Partyflock
 

Latin Lovers on the beach
Grand opening at BeachClub Fuel Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
19 maart 2012
FeestLatin Lovers · On the beach
Datumzondag 22 april 2012
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieFuel Site
Wat past er beter bij Latin Lovers dan zomer, zon, cocktails, tribal en trommels, palmbomen en strand. Zomaar enkele steekwoorden die matchen zoals vuur & werk en slag & room. Oftewel: Latin Lovers zal het Bloemendaalse strand weer verwelkomen met alleen maar zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen! 22 april 2012 zal de eerste editie op het Bloemendaalse strand plaatsvinden bij het herboren en almaar populairder wordende Beachclub Fuel!

En met deze Latin Lovers opening zullen alle registers worden opengetrokken om jullie een optimale zomerse beleving te geven. De zon, zee en het strand daargelaten zullen de papegaaien weer vrolijk in het rond vliegen, de trommelgeluiden je om de oren slaan en de deejays je een kolkende dansvloer voorschotelen.

Mister Hardsoul, Housequake legend en housegoeroe DJ ROOG zal jullie het beste van het beste op het gebied van zomerse house laten horen. Zijn vocale en warme sound krijgt iedere dansvloer in vuur en vlam. Dus dames haal de zomerse jurkjes maar uit de kast because it's gonna get hot in there!

Naast ROOG zal het house talent van Nederland: Franky Rizardo, zijn tribal- en trommelplaten uit zijn platentas toveren. Franky is inmiddels internationaal keihard doorgebroken en reeds hofleverancier van het wereldberoemde Defected label. Rotterdam's Latin ster Stefan Vilijn kan naast produceren, hij is natuurlijk bekend van zijn hit 'Tentecao', ook warme en energieke dj-sets neerzetten dus die wil de organisatie jullie deze 22e april zeker niet onthouden.

De enige echte residents van Latin Lovers, Chris Rox en Jasper Clash zullen tezamen met Haarlems finest Alex Cruz de bomvolle line-up completeren. Hun latin juweeltjes zullen weer worden opgepoetst en de speakers uit zijn kasten laten trillen! De vocalen komen dit keer van I/Fan (bekend van het nationale songfestival 2012). Het wordt dus weer een hete middag en avond bij Fuel!

Voor dames zijn er weer speciale ladytickets verkrijgbaar. Voor slechts € 18,- kunnen twee dames op één ticket naar binnen. Een aanbieding die je niet kunt laten liggen! Let op, er zijn slechts 100 ladytickets beschikbaar dus op=op! Normale kaarten zijn verkrijgbaar voor € 14,- op Footclub.nl, Beachclub Fuel.nl, Ticketscript.com of bij alle Free Record Shops.