festival 2 juni in Bloemendaal aan Zee

gepubliceerd door , op
San Quentin Festival
20 maart 2012


Op zaterdag 2 juni zal Beachclub Fuel officieel zijn deuren openen voor dit ruige indoor/outdoor hardstyle festival. Met de voeten in het zand, omringd door beste hardstyle beats van het moment proeven de festivalbezoekers al vroeg de ultieme zomerse festivalsfeer. Vanaf 13:00 uur 's middags tot minimaal 23:00 uur 's avonds word het keihard knallen. Iedereen is dan welkom om dan eindelijk weer van hardstyle te mogen genieten op het strand. 2004 (Q-Beach) was het laatste jaar dat er hardstyle gedraaid kon worden op het strand en daarom verheugt iedereen zich nu al op alle onderstaande grootheden.

Een uniek evenement op het strand van Noord-Holland onderscheidt zich van andere festivals door zijn gezellige sfeer en de hoge kwaliteit aan line-up die het biedt. Tijdens San Quentin zal er flink uitgepakt worden. In tegenstelling tot eerdere persberichten is aangegeven, zal er een extra stage op het Beachclub Fuelterrein te vinden zijn.

Line up area 1: The Elite of the Hardstyle Scene
Activator 🇮🇹, Alpha² vs E-Force 🇳🇱, Audiofreq 🇦🇺, Bass Modulators 🇳🇱, Noisecontrollers 🇳🇱, Stephanie 🇮🇹, Zatox 🇮🇹, The R3belz 🇮🇹, Zany 🇳🇱, Zentiments 🇳🇱

Line up area 2: The future
Silver Shadow, Vantage Point, Jur da Vibe, RaveNeger, Chris Baxter vs Ken Base, D-Hunter & Dryade, Raku, Brothers in Arms, Dimpian

Tickets voor het San Quentin festival kosten in de voorverkoop slechts €25 en zijn via deze link online te bestellen. Eerdere kaartjes die voor 35 euro verkocht zijn, blijven uiteraard geldig en ten compensatie mogen ze gratis naar een Hardstyle Scene of naar een Total Blackout.

16 opmerkingen

 
Hahaha de tickets zijn goedkoper en ter compensatie mag je naar een ander feest (n) ik zeg niet doen (n) stelletje geldwolven:D
Hahaha wat een pauper organisatie! Om te janken dit :lol:
 
Volgens mij is er inmiddels al genoeg gezegd over deze organisatie

Zie opmerkingen onder: http://partyflock.nl/party/219481:San_Quentin_Festival

Het concept is mooi maar de manier waarop de organisatie geld probeert te verdienen over de rug van opkomende dj's is op zn zachtst gezegd beschamend te noemen.

Edit: die 25 euro die hierboven genoemd wordt geldt bovendien alleen voor de eerste 100 tickets (zie betaallink).
laatste aanpassing
Ik ga gewoon feesten en heb schijt aan de priveomstandigheden van de heren DJ's!
 
Dat is je goed recht.
2004 (Q-Beach) was het laatste jaar dat er hardstyle gedraaid kon worden op het strand

Dit is eigenlijk al een reden om te gaan. Goede herinneringen aan Q Beach :lief: en lekker dichtbij. Moet alleen nog even gezelschap zien te vinden. :')
2004 (Q-Beach) was het laatste jaar dat er hardstyle gedraaid kon worden op het strand


Ow ja joh?

Volgens mij was dat nogsteeds vorig jaar:



En dit jaar ook gewoon weer bij vroeger.
Bedoelen ze niet gewoon dat er in de tent waar voorheen Q Beach zat nu weer hardstyle wordt gedraaid? Want na Q Beach werd het een R&B tent toch?
Uitspraak van *Backfire* op maandag 21 mei 2012 om 13:36:
Volgens mij was dat nogsteeds vorig jaar:


Dat was bij Riche aan het strand van Zandvoort
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 67077, 58642}
Nee bedankt geef liever me geld uit aan een line up ergens anders !
Wel een klein beetje dom om inderdaad de verkeerde tarieven nog te hanteren bij Ticketscript 8)
Ik en mijn vriendin hebben allebei een ticket van 35,- gekocht. Kunnen wij ook op deze ticket met ze 2e naar binnen zodat we er 1 kunnen verkopen? Ipv naar hardstyle scene.
ja het is een triest zooitje ja maar ik ga wel heb tenslotte een kaartje gekocht:P