Partyflock
 

Beachclub Fuel presents Ferry Corsten #WeAreTrance

gepubliceerd door , op
Beachclub Fuel presents Ferry Corsten #WeAreTrance
23 mei 2016
Feest#WeAreTrance · Ferry Corsten on the Beach
Datumzaterdag 3 september 2016
LocatieFuel Site
🇳🇱
🇬🇧
Dance Therapy Management en Flashover Recordings hebben het bevestigd! Ook dit jaar komt de levende legende Ferry Corsten naar Bloemendaal aan Zee voor een exclusieve, vier uur durende trance set in Beachclub Fuel. Waar het event vorig jaar nog op de zondag plaatsvond zal het dit jaar op zaterdag zijn. Zaterdag 3 september mag dus vanaf nu officieel in je agenda genoteerd worden.

Corsten in Fuel, het is ieder jaar weer een groot spektakel. Vanuit het hele land stromen bezoekers af op zijn inmiddels traditiegetrouwe residentie, maar ook vanuit het buitenland weten vele trance-liefhebbers Fuel te vinden en zeker als Ferry plaatsneemt in de booth.

#WeAreTrance
Met de subtitel #WeAreTrance laat het evenement nauwelijks ruimte voor twijfel of discussie. Ferry's sound kan weer volledig onder trance gerekend worden. Getuige zijn laatste releases terug in zijn comfortzone en misschien wel overtuigender dan ooit! Corsten 2.0 of misschien inmiddels wel 6.0 Nooit te beroerd om out of The BOX te denken, zijn hart volgend en altijd in staat zijn sound innovatief, modern en aantrekkelijk te maken voor een groot, nee, zeer groot publiek. Dat is Ferry Corsten en Beachclub Fuel is trots op zijn rentree in Fuel!

Exclusive 4hrs set!
Het evenement zal dus duidelijk bol staan van energieke trance en in de liefst vier uur durende showcase zal Ferry het je ongetwijfeld lastig maken om de dansvloer te verlaten. Gelukkig is in Beachclub Fuel een drankje zo besteld. Desondanks is het natuurlijk heerlijk dat Ferry zo'n lange set draait, dat doet hij niet overal en zeker niet in Nederland!

Support acts
Ook de twee support acts staan dit jaar in het teken van trance. Het duo Solis & Sean Truby zal vanuit de UK worden overgevlogen. Inmiddels hofleveranciers op Flashover Recordings. 'Blush', 'Flashlight' en 'Sunkissed', zijn drie klappers op een rij voor deze onbetwiste trance heroes uit Engeland! De tweede support act komt uit Spanje en luistert naar de naam Dimension. Ook geen onbekende uit de Flashover Family. Met zijn gigantische hit 'Origami' een zeer terechte doorbraak geforceerd en sinds zijn debuut op Flashover blijven er consequent topproducties uit zijn studio rollen!

Tickets
Hoewel het 'gelukkig' nog lang geen september is en we hopelijk nog een schitterende zomer voor ons hebben is de voorverkoop alvast van start gegaan. Op de site van Beachclub Fuel kun je nu early bird tickets kopen voor slechts € 17,50 Wees er dus snel bij om van deze aantrekkelijke korting te profiteren.